Do meczu 19m godzin a ja mam już pełny odlot (nic nie brałem i nie piłem).
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
19 GODZIN - PEŁNA "SCHIZA"
a ja nawet byłem w Łagiewnikach soi pomodlic za PASY :)
a ja pije od 6 rano.
w sumie wali mnie wynik najwazniejsze by walczyli do ostatnij kropli krwi. bysmy byli z nich dumni jak nigdy.
Racja.
a ja idę jutro do spowiedzi a potem poproszę Pana Najwyższego
o korzystny wynik.
ale żałuje że nie ide :(
ja pierdole...
ale zalujesz ze do spowiedzi nie idziesz czy do Lagiewnik?
a ja dzis naprawde byłem w kościele i modliłem sie za Pasy !!!!!!!!
18 godzin.
CRACOVIA PANY!!!!!
Przypominają mi się te sceny z tego klipu reklamowego Forda, co przed ChL puszczają- jak np. gościu gdzieś w Makaronii krzyżyk całuje!
Uprasza się zabrać wszystkie szczęśliwe gadżety jutro na mecz.
Poziom podniety narasta.
Jak bym był rolnikiem, drwalem lub traktorzystą (jak ci z Czarnej Wsi) to bym co w lesie porąbał dla odreagowania a tak... trza chyba Godzillę w TV obejrzeć.
o niczym innym nie mogę myśleć...
a ja sie modle zeby mi tylko pikawa wytrzymala.
Bo dzisiaj juz zaliczylem 145/90 :)
jebać wisłe - dla rozluźnienia :)
ja do koscioła ide w niedziele rano;-)
ostatnio jak poszedłem przed groclinem to wygraliśmy ..;-)
Widze, ze w te niedziele koscioly w Krakowie odnotuja najwieksza od 20 lat frekwencje :);):)
hehehe
16 h 20 min
Ja też jutro się będę modlił za PASY w kościele a godzillę oczywiście ,że trza obejrzeć / właśnie nagrywam dla swoich chłopaków/ - ja na tych filmach się wychowywałem. Kto wygra mecz ???????????
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
15 godzin 40 minut.
CRACOVIA PANY!!!!!
Pozwol Boze zeby Oni tak chceli jak my chcemy.15 h 33 m!!!!!!NAPEWNO CHCA!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)