siema znamy sie czemu sciagacie mojego posta qrwa !!!!!!
-
-
Stawowy zostaje!
Kiedyś była mowa sponsora że nie interesuje go [b] bujanie się w środku tabeli[/b] te słowa były ,jak miód...
Jak widze ,to trener nie potraktował tych słów poważnie i to go może drogo kosztować...
Co do stawiania na tych samych zawodników ,nawet będących bez formy.
Znamy przykład z Ankowskim (osobiście mi żal chłopaka),czyżby teraz kolej na innych.....?
Stawowy chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, że - o ironio - nie pomaga, ale bardzo szkodzi Basterowi, a przy okazji psuje wszystko to na co tak ciężko dotąd zapracował.
Stawowy bardzo wiele wniósł do Cracovii to fakt wraz z Misiorem zrobił coś z niczego ,ale niestety do profesjolanego klubu sie nie nadaje nie potrafi żyć z współpracownikami (Mikulski Świerczewski itd.) oraz z pracodawcą ,jeszcze nie tak dawno był nauczycielem wf na Prokocimiu a teraz jest osobą medialną wiec niestety sodówka uderzyła.Nie podoba mi się ta jego beszczelna upartość w ustalaniu składu , co do Swira to może Stawoay ma kompleksy że chłop ma kase jest duzo bardziej popularny i na siłę chce pokazać że do ,,jego ,, teamu jest za słaby ,tylko dlaczego to Swierczewski grał w dobrych klubach i w kadrze tyle lat a nie Wojciecha pupil Piotrk Bania ,mam do niego szacunek za awanse ale to co wyprawia dyskwalifikuje go jako poważnego trenera ,trener CRACOVII nie tej z przed 3 lat tylko obecenej profesjonalnej musi pracować z prezesami właścicielem menadżerem jeśli coś chce z tym klubem osiagnąć a Wojtek działa jak sabotażysta na szkode klubu i chyba swoją.
Wielce się mylisz j.kl. gdyż Stawowy wie co robi..Nie wpuszcza Świerczewskiego gdyż ten nie jest w optymalnej formie do gry w ekstraklasie, a co do Bani to nie masz racji gdyż Piotrek charuje na całym boisku i szczela ładne bramki.Może ich szczelił na razie niedużo ,ale były one ważne w poszczególnych spotkaniach.Tak samo wierzy w Bastera gdyż jest to gracz młody ,ambitny ,szybki i przebojowy , a piłka przez niego prezentowana jest atrakcyjna dla obserwatorów meczów.Przez Cracovię przewineło się wielu trenerów ale żaden z nich nie miał tak dokładnie sprecyzowanego planu gry poszczególnych zawodników na określonych pozycjach na boisku.A to jest domeną Trenera który zna się na rzeczy i wie jak się zachować w razie zmiany ustawienia zespołu w zależnośći od sytuacji powstałej w trakcie przebiegu meczu.A więc z krytyką trenera Stawowego niektórym formułowiczom radziłbym się powstrzymać.
Kto tak pięknie gra to CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!
Czy ,ktoś kompetentny,mógłby podać miesięczną gażę Stawowego w Pasach?Drugie pytanie: czy Stawowy jest w kieszeni Filipiaka,czy odwrotnie?
jKL. NIEPOTRAFI ŻYC Z DWOMA WSPÓŁPRACOWNIKAMI, A 40 INNYMI POTRAFI . TAK CZY NIE?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)