i papierowych by nie przyjmował :)
-
-
Vlepki na meczach
Ja np.stoję na "D" mogę wziąć do "rozprowadznia" kilkaset vlepek podczas meczu,mi to nie przeszkadza w oglądaniu :) Niech znajdzie się jeszcze paru chętnych i zostaniemy "vlepkowymi dealerami" na stadionie ;)
Co sadzicie na ten temat>??
P.S.Moge się podjąc sprzedazy od meczu z Groclinem...
skot a masz vlepki w domu ?:> jak tak to napisz do mnie na gadu :) ( w profilu )
Hop do góry!!!
Proszę o odp. na moja propozycje :)
rozszarpali by cię ;)
Rozrabiaka jest też taki problem że ludzie chca miec do wyboru różne wzory i ty majac kilkaset vlepek byłbys nieatrakcyjnym dealerem :))
Ale bedziemy pamietać.
Czekamy też jak ruszy Hokej tam sie zawsze lepiej to organizuje.
Wiadomość zmieniona (23-09-04 20:59)
sory za off topic nie chce ktos kupic 2 biletow na craxe z groclinem tanio? na b za 40 zl dwa bilety !
craxa1906 daj gg albo napisz do mnie 3455855
dajcie vlepki na meczu z Polonia... i by bylo jasne gdzie mozna zakupic...
pozdro
Robin ale jak robicie "składaki" po ok.50 sztuk tak jak pisal Rock,to logiczne,ze nie bedzie w takim zestawie kazdego rodzaju vlepy...
Trzeba ludzi przyzwyczaic do tego...
P.S.Jak pisal Rock nie ma czasu na ukladanie i segregowanie vlepek,ja mam do 1 pazdziernika wolne,moge Wam pomoc...nie stanowi dla mnie wiekszego problemu sortowac vlepki,a majac czas robilbym to dokladniej i nie byloby zazalen jak pisal Sebo :)
Wiadomość zmieniona (24-09-04 00:18)
Robin ale jak robicie "składaki" po ok.50 sztuk tak jak pisal Rock,to logiczne,ze nie bedzie w takim zestawie kazdego rodzaju vlepy...
Trzeba ludzi przyzwyczaic do tego...
P.S.Jak pisal Rock nie ma czasu na ukladanie i segregowanie vlepek,ja mam do 1 pazdziernika wolne,moge Wam pomoc...nie stanowi dla mnie wiekszego problemu sortowac vlepki,a majac czas robilbym to dokladniej i nie byloby zazalen jak pisal Sebo :)
Ja tez chetnie bym cos pomogl, bo do pomocy dla Cracovii jestem zawsze chetny, niestety nie mieszkam w krk, wiec wymiana byla by dosc utrudniona.
A co do vlep na meczach, pamietam jeszcze w rundzie jesiennej drugiej ligi mozna bylo kupowac na sztuki, np. zostalo mi z piwa 30gr, wiec sobie kupowalem 3 vlepki. To bylo dosc dobrym rozwiazaniem.
BTW. Czy przy kupowaniu np. 500 czy 1000 vlepek daloby sie zalatwic jakis rabacik typu kazda vlepka po 9gr???
Podzielenie 10.000 vlepek zajmuje jakieś 2.5 godziny ... A trzeba więcej. Ale i tak stary system był optymajny
A jeszcze jedno: w ktorym miejscu na D mozna kupic te vlepki? Na gorze w budce, czy jest ktos "specjalny" do zajmowania sie rozprowadzaniem vlepek???
Rozrabiaka
ja sie nie zażalam ;) wiem że to pojedynczy przypadek a ja to tylko posłużyłem jako przykład ;)
pozdro ;)
No wlasnie, jak to jest na sektorze "D". Bo chcialbym na dzisiejszym meczu zakupic mix.
Pilnie potrzebuje kupic vlepki DUZE (po cenie opravczej, bo w klubie by mnie nie bylo stac;) : 3 "Autostrady do nieba", 2 "Nigdy nie zejdziemy na psy", 2 "Kółko", 3 "Z piekła rodem", 2 "Wieniec", 2 "Flaga". Potrzebuje je dla kumpla z Gdynii, ktory jedzie w weekend na mecz do Poznania, wiec musialbym je wyslac mu maksymalnie jutro. Jesli ktos kto ma dostep do tych vlepek i moglby sie jutro spotkac ze mna gdzies na miescie i odsprzedac te kilka vlepek to prosze o pilny kontakt na GG (w profilu) lob email: dinthalion@wp.pl. Z gory dzieki.
Witam. Jestem kibicem z Gdyni;) Wiadomo oczywiscie o co chodzi;) Czy moglbym sie zwrocic z prosba do kogos o wyslanie mi vlepek Cracovii? Bo w Gdyni nie mozna dostac;( W zamian odesle vlepki Arki;) O kontakt prosze tylko pod numerem gg 4990263. Z gory Wam dziekuje;) Powodzenia w derbach!!! Wisła z Krakowa - to mojej dupy połowa!!!
zajac: nie chciałbym mieć nawet takiej dupy :)
Ja zawsze jestem na sektorze c: i zazwyczaj na wysokosci srodku boiska i dla mnie nie jest problem sprzedawac vlepki, mozna przeciez ubrac sie w specficzny stroj ( jego kolor) np. pomaranczowyi urzedowac (podczas meczu) na sektorze na gorze albo na samym dole, a przed meczem i po meczu przy bramach wejsciowych na stadion tak by kazdy kto wchodzi mogl sobie kupic vlepki, w przervie natomiast wiadomo ze mozna chodzic tam i spowrotem gdzie nie bedzie problemu z dostrzezeniem vlepek! a z czasem wszyscy sie naucza gdzie mozna kupic vlepki!! WIEC DRODZY OPRAVCY OFERUJE SWĄ POMOC JESLI CHODZI O KOLPORTAŻ VELEPK PODCZAS SPOTKAŃ NA Estadio, w końcu czego sie nie robi dla swoj miłości...CRACOVIA
wiesz.....chyba nie wiesz na co sie napalasz......ale bravo za odwagę...:D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)