Obstawiłem na Cracovię u bukmacherów (ładny kursik) i to właśnie Cracovię typuję jako zwycięzcę tego ciekawego derbowego pojedynku.
Cracovii będe oczywiście kibicował, ale nie z powodu kursu u bukmacherów. Bardzo bym chciał aby Pasy upokorzyły Wisłę jeszcze bardziej niż ci gruzini.
Jestem za Cracovią, choć nie jestem z Krakowa, ani też np z zaprzyjaźnionego Poznania. Najstarszy polski klub. Jako mały chłopiec najbardziej pamiętam z polskiej ligi właśnie pasiaste koszulki Cracovii. A pamiętam dużo (pierwszy mecz na żywo w wieku 5 lat, pierwszy mecz międzypaństwowy na żywo w wieku 9 lat, ogólnie futbol to bardzo istotny element mojego życia).
Więc życzę wszystkim kibicom Pasów radości ze zwycięstwa nad Wisłą i przejęcia pałeczki najlepszej drużyny w Cracovie.
Naprawdę bardzo się cieszę że Cracovia jest tam gdzie jej miejsce, w I lidze i mam nadzieję że na tym nie koniec. Najważniejsza jest tradycja.
Niebawem będe miał przyjemność oglądania Cracovii, ale nie w Cracovie...
-
-
Zwycięstwo w derbach
Zapraszamy także na mecz w K.r.a.k.o.w.i.e. - napewno nie będziesz żałował przejechanych kilometrów. Nie wiem skąd jesteś, ale są tu tacy, którzy regularnie przybywają na mecze ze wschodnich krańców Polski (przy okazji pozdrawiam Roberta_BP) tak więc zachęcam i Ciebie do wizyty na Ziemi Świętej.
Pzdr
A ja na ten przyklad mieszkam 200 km od krakowa a ostatni mecz jaki odpuscilem to bylo podbeskidzie.Pojechalem do kobiety a jak sluchalem relacji z radia przez net.......zalowalem ze nie jestem na kałuży i nie moge pomoc dopingiem.naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo.....
nie Krakowiak tez postawiłem na Craxe poniewaz kurs 8 jest wiecej niz zachecajacy interesuje mnie co dołożyłes do tego.Pozdr.
Do zwyciestwa Pasów, jeszcze wygrana Lecha, remis Gks i z 2 złotych robi się jakies 150 netto:-)
Ja nigdy nie stawiam na Cracovie, bo zawsze wtedy przegrywa;), za to kilka razy od dwoch lat postawilem na wisle i zawsze przegrala ;)
jako kibic Łódzkiego Klubu Sportowego zycze pasiakom super meczyku dreszczyku em0ocji do ostatniej minuty i ZWYCIESTWA w tak waznym dla Was meczu.
My juz przygotowujemy sie do derb z *idzewe* :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)