Ma ktoś okazję jutro (czwartek) o godz. 10.00 nagrać godzinną audycje Radia Kraków (101.6 FM) i umieścić ją na jakimś serwerze ?
Niestety w tym czasie mam lekcje i nie mogę tego posłuchać.
W audycji wezmą udział kibice Cracovii i Wisły.
Wiadomość zmieniona (29-09-04 17:54)
-
-
O derbach w Radiu Kraków
Panu Bernasikowi musimy ciągle przypominać o profesjonaliźmie. Musi swoje sympatie skrzętnie ukrywać, by przestrzegać etosu zawodowego. W pracy pan Bernasik winien być dziennikarzem, a nie kibicem ubeków!
Wiadomość zmieniona (29-09-04 17:09)
mam nadzieje ze nawet "obiektywnym" dziennikarzom pokroju kwasniaka nie zalezy na podgrzewaniu i tak rozpalonej atmosfery przed derby
ja na szczęscie mam jutro wolne i sobie posłucham w spokoju :)))
SeBo: czy ty kiedykolwiek wychodzisz z domu??
:)
No własnie :P Ciagle na tym forum :]
Czy ktos moze wie czy mozna sluchac relacji ze "Swietej Wojny" w Radiu Krakow via internet? Jesli macie jakies info dotyczace tej sprawy to napiszcie. Nie moge sledzic meczyku w tv czy na zywo, gdyz nie ma mnie w kraju. Ale na Polonii juz bede:):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)