aha i jeszcze jedno - do modów - wyłączcie wkońcu tego po.dupconego cenzora bo to forum zaczyna przypominać cyrk
modzi - cenzora cechuje pojęcie, którego nie znacie - kurwa w Krakowie
-
-
BILETY NA DERBY
co tu duzo mowic .... z tego forum na meczu bedzie moze 5 osob- dzisiaj sie okarze czy ja bede mial bilet
wielu bedzie...
No aż w takie szczegóły to nie wchodzcie ... bo odrazu zacznie sie nagonka na nas.
ja juz bilet mam zaklepany:)wiec sie ciesze niezmiernie:)
a odsprzedasz :-)?
Veterans-masz h***we info :))))))
dokładnie veterans masz strasznie h***we info
Wiadomość zmieniona (27-09-04 10:06)
Nie wnikajmy kto i ile dostanie tych biletów. Dzielą je ludzie związani blisko z Pasami od lat i starają się to zrobić jak najlepiej. Na derby bilety są dzielone bardzo świadomie.
I Santo i Veterans mają złe info.
Craco: popieram, kto jeździł, tak nie powinien mieć problemów z biletem, nie wiem kto więcej by się nadał do dystrybucji biletów, niż osoby, które to teraz robią
To nie jest tylko wasz problem...Na Wiśle jest to samo....I nie tylko w przypadku wyjazdów....Jak chciałem kupić bilet dla brata na mecz z Legią to zamiast 1700 było 200...resztę pozabierali działacze, piłkarze i porozdawali "swoim"...Dopóki nie bedzie wybudowanych porządnych stadionów to dalej będzie taki syf...
Problem z biletami nie jest to tylko nasz (polski problem) stadiony na calym swiecie sa za male przy okazji meczow derbowych. Wystarczy sobie przypomniec mecze polfinalowe w LM sprzed roku gdy Milan gral z Interem.
Fakt faktem ze nasze stadiony sa wyjatkowo malo pojemne, ale coz tutaj sie dziwic skoro na palcach jednej reki mozna by policzyc mecze na ktorych trybuny wypelniaja sie do ostatniego miejsca w sezonie. A stare molochy ciezko modernizowac nie dlatego ze nie ma srodkow ale glownie klopoty sa z ich wczesniejsza konstrukcja oraz gruntami na ktorych one stoja.
Jednoczesnie mam nadzieje ze Ci z nas ktorzy beda na meczu po drugiej stronie blon zrobia wszystko co w Naszej mocy zeby wesprzec naszych dopingiem non stop. Napewno szykuja sie niezapomniane chwile na meczu.
heh co to ultrasiki i pikniki sie wkurwiaja ze biletu nie dostaną??;]
A ty co Qrdwanów? Aż tyle tornistrów skroiłeś?
A widziałeś kiedyś ustawiane walki w pustych basenach?
Czarny_stanik zaczynasz mnie denerwowac odpierdol sie od Wisni
Kule, szkoda że świętą wojnę obejrzy tak mało Pasów :/
Niestety widać nieporadność zarówno PZPN jak i samych działaczy. Przeca szło sie dogadać i mecz rozegrac na większym stadionie, np. śląskim. Wtedy dopiero byłyby derby!!! A na śląsk daleko nie ma więc sądzę że spokojnie mogłoby być conajmniej pół stadionu.
Pozdrawiam i życze zwycięstwa!
aha, i popieram kkk_84. odp******** sie od Wiśni. jak go nie chcecie to może wracać do Zabrza :) My go tu z otwartymi rękoma przyjmiemy
czarny_stanik -ty pewnie specjalizujesz sie w krojeniu stanikow i sprzedajesz je w pustych basenach no niezly interes rozkreciles!!!!
karczek - na śląskim ?
a wyobrazasz sobie co by sie działo po drodze na śląsk jakie by były przyczajki i partyzantka ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)