Z informacji które otrzymałem wczoraj z klubu okazało się że pulą biletów będzie zarządzała Grupa 100 i Koło Sympatyków KS Cracovia. Czy oznacza to że po raz kolejny kibice zostaną wy.... przez ukochany klub czy też to zwykła procedura a bilety będzie można zakupić normalnie wg wcześniej podanych reguł (chip+karnet w pierwszej kolejności)? Mamy niecałe 500 chipów a biletów jest 550 więc teoretycznie nie powinno zabraknąć, ale byłoby niemiło gdyby się okazało że wśród kibiców istnieje podział na równych i równiejszych. Proszę "kumatych" o info
p.s. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem tym postem zgodjnie z zasadami asertywności Iana Thorpe'a
-
-
BILETY NA DERBY
eredin - musze cię zmartwić ale tak naprawde biletów na derby juz nie ma. Nie będzie takiej opcji żeby kupić je w kasach a dystrybucją zajmą się odpowiedni ludzie. Niestety bilety trafia tylko do "niektórych", a jeśli chcesz ich zobaczyć to wpadnij na meczu na łuk.
[i]Czy oznacza to że po raz kolejny kibice zostaną wy.... przez ukochany klub [/i]
Co to znaczy po raz kolejny?
A ktoś miał jakieś wątpliwości że są równi i równiejsi ???
Jasne że są.
Tylko tak naprwde nie wiadomo kto jest kto :))))
Tylko trzeba pamietać że niektórzy naprawde długo pracowali na te bilety.
Dodam że ja nie mam pojecia czy sie załapie na bilet mimo że mam chipa i karnet ...
Wiadomość zmieniona (23-09-04 16:02)
A dlaczego bilety maja trafic do "niektorych"?Ja tez mam karnet i chipa!Powinno byc tak jak zawsze bilety do nabycia na Wielickiej.Pozdrawiam tych ktorzy sie "zalapia"
bo niektorzy wsadzili w klub kupe swoich pieniedzy, albo czasu, albo zaliczyli powiedzmy kilkanascie - kilkadziesiat wyjazdow.
Jake Blues: czyli jak przyjdę do klubu z plikiem biletów z wyjazdów albo z wyciągami bankowymi potwierdzającymi przelewy na konto opravców i trampkarzy to będę mógł kupić bilet na derby? :))))
acha i czipy nie będą obowiązywać
jasne 550 osob jezdzilo na wyjazdy w 3 lidze hehehehe, tyle nawet niebylo na meczach u siebie
i właśnie bardzo dobrze że bilety zostały rozprowadzone po właściwych ludziach a nie ludziach z ,, przypadku'' z góry było wiadomo że bilety trafią w ręce w które mają trafć mam nadzieje że bilety otrzymali Ci którzy jeżdzą na Cracovie juz od paru ładnych lat a nie ludzie , którzy pojawili się na Ziemi Świetej w ostatnim czasie
ps
mam tez karnet - chipa nie posiadam i nie zamierzam bo nie jestem ,, jakimś tam zwierzakiem'' którego należy oznakować a na Pasy jeżdze juz od jakiegos czasu - pamietam jeszcze mecze gdzie na stadionie było 200- 300 osób .
Osobiście biletu na derby nie posiadam a nawet bym nie chciał go miec bo co to za derby gdzie na 10 000 ma Nas być raptem 550 osób ale cóż takie czasy .........
Wiadomość zmieniona (23-09-04 18:47)
Renifer sa chyba dwie mozliwosci
jestes kibicem od niecalego roku albo wislakiem ktory maci. jak pierwsze poszukaj na forum ile bywalo na wyjazdach dwa lata temu. jak drugie spadaj
bilety najlepiej rozdac w przedszkolu kto pierwszy ten lepszy.
na derby ma isc twarda ekipa ktora 90minut dopingu wytrzyma ktora nie da sie tubylcom z czarnowiejskiego stadionu.
Wiadomość zmieniona (23-09-04 18:49)
od roku?pewno masz racje wardar ..................................................................................pozdrawiam tych ktorzy chodzili na 3 lige i teraz sa dumni ze mamy 1 lige
jak nie to czego glupoty piszesz?
Renifer to juz nie chodzi o to kiedy kto chodził. Bo są tacy co i na 4 chodzili, ale oni teraz sobie siedzą spokojnie na meczach i tyle.
Potrzeba zeby te 520 osób to byla silna ekipa...
Nie ma watpliwoscie ze na wyjazdach mamy duzo lepszy doping niz u siebie w młynie na to licze na derbach, chocby mnie miało tam zabraknąć.
Wiadomość zmieniona (23-09-04 19:02)
Niestety Ci którzy mają dostęp do biletów to tzw "przyjaciele domu". Obawiam się że na "D" zwykle jest mało kto z tej grupy która zddziera tam gardło dla Cracovii. A co znaczy kolejny raz? Przykład prosty. Karnety na sektor A (część zadaszona)w luźnej sprzedaży były w ilośc 80 sztuk a nie 1000 jak jest miejsc.... Chciałem kupić karnet ojcu, który ponad 20 lat temu zaprowadził mnie po raz pierwszy na PASY. Uważam że to zwykłe skur... i można mi zarzucac napinkę i obrażanie innych ale tak się Panowie nie robi. To są jaja robione z kibiców którzy niejednokrotnie czekali na ten mecz kilkanaście lat. A tak zbierze się grupa "krewnych i znajomych królika" którzy są za Pasami tylko dlatego, że kogoś tam znają...
Pozdrawiam wszystkich równych;-) kibiców
eredin RobinKSC napisal post wczesniej. daj luz z tymi znajomymi krolika.
Eredin to tacy doczekają sie derbów u nas !
A nie wyobrażam sobie żeby tam poszły osoby które ida tylko ogladnac mecz albo beda sie przejmowac czy wygramy czy nie.
Czy to naprawde myslisz ze byle kto pojdzie do klatki ??
Skad wiesz co tam sie działo ?? Jak nas potrkatuje ochrona i policja?
To wcale nie bedzie piknik gdzie zabiera sie przypadkowe osoby po znajomosci !
jakie glupoty? to ze chce isc na derby i zobaczyc kochana CRACOVIE! a jak mnie nieznasz wadar to nieobrazaj i tyle w temacie.
Nie wiem Robinksc, zastanawiam mniee tylko ilu z tych co będą na Reymonta byli np w Szczecinie w drugiej lidze (ja byłem:-) - choć w cywilu). Może i masz częśc racji, ale urważam że przynajmniej część biletów powinna być w wolnej sprzedaży, choćby przez wzgląd na kibiców:-)
To znaczy Ci ktorzy sie narazali, jezdzili z flagami z barwami maja ogladac w telewizji eredin?
ja nie jezdze to derby ogladne w TV.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)