Dla podratowania atmosfery, ktora od kilku dni nie jest najlepsza, proponuję, jako nadworny błazno-laurkowicz:
Kolejny efekt stereo:
Trybuna duża (lub Młyn): "Łuubudubu"
Trybuna Focha: "Łuuubudubu"
Td (lM): "Nieech żyje nam"
TF: "Prezes Naszego Klubu"
Td (lM) "Nieeeeeeeech żyje naaam"
:))
Jest kilku Prezesów, którzy mogliby dostać takie podzięki od Ludu, czyż nie?
Jak mi to jakiś moderator wytnie lub do HP przerzuci, to obrażam się na Forum co najmniej na 1,5 godziny :)))))
Nnnnnnnno!
-
-
Łubudubu na dwie strony
Luubudubu (:
Hmmm... rozne nazwiska mozna skandowac ;) pomysl dobry bo Orginalny ?
ale watpie zeby to wyszło, bo nie kazdy ma internet, czyta forum czy tez jest nabiezaco z dopingiem ;)
najlepiej nam wychodzi tak naprawde "nikt nam nie zrobi nic", "lokomotywa", "hej pasy gool" oraz "do boju cracovia"
Dla mnie rewelka!!! kurna, że ja na to nie wpadłem....
Wystarczy,żeby młyn krzyknął "druga strona odpowiada" i rozpoczął "łubudubu..." .
Dalej to już poleci...
Ta przyśpiewka zawsze była dedykowna Prezesowi Misiorowi, wręcz powstała dla niego. Czy po zmianie prezesa tak się powinno?
Powinno się ! A żeby nie było wątpliwości o którego prezesa chodzi to na koniec piosenki cały stadion razem : Paweł Misior , Paweł Misior !!! I wszystko jasne !
Wtedy prof. Filipiak mógłby sie obrazić!! Ale pomysł wypas:)))
no pomysł dobry ale co a realizacją?...raczej by nie wyszło
Pomysł dobry a z realizacja będzie jak zwykle :)
p.s. Łubudubu
to nigdy nie wypali , i nie wiem wogole po co to ma byc , kto to zaspiewa na naszym stadionie tak zeby bylo to slychac, mysle ze to nija sie z celem , i nie pasuje za bardzo do naszego dopingu
Dlaczego nie?
Jak napisał Klaros dla "podratowania atmosfery", ale też dla jej rozluźnienia coś takiego śmiesznego, nietypowego, oryginalnego.
Zamiast "Wisła dziwko derby blisko", bo już jest po derbach, a kolejne będą wiosną i wreszcie zamiast "Wisła to..." zrobić coś śmiesznego.
I gorąca prośba.
Niech nikt jutro nie zaśpiewa "Coście tak cicho...", ani "K*** pokonamy".
To już byłby szczyt idiotyzmu, ale też potwierdziłyby się przypuszczenia, że śpiewają to osoby na piłce się nie znające, dla których mecz=okazja do burd.
tdjr:no może bez przesady,ja wiem że niestety na nasz stadion przychodzą także idioci ale bez przesady...o tym to oni wiedzą
A dlaczego dla Filipiaka nie, czyżby był on szkodnikiem w tym klubie????
1: Polonisci bedą z nami na sektorze , wiec nikt do nich nie bedzie spiewal :P bez przesady znowu
2: do Filipiaka nie mozna spiewac niech zyje prezes bo jest nim krotko ,a klub uratowal pan Misior i to jemu jak juz spiewac to
3: uwazam ze to nie pasuje wogole, bo malo osob to zaspiewa , naprawde to nie wypali ,zareczam , siedze zawsze w mlynie i widze jak takie rzeczy są odbierane
Za pierwszym razem napewno nie wypali , tak samo było z lokomotywą na początku a teraz każdy widzi jak jest. Myśle że kwestia 2 meczy u siebie i powinnien cały stadion śpiewać.
Wiecie co?
Jak mam się zastanawiać KOMU to śpiewać? To wolę nie śpiewać!
Dla podratowania więc atmosfery proponuję najpierw na dwie strony o Filipiaku,
potem łubudubu raz!
potem na dwie strony o Misiorze,
i łubudubu drugi raz!
Kolejność dowolna.
Cholera mnie bierze!
Jak dla mnie to obaj mają zasługi i będę ostatnim zaczynajacym temat, który z nich ma ich więcej.
Zasługi obu PANÓW PREZESÓW są bowiem nieporównywalne, bo w innych dziedzinach wypalały ich pomysły i działania.
To nie miał być temat kto jest lepszy, Superman czy Batman, albo kto komu dokopie Alien Predatorowi, czy odwrotnie.
A Jakub Tabisz to od macochy drogi Klarosie???
Na cześć Jacka trzykrotne gromkie:
Hip hip!!!!
Hura!!!!
Hip hip!!!!
Hura!!!!
Hip hip!!!!
Hura!!!!Hura!!!!Hura!!!!
Przecież ten wybitny działacz ma duże zasługi na polu budowy atmosfery w Klubie. Nie będę się rozwodził na temat jego dokonań w celu ratowania sekcji Hokeja i Piłki Ręcznej, bo wiem, że jakby to przeczytał to by się deczko zarumienił, z powodu wrodzonej skormności ma się rozumieć.
szwaya: Jakub, Jakub...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)