pszczyński serwis PIŁKI NOŻNEJ:
Piłkarz Cracovii w pszczyńskim szpitalu (dodano: 2004-10-05)
Piłkarz Cracovii Kraków Marcin Makuch został dźgnięty nożem podczas imprezy urodzinowej swojego kuzyna w Jankowicach! Z 10-centymetrową raną nogi przebywa w Szpitalu Powiatowym w Pszczynie. Piłkarz Cracovii nie pamięta jednak okoliczności zdarzenia, marne są więc szanse na ujęcie napastnika. Plotkuje się jednak, że człowiek, który zranił Marcina Makucha z okolic Pszczyny nie pochodził...
Iza / Mega FM
-
-
Marcin Makuch zraniony nożem!
Kocur 77 ....Napisałem to świadomie...żeby trochę sprowokować....nie napisałem że Marcina zaatakowali PSEUDOKIBICE{BANDYCI} Białej Gwiazdy.....To MOŻE się wyjaśni kto był sprawcą.....natomiast chciałem włączyć taki dzwonek alarmujący i pokazać że może być inaczej....że są pewne rzeczy które nawet pseudokibic powinien uszanować....dotyczy to KAŻDEJ ze stron i WSZYSTKICH kibiców {przypadek np.ataku na zawodników Lecha w Warszawie}....
A co do reszty BANDYCKICH zachowań....nie mamy wpływu na ogół zachowań mozemy się sprzeciwiac na swoim "podwórku"i dawać temu wyraz w sprzeciwach na forum...może do kogoś to trafi i uratujemy chociaż jedno istnienie LUDZKIE???.....
ROBIĆ ŹLE to jest grzech....nic nie robić to jest......
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
[url]http://www.90minut.pl/news.php?id=193534[/url]
OOOOO.ku*wa.Teraz to już nawet nie można nigdzie wyjść.Marcin czekamy na szybki powrót do zdrowia.Ciekawe co za typek odważył sie na coś takiego...nie wiem ale chłopie staraj sie żeby cie nie złapali,bo wiesz co cię czeka...
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/18_krzeslo_ksc.gif[/img]
SZok,szok i jeszcze raz szok!Az niedobrze mi sie robi jak przeczytałem artykuł z linka Dementora!To SKANDAL!!!!!
martwie sie tylko zeby nie oznaczalo to koniec kariery
aż mnie ciarki przeszły :|
nich złapią tego gnoja co to zrobił !
Panowie nie obrażać mojej rodzinnej miejscowości mój ojciec Dziadek są z Pszczyny wcale to nie zadupie. w Pszczynie wcale nie rządzi KSG tylko Ruch Chorzów KSG to sobie rządziło ale dawniej zresztą Pszczyna jest mało aktywna kibicowsko .ale nie w tym rzecz
Troszkę więcej szczegółów na Pszczyńskim Portalu Piłkarskim.
[url]http://www.pless.pl/[/url]
PS. można tam udzielać komentarzy... ;-)
wiadomo jakie sa klimaty na wiejskich dyskotekach lub barach w naszym kraju i jak sa tam widziani miastowi-moze sie to zdarzyc kazdemu z nas ale dorabianie temu ideologii ze te kibic Wisly jest nie na miejscu
qrwa to jest jekieś nienormalne wieśniak już nie powiniem życ
Marcin wracaj szybko do zdrowia wielkie Pozdro
na szczęście wszystko wskazuje na to, że ,,Maki" będzie mógł jeszcze kopać w piłkę
MARCIN TRZYMAJ SIE CHŁOPIE . WRACAJ DO ZDROWIA
trzymam kciuki za powrót do zdrowia i gry
Trzymaj sie Marcin... co za skurwysyn to zrobił...!
Wiecie co, normalnie strzelać do tych bandytow!!!!!Szok...!!!!
Mieszkam niedaleko Makucha i wiem, że rodzina przezyla szok.Nawet nie chce myslec co by bylo.....!!!!
Trzymaj sie Maki!!! Musi byc dobrze!!
Mysle ze takie wsparcie ze strony kikibicow jest mu teraz potrzebne. Mam nadzieje ze klub tez stanie na wysokowci zadania!!
DYSKOTEKA GRANT...
Wiadomość zmieniona (05-10-04 17:07)
Serdecyne wzrazy wspolczucia dla Marcina, ale i memento dla innch ...
Trzymaj się Marcin i wracaj szybko do zdrowia
Dementor napisał :
> Panowie mnie sie wydaje że mamy po piłkarzu przynajmniej do wiosny :(
Dobrze ze tylko do wiosny, bo lekarz powiedzial ze 2 minuty pozniej i Marcin mógł się na śmierć wykrawawić.
Jeszcze raz wyrazy współczujcia i wracaj do zdrowia Maki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)