Witam...
Ponieważ w wątku traktującym o wyjeździe do Poznania zebrało się mnóstwo nieprecyzyjnych informacji na temat pociągu specjalnego zakładam nowy wątek i w związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą do Miłościwie Panujących nam Moderatorów o wyrozumiałość...
Najważniejsze:
[b]Aby w piątek pociąg specjalny do Poznania wyjechał cała kwota za przejazd musi zostać przelana na konto kolei do czwartku do godziny 15-tej!
Jeżeli w wyznaczonym terminie odpowiednia liczba kibiców nie zapisze się i nie opłaci kosztów przejazdu, POCIĄG ZOSTANIE ODWOŁANY![/b]
Więcej w Biuletynie Teraz Pasy!
Pozdrawiam serdecznie
Crac
Wiadomość zmieniona (16-09-04 17:00)
-
-
Pociąg specjalny do Poznania! - zbiórka: piątek, godz. 9.15
czy na tym forum nie mozna przykleic tematu ?
jak coś to o ktorej bedzie pociag? Jestem juz zapisany i chcialbym jechac...nawet nie chce myslec co bedzie jak pociag nie wypali:-/
tylko hooopki ;)
nio dalej ziomale ploseee zapisujcie sie !!!! przyjedzcie do nas w jak najwiekszej liczbie!!! wiem ze to piątek i ludzie chodza do pracy oraz do szkoly , ale postarajcieee siee kto może niech wezmie urlop co niektorzy ucieczka ze szkoly i bedzie DWCH :) Nio to jutro wszystkie Pasiaki do klubi i zapisujcie siee!!!!!!!!!!!!!
pozdroo z Pyrlandii :]
dla niekumatych => DWCH w Pyrlandii znaczy Dobrze W Ch.u.j ;-)
... a z innych ciekawostek to:
plizgać się- czyli bić się, ale to raczej nie będzie mieć zastosowania ;-)
praca :(
ja uciekam ze szkoły :) ale ciiiiiiiiiiii bedzie DWCH a jak nie to mnie Ojciec bedzie pizgać :) heheh
Ponury dzieki za wyjasnienie znaczenia słowa DWCH bio chciałem to zrobic , ale zapomniałem :) nio i ...... wszyscy do poznania!!!!!!
ja prosze tylko o godzine odjazdu...wiem wiem jak będzie to i informacja będzie ...to i czekam
aha jak wkońcu z tym płaceniem w pociągu...
to jest tak że w piątek mam egz. o 9.00 a później o 10.00-12.00 z tym że z tego drugiego mogę wyjść wcześniej a nawet (będę miał DWCH ;) ) wogóle nie pójść
w związku z niemożliwością określenia czy jade czy nie nie ma sensu się zapisywać ...
więc pytanie jak przyjde minutę przed odjazdem to mnie weźmiecie :)
mogę stać całą droge...
Wiadomość zmieniona (13-09-04 22:41)
praca :(
jebać szkołe! :P
Ludzie jedziemy!!!Wisła w niedziele pokazała jak sie niepowinno jezdzić(darmowy pociąg i 150 osób w Szczecinie hehehe).Pokażmy,że jesteśmy lepsi!!!!Bo jesteśmy!!!!A pózniej sie będziemy z nich śmiać jak będą pisali,że zajebiście jezdzili w dziewięcdziesiątym piątym!!!!
eyy nio Pasiaki o ile dobrze pamietam w poprzednim sezonie z Pogonią mecz też graliscie w piątek i o ile sie nie myle z cracova wyjezdzaliscie w ponad 400 osób , a mieliscie wtedy o wiele dalej no i koszty też były większe , więc zapisujcie się ziomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już wziąłem urlop...
ja też
SIEMANKO... ja z kumplami chcemy olać robotę, ale ważne dla nas jest mnie j więcej o której odjeżdża [b]pasiasta ciuchcia[/b] - bo jak nie da rady to wtedy autkiem, ale wolelibyśmy pociąg :)
Wiadomość zmieniona (14-09-04 11:04)
Mecz jest o 20 , na miejscu mamy być około 19 , pociąg jedzie do 8 godzin. Masz "mniej więcej"...
Pociąg ma być między 8 a 10.....nie jest to oficjalna informacja ale bardzo prawdopodobna.;-)
pozdrawiam
Ponury napisał:
> plizgać się- czyli bić się, ale to raczej nie będzie mieć
> zastosowania ;-)
Pizgać się - to jest poprawna wersja ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)