Powinno być 3:1 bramki strzelą:dla Cracovii : Bojarski,Bania,Citko
dla Wisły : Frankowski
Mimo ,że Frankowski szczeli bramkę to i tak PASY będą górą
Już za chwile PASY LIDEREM EKSTRAKLASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Typujemy wynik derbów...
a ja troche ianczej niz wszsycy :/ Wisła - Cracovia 3:0 Żurawski, Frankowski, Zieńczuk
"Ce****e nas pojęcie którego wy nie znacie <<< dzisiaj wrogu, wczoraj bracie >>> "
To chyba nie jest do mnie, bo ja bratem składaków nigdy nie byłem.
Nie wiem jak reszta :))
Jak jesteście tacy nacechowani to może do jakiegoś cechu byście się zapisali?
Wisla-CRACOVIA 0-1
bramka Szczoczarz 90 minuta :-P
Martinez: Co ty robiłeś o 5 przed kompem? ;-))
śniło mi sie dzisiaj 3:0 dla Pasów i świetowanie w szkole,oraz dobijanie zalamanych wislakow:)
Wynik 3:0 może nie jest zbyt realny ale wygrana według mnie jest bardzo realna:)
A mi się sniło, że po słabym meczu MSWiA wygrało 1:0, ale dla ukojenia nerwów zazwyczaj wyniki te ze snów są odwrotne do tych które padaja na boisku, a zatem jestem przekonany, ze będzie dobrze czyli po swietnej grze 1:0 dla Pasów:-)
nie wiem ile ale licze ze nie przegracie tego meczu!!! a chcialbym abyscie strzelili o jedna bramke wiecej niz wisla! pozdro :)
Kochani , musimy by realistami. Jak bedzie tylko 2:0 dla psiaków to bedzie OK.
3:3 sądzę
Tylko PASY - PASY GOL - będzie 2-0 dla nas!!
1:0 dla pasow.tak jak na derbach tarnova bialo-czerwoni wygrywaja
POLONIA TRZYMA KCIUKI!!!!!!!!!!! Będzie 2:1 dla Pasów
wiadomo że najlepiej by było 2:0 albo i więcej ... ale mi wystarczy skromne 1:0 dla PASÓW !!
2:0 DL NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)