PAS ale mi chodzi o to że na tym boisku kortowym będą przebywac kibice gości w oczekiwaniu na ich wpuszczenie. Ja sobie nie wyobrażam aby parkowano samochody pomiędzy kibicami gości albo w ich pobliżu. Nawet jeśli by nie doszło bo konfrontacji fizycznej to zapewne zawsze by coś znaleźli pod ręka żeby rzucić w parkującego kibica albo samochód.
-
-
Decyzja PZPN!
piszę to kłócąc się niamal sam ze sobą, może wielu się narażę ... ale skoro sytuacja nadzwyczjna, to i środki powinny być nadzwyczajne: zrezygnujmy ze zorganizowanych wyjazdów do Szczecina i Białegostoku .... ryzyko zbyt wielkie:(:(
eddie - w innym temacie masz obszerna liste zadym, po ktorych nie byly zamykane stadiony. i to zadym czestokroc znacznie wiekszych.
W radomsku też jest ryzyko. Mamy problem, bo jak nas zaatakują, to bedziemy stać i sie tłumaczyć , że nam nie wolno sie bić?
Spodobało mi się bardzo, ale to bardzo jak dzisiejsze "Tempo" opisało niedzielny incydent.
"...Przy okazji meczu z Ruchem Chorzów, krakowscy chuligani podszywający się pod barwy "Pasów" wywołali bójki, a następnie starli się z policją..."
mnie najbardziej martwi to ze trzeba zapłacić 20 000 !! :(
W dzisiejszej "Krakowskiej" napisano nawet, że 25.000 zł ?! Wymienili jeszcze 5.000 zł kary dla Małopolskiego Związku PN.
Całkiem możliwe bo równocześnie Wydział Dyscypliny rozpatrywał odwołanie Klubu od kary 10 000 nałożonej po Hucie i Staszowie przez MZPN. Jak widać zmniejszono ją do 5 000.
Panowie czy kara też będzie jeżeli nasi kibice będą jechać na mecz i będzie jakaś bójka na trasie ? Trzy tylko jak bedzie na stadionie?
KSC1906 z tego co mi wiadomo tylko na stadionie!
mam nadzieje!
Dzięki!!! No to nie jest tak żle,chociaż nie jest też dobrze,naważyliśmy sobie piwa i smrodu ,szkoda .
Za słabą postawę w dwóch kolejnych meczach przy obsadzie w najbliższych trzech kolejkach drugiej ligi nie będzie brany pod uwagę Grzegorz Szymański sędzia główny spotkania Cracovia – Ruch Chorzów.
źr:PZPN
Mell - możesz wyjaśnic tę zagadkę "matematyczno-logiczną" ... w DWÓCH KOLEJNYCH meczach w najbliższych TRZECH ... to znaczy, że prowadzić może 1 i 3?
a nie ma gdzieś wzmianki o boCHaterze z Opoczna?
Nie ma wzmianki o przekreciarzu z meczu w Opocznie. Sedzia Szymanski nie bedzie brany pod uwage przy obsadzie IV,V i VI kolejki za to ,ze w kolejce II i III spisywal sie ponoc slabo.
Szymański sędziował o niebo lepiej od tego pajaca z Opoczna. Ale tamten wiedział co robi i że ch... mu za to zrobią...
sędzia Szymański wcale nie był taki zły..
gwizdał po równo dla każdej stron..
nie rozumiem tej decyzji..
za to przekręciarza z Opoczna i (jeszcze większego) z Bełchatowa nie chcę już oglądać na polskich boiskach..
wydaje mi się, że w Radomsku może być podobnie..
mam nadzieję, że nie będzie to pretext do awantury..
pzdrw
To, że gwizdał ŹLE w obie strony to znaczy, że był dobry. Czegoś tu nie rozumie!
Czy Szymański gwizdał źle? Jedyny poważny błąd to nie podyktowanie karnego dla Ruchu. Widocznie jednak jest jednym z niewielu w tej lidze , którzy nie mają pleców więc został ukarany. A czy ktoś wie coś o karach dla sędziów z Opoczna i Bełchatowa? Mam nadzieję , że oni też dostali po dupach. Do słabego sędziowania będziemy się niestety musieli przyzwyczaić. W 2 lidze sędziują prawie sami układowcy i ludzie z plecami za to niekoniecznie dobrzy sędziowie...
Baylay - mogl podyktowac karnego - ale mógł i Śrutwie dać drugą żółtą - nes pas?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)