Całkowicie zgadzam się z Pershingiem ,problemem wisły jest to że jest
ona zlepkiem gwiazdorów ,którym wbito w łeb ,że są najlepsi.
Po meczu z Zagłębiem za miast zrobiś zgupowanie w odizolowaniu to
wielu pojechało do Unii na żużel.Oni byli pewni ,że łykną Dynamo,a potem
nas wezmą na deser.Ja bym się spytał Cupiała cz jego drektorzy chodzą
do telewizji nakładają sobie na ręce kilka bransoletek i robią z siebie
pajaca razem ze swoją dz..ą.A tak robi Majdan.Im od czasu meczu Realem
całkowicie się popierd...o w głowie.Napisali przecież ,że są polskim Realem.
I przyjeżdża drużyna ,która tak nie uważa ,to oni są zdziwieni,zdenerwowani ,co się dzieje przecież ci przyjezdni powinni się
położyć i czekać o najmniejszy wymiar kary ,,polski Real''.
A tu TRZEBA WACZYĆ TWARDO Z PEŁNĄ DETERMINACJĄ i ewentualnie
zacząć lekceważyć przeciwnika jak się prowadzi 5-0 tak jak my z Zagłębiem
/i też niepotrzebnie/.Trzeba walczyć zawsze twardo ,z detrminacją
i trzeba być jeszcze głodnym ,a oni są już najedzeni.ALE H. Z NIMI
ZAWSZE PASY .DO BOJU NASZA BIAŁO-CZERWONA DRUŻYNO.
-
-
Czy wisła jest naprawde taka mocna
Po co znowu pisać, że na Reymonta to mecze pod Wisłę? Zawsze na ich korzyść dyktuje się karne, daje czerowne kartki i generalnie wszystko pod nich. Ktoś tu ma chyba jakieś kompleksy...
Co do żużlu to nie do końca tak było, ale nieważne. Wydawałoby się, że żydzi to łeb do interesów mają, ale wy jakoś temu zaprzeczacie!! HAHAHA!!
Wisła jaka jest każdy widział w niedzielne popołudnie!Dla mnie ta drużyna może przechodzić kryzys jeszcze przez conajmniej,yyyyyyy,3 sezony i osobiscie nie bede sie z tego powodu SMUCIŁ.Zastanawia mnie jeden fakt.Może sie bede powtarzał--nie wiem!Ale jak czują sie teraz Ci zadufani kibice Zwisły.Jeszcze tak niedawno mówili"POGROM RZYDÓW,(albo zajebisty tekst moich sąsiadów),wezcie sobie duży worek,ja pytałem po co nam worek,a oni bezczelnie i cynicznie odpowiadali NA BRAMKI RZYDZIE,NA BRAMKI!!!!Troche to smutne było,ilez ja miałem wtedy nienawisci do tej drużyny,jeszcze większą niż mam obecnie!Dlatego dziękuje wszystkim---działaczom,zawodników,kibicom w całej Polsce i.......BOGU ze zagraliśmy na swoim poziomie,ze wywieżlismy jako nieliczni w ostatnim czasie cenny remis,ze nie straciliśmy bramki.To jest nasza CRACOVIA,nasz ukochany klub,nasza wiara i przyszłośc,to CRACOVIA,jeszcze niedawno 3-ligowa Cracovia pokonała ZADUFAŃCÓW,PASOŻYTÓW!!!!!I jak wam Zwislacy???Czym teraz będziecie sie ZASTAWIAĆ????Nie jesteśmy już CHŁOPCAMI DO BICIA,jesteśmy CRACOVIA,bójcie sie wszyscy
pozdRo dla ZADuFANCÓW I PASOŻYTÓW---->dla was wielki gest KOZAKIEWICZA,naraaaa
NA ZAWSZE Z TOBA---uKOchana moja cracOVia
GDZIE SĄ MODERATORZY???????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYJEBAĆ Z TĄD TE GŁUPIE TEMATY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
które według ciebie tematy sa głupie?????Wyłącz lepiej Caps Locka bo BANA dostaniesz
Tematy o wiśle są GŁUPIE !!!!!!!!!!!
Przeciez to jest cały wątek o Wiśle!!!!Chyba,że niedowidzisz:))
PozdRo
No to masz kurwa od tego Hyde Park tłumanie, DERBY SIĘ SKOŃCZYŁY!!!!!!
Wiadomość zmieniona (05-10-04 21:46)
Co ty mi wmawiasz od kiedy jestem kibicem CRACOVII, kibicem jakiejś Craxy to może jesteś ty. Daj mi bana i pocałuj mnie w dupę!!!!!
Jako kibić Pasów od lat 20, a mam ich 30 (a internet dopiero od 2miesięcy) mam prawo nie oglądać tu tematów o wiśle, od tego jest chyba Hyde Park?
PALANCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze dzieciaku że jestes za głupi i zbyt mało inteligentny zeby wogóle ze mną gadac.po pierwsze:
--nikogo sie nie obrzuca oblegami na forum
--po drugie nie jesteś ADMINEM i nie bedziesz mu rozkazywał,bo jeśli on uzna cały ten wątek za głupi,to go wyrzuci
--a po trzecie nie napinaj sie tak,chyba NAPRAWDE NIE MASZ ZA DŁUGO TEGO NETA,brakuje Ci troche do normalnych uzytkowników
--a po czwarte,nie bede Cie obrażał bo to oczywiste ze jesteś TĘPAK
pozdRo
Przypomina mi sie wypowiedz Żurawskiego że jesli zagraja z Cracovia to wygrają chyba że Pasy zagraja na 120% to wtedy beda musieli sie troche spreżyć.To brzmiało tak jakby nie było problemu z wygraniem meczu ale problem był i to na tyle duży że nie wygrali. Ja osobiście czekam na mecz przy Kałuży.
to jak tematy o wisle są dla ciebie głupie to nie wchodz i sie nie wypowiadaj proste i skruć to co napisałeś bo sam widzisz co się stało
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)