Przepraszam czy są już bilety na Cracovia-Polonia na Wielickiej.
Proszę o odpowiedź.
Potem temat usunąć.
PS. Nie chciało mi się szukać numeru do sklepiku lub odpowiedzi :D
Dziekuję i Przepraszam za nowy temat tylko dla własnej wygody.
-
-
Przepraszam czy są już bilety na Cracovia-Polonia na Wielickiej.
tak,już są
To ja może tutaj: do której godziny w piątek można w Klubie wyrabiać stałe identyfikatory?
do 16 ? ( jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi)
od 9 do 17 TYLKO PASY!!!
W najbliższy piątek lepiej być w sklepiku przed 15...
w piątek też przedsprzedaż od 9 do 16 na kałuży (myjnia samochodowa)
Właśnie wróciłem z Wielickiej,zakupiłem bilet dla swojej baby==strata 25 złotych,ale musze przyznać,że coraz bardziej jej sie podoba na meczach i nawet już odróżnia naszych GRAJKÓW,a to już duży sukces:-)))),hehehe
Piotrek nic się nie martw:) jak ją później weźmiesz na hokej i sama rozkmini kiedy jest spalony na niebieskiej to można powiedzieć będzie że już kumata ;)
Hehe dobre dobre....mojej się podoba, bez problemu rozróżnia którzy to nasi nawet jak grają w rezerwowych strojach albo biegają w dresach :D. I nawet od czasu do czasu coś krzyknie:D. Pod koniec jak jest źle to ma jedyną okazję troszkę połacinić bo normalnie ma zakaz :D.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)