Tego nie wiedziałem to lipnie w takim razie idą zapisy!
-
-
Pociąg specjalny do Poznania! - zbiórka: piątek, godz. 9.15
wlasnie bylem, o godz 15:15 obob zapisanych 101 w Klubie
ja niestety dopeiro dam rade zapłacic pod pociagiem jakbym miał blizej to już bym był zapisany
Witam...
Pociąg specjalny do Poznania odjedzie z Dworca Głównego w Krakowie, w piątek, 17 września o godzinie [b]9.47[/b]
Więcej szczegółów w Biuletynie Teraz Pasy!
Pozdrawiam
Crac
To że zapisanych jest narazie niewiele ludzi na pociąg specjalny to nic nie znaczy.
Napewno bardzo dużo ludzi pojedzie własnym transportem, a duża ilośc ludzi przyjdzie na pociąg specjalny bez wcześniejszego zapisania się!
Będzie dobrze jestem tego pewien :)
Wam to fajnie mieszkacie sobie w Krakowie i wszedzie macie blisko, ja jestesm z Olkusza i też bym jechał ale jak mam sie zapisac? Tyram na rano, nie mam samochodu a jedyny qmpel który mogł by mnie zawiesc jeździ tak że starch z nim wsiadac dopiero co bryke kupił. Czy mogł bym zapłacić za podróż na dworcu w Krakowie? Q2 ale bym tam jechał normalnie tak sie podjarałem, ze hej. Biore 2 dni urlopu na telefon i jazda do Poznania. Odpowiedzcie czy moge zrobic tak jak pisalem.
Żeby uparcie trwać przy swoim poglądzie musisz wykluczyć wszystkie inne opinie. Linus Torvalds
Czy pojadę okaże się w piątek o godz. 9 30 :) na szczęscie na dworzec z uczelni mam "rzut beretem"...
w każdym razie będę zmuszony zapłacić w pociągu (bedzie miejsce siedzące fajnie, nie to trudno)
Myślę, że takich osób jak ja będzie więcej....
buli proste że tak tylko czy jezeli ustalono godzine pociągu to jedaiemy juz napewno
O której godzinie będzie się was można spodziewać w Grodzie Przemysława ?
18.11...
ile osob jest zapisanych
kiedy dostaniemy bilety? w pociagu?
tego to nikt niewie
czy wchodzimy na sektor gości ? czy też na normalny ?
Niech mnie faceci z Koła nie mordują od razu, że sabotaż robię. :)))
Są wolne miejsca do Poznania dla ludzi (prawie) bez kasy!
Za jedyne dumpingowe 20 zeta - przejazd samochodem (osobowym :) do Poznania i z powrotem.
Niestety jest warunek: Musimy wyjechać o 6,00 z Krakowa (dla kibiców z Grn Śląska może być o 7,00 w Katowicach przy autobahnie).
Później niestety nie mogę startować, bo mam coś po drodze do załatwienia we Wrocku o 9,30.
Przewidywany przyjazd do Leszkogrodu ok. 14,30 i miasto nasze!
Powrót normalnie po meczu.
Aha, w cenie przejazdu biletu nie uwzględnia się - trzeba go zdobyć we własnym zakresie.
Kontakt na maila:
klaros@interia.pl
Wiadomość zmieniona (16-09-04 00:01)
jakbym wiedział wcześniej :/
Klaros odbierz meila.....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Panowie
jedziemy do Poznania na pelnej KURWIE!!
aha i jade pociągiem :)))
klaros przeczytaj maila i daj znac jestem jeszcze pól godziny w domu albo na nr tel najlepiej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)