Mimo, iż nie zostałem przez nikogo upoważniony, to pragnę Wam pogratulować. Choć rzecz jasna konsekwencje tego meczu mogą być bolesne dla kadry Wisełki, choć nie pokazaliśmy kto naprawdę rządzi w Cracovie;)a 2 pkt w plery nie są najlepszą rzeczą o jakiej którykolwiek z kibiców chciałby słyszeć, to uważam że remis to sympatyczny wynik w derbach (przed meczem obawiałem się, że Wygracie;), tylko do [!@#$%] nie mogę przeboleć, że remis ten jest bezbramkowy! Wybaczcie, jeśli się ze mną nie zgadzacie, ale tak nudnego meczu dawno nie widziałem... 0:0 w derbach... szkoda, naprawdę szkoda. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie jestem tu zbyt mile widziany, a i admini pewnie usuną temat ten (który w gruncie rzeczy traktuje o niczym), w każdym razie wiedzcie, że po za Wisełką to Wam najlepiej życzę (w końcu to jedno miasto;)
Myślę, że się ze mną poniektórzy zgodzą, jeżeli wyraże nadzieję, że nasze dwa krakowskie, najstarsze kluby na wiosnę spotkają się w walce nie o panowanie w Krk, ale w walce o MP!;)
Pzdr.
-
-
no cóż, cholera jasna gratuluję...
Niby dlaczego mialbys tu nie mile byc widziany jesli twoje wypowiedzi sa z sensem i bez wyzwisk.
pozd.
faktycznie 0:0 to wynik "z dupy" ale z drugiej strony pokazal ze nasza obrona jest bardzo sprawna oraz ze wasz bdb atak jest jednak do powstrzymania... szkoda czerwieni dla Basterka bo mecz moglby nabrac kolorow...
Oglądałem to na żywca i 1,5 raza w TV i się nie nudziłem - jak na 0-0 było masę pieprzu.
Nomex witaj.
Pozwol ze wykorzystam to forum ale spogladajac na twoj e-mail zobaczylem
ze Ty tez jestes z Kanady i z Quebecu (sympatico.ca) ja tez a dokladnie w Montrealu od 18 lat takze napisz cos moze kurde jedziesz w listopadzie do CHicago zobaczyc nasza ukochana druzyne (slyszales o tym?)
Ja jestem z Krakowa (woli duchackiej dokladnie)
Gratulacje dla Cracovii .
A tak poza tym szlag mnie chce trafic bo cholerne NHL nie gra w tym roku
i nie ma hokeja w Montrealu.
Koledzy czy jest tu ktos na tym forum kto w latach 84/85 chodzil do szkoly
podstawowej nr 70 na Woli duchackiej?
A tak dokladnie to szukam Mariusz Warecki i jego kuzyn Piotrek (kurde nie pamietam jak Piotrkowi bylo na nazwisko ale plama)
No dobra koncze i Brawa dla Cracovii i jej najlepszych kibicow.
Cracovia forever in my heart
Nie zgodze sie z Toba ze mecz był nudny......od momentu jak "zszedł" Baster myslałem ze ocipieje z nerwów tak jak wszyscy obecni na stadionie.A gwizdek konczacy był najpiękniejszym dzwiekiem na świecie ...to tak jak by Miss Polski powiedziała "choc na dupconko"...Każdy zdrowy facet by zwarjował że szczęscia tak My zwarjowalismy po gwizdku.
CRACOVIA PANY
" to tak jak by Miss Polski powiedziała "choc na dupconko"... "
zajebiste prownanie - ROTFL
o TD sygnaturkę zmienił a czy autocenzura też zniknęła?;-)
TD - cóż się stało, że dopiero teraz to zauważyłeś. To do Twojej sygnaturki. Czyżby jakieś wydarzenia niecne Cię spotkały?
zgodnie z obietnicą z poprzedniej sygnaturki: do czasu zakończenia derbów autocenzurowałem się i jak każdy [i]żyd :):)[/i] słowa dotrzymuję....
a nowa? czyż wczoraj jakoś dziwnie nie byli uczesani? :):):)
TD: nie znając łaciny nieśmiało zapytam... co to znaczy: [b]Ablue, pecte canem, canis est et permanet...[/b] bo to że dema się też tyczy to sobie wykminiłem (cyt.)[b]...idem[/b] ;-)
"idem" to jest staropolskie "iść" w pierwszej osobie liczba pojedyncza czas teraźniejszy, niedokonany
Umyj, uczesz psa, psem jest i psem pozostanie
a to już wszystko jasne... to ja oświadczam że dzisiaj mój pies umyty i uczesany będzie bo na 18:30 udaje się na tresurę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)