Po pierwsze:
1 byliście zdecydowanie lepsi - to nie jest zadna napinka netowa
2,. My , oglądiliśmy Wasz mesz w pubie, ilość ok . 100 osób
3. Na kolanach u mnie siedział Damiasn lat 4 ubrany w czapeczkę Arki i szaliczek Cracovii ( jak ktośą mnie skojarzy z betońskim pedofilem - niejakim ks. prałatem ks. Jankowskim nota-bene przyjacielem Duffa to się obrażę )
4. Adrelinka skała. Najcieplesze były oklasski dla Waszych fanów - bo ich pokazali króciutko baaardzo króciótko
To chyba wszystko, pozdrawiam i do zobaczenia na meczu
-
-
deby - widziane z odl. 650km czyli Gdyni
Było cudownie:) Dziękujemy na wsparcie.Wielka Triada Wielka Siła!!
Areczko - dziękujemy. Kocham Was!
ja oglądałem derby z odległości 400 km i Cracovia prezentowała się równie pięknie :-))).
kibic ze Żnina
Tylko Pasy!!!
Ja ogladalem z odleglosci 100 km i rowniez podobal mi sie meczyk :)
Pozdro
PoDzIęKoWaNi lEcĄ d0 ArEcZki !! DzięKuJemy !! ARA ARA ARA ZADYMIARA !!!!!!!
p0zDr0 !!!!!
dzięki Arka za wirtualne wsparcie :)
Dzięki wszystkim za wsparcie...
Marzyły mi się derby Kraka na żywo, ale niestety gość który załatwiał nam bilety zagrał wariata :/ i zamiast do Krakowa w ostatniej chwili pojechałem do Poznania.
Ale też było dobrze.. po meczu z tirówką udaliśmy się do Pyry a tam milutko przy piwku w towarzystwie Pyrów "NIKT NAM NIE ZROBI NIC !!!!!"
No i gorąca linia telefoniczna z Waszym sektorem
jeszcze mam kaca ...
DWCH :)
Wiadomość zmieniona (04-10-04 08:54)
Pozdrowienia i gratulacje dla jedynego słusznego klubu w Cracovie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)