wyczytałem ostatnio ze w podzczas mecu Legia - Lech w latach 90 gdy pojawił sie Pan Kazimierz Górski na trybunach cały stadion odspiewał mu ( łącznie z kibicami Lecha) znany przebój ,który jest spiewany w rytm quantanamery ; Górski Kazimierz nie rusz Kazika bo zginiesz Górski Kazimierz itd wyczytałem to w czasopismie ERGO w , którym to była przedstawiona sylwetka tego jak narazie JEDYNEGO POLSKIEGO TRENERA moze tak jutro na meczyku zrobić tak samo niech Pan Kazimierz wie że i na Cracovii go lubią
CO WY NA TO ? oczywiście jezeli on faktycznie bedzie na stadionie
-
-
Górski Kazimierz nie rusz.....
A może by tak odśpiewać panu Kazimierzowi "Sto lat"???
RaDaR: a kto by miał Go ruszać?
zaspiewanie "nie rusz" jest bezsensem........"Sto lat" jest napewno lepsza opcja....
"sto lat" jak najbardziej, ale nie "nie rusz..." bo Kazimierz Górny to nie rusałka, żeby go ruszać!
sto lat tez nie bardzo pan kazimierz jest juz starszego wieku i spiewajac stolat zyczymy mu tylko kilkunastu lat zycia...
lepiej zapsiewac 200 lat :D eheheh
albo poprostu skandowac jego nazwisko
nie mnie najbardziej z tego tekstu ostatnio poruszyło ,, Nie rusz bo zginiesz ''
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)