Nie ma co plakac nad zamknietym stadionem tylko szykowac sie na mecz z arka. doping na ruchu w 2 polowie byl super. brawa dla lysego ktury go rozruszal, ale w drugiej polowie na przejsciu miedzy nowymi kszeselkami a starymi wstal facet w koszulce loza szydercuw i to on powinien prowadzic doping. jak krzyknol to bylo go wszedzie slychac i karzdy go sluchal. byly rozdawane spiewniki????????
-
-
cracovia-arka
były, a nie dostałeś?
nie dostalem a bylem juz o godzinie 15.45
To pewnie dlatego że tak wcześnie byłes :)))
Śpiewniki były pózniej , oraz na krzesełkach !
A wracając do meczu to gdziekolwiek on bedzie to każdy postara sie go oglądać ! Chocby z dachu bloków sąsiadujących ze stadionem albo siedząc na kracie za wysoką trybuną :))))
Ja mam karnet i taj kwszyscy którzy go kupili zapłaciłem już klubowi te pieniądze i z tego jestem zadowlony !
Uważam że ten kto jest z klubem na dobre i na złe powinien wpłacić do klubu pieniądze za ten bilet którego nie kupi ( i tak miał je wydać ), znam osoby które tak zrobią !!!!
Trzeba bedzie zoraganizować akcje KUP BILET aby pomóc klubowi !
bardzo ciekawy pomysl, sam jak najbardziej popieram ale mysle ze malo bedzie chetnych.,,,
choćby było i 10 to zawsze od czegoś trzeba zacząć :)))
A samych karnetów jest ponad 500 !!!
a moze klub wyda serie biltow jak na normalny mecz (chodzi oczywiscie o wzor natomiast z kolosalnie mniejszym nakladem) i kazdy ktory by chcial kupic taka pamiatke /bilet mialby taka mozliwosc...
Nawet zastanawiałem się wspólnie z moim ojcem, czy by nie wynająć pokoju w hotelu "Cracovia" z widokiem na Ziemię Świętą. (na dwie godzinki:))
Właśnie coś takiego byłoby najlepsze !
A to tez pokaże ilu z nas (także piszącym na tym forum) naprawde zależy na CRACOVII !!!
Ja mam też karnet i jestem z tego faktu zadowolony ,i jak by były te bilety na mecz z Arką też chętnie kupie sobie,bo dla mnie CRACOVIA to coś więcej niż klub,to całe moje Życie!!!!!!!
Żałuje że są osoby które utożsamiają się z Cracovią i robią takie bydło!!!!
Żal mi Ich!!!
Michalski:
Chiałbym zobaczyć minę recepcionisty jak przychodzicie we dwóch i prosicie o pokój na dwie godziny...
A jak by Wam popatrzył w dowody osobiste to pewnie by padł...
:)
Jeszcze nie cieszmy się zawczasu - tfu! odpukać - jeszcze czeka nas decyzja wojewody i komendanta......
....nadludzkim wysiłkiem powstrzymałem się od bluzgów :)
...kiedy takowej doczekamy?
decyzja będzie chyba jutro ale jeszcze czeka nas wyjazd do Radomska a nasi chłopcy już szykują się na konfrontacje z Widzewem tak że do meczu z Arką droga daleka
Cracovia-Arka oj bedzie sie działo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)