witamy kibiców górnika !!! oby jak najwiecej was przybyło SZACUNEK
-
-
Jak nasze stosunki z KSG?
jeśli nie możesz wytrzymać napięcia to idź do kibelka i sobie trzepnij .........
Szacunek dla was!! To będzie wspaniałe widowisko i na murawie i na trybunach!!! Kiedyś przyjaźń dziś szacunek!!!!!!!!!!
Właśnie wychodzę z domku:)
Fantomas...
To pomaga? ;)
Nie wiedzialem ze chorzow byl z psami a ksg z nami w takim razie szacunek!
Ja się nie znam na tych tematach nadmiernie ale zdarzało mi się kikakrotnie w czasach 3 ligowej beznadziei jezdzić na 1 lige do Zabrza.
Po prostu chciałem 1 ligowa piłke oglądnąć. Gdy kiedykolwiek przyznałem się na trybunach ,że jestem wiernym kibicem Cracovii to
zawsze mnie traktowano z najwyższym szacunkiem oraz sympatią.
Oczywiście jak najbardziej pozytywny stosunek do Górnika! Pomimo,że jestem "młodej daty" to za samą historię Górnika mam do nich szacunek!!!
Czekamy na GÓRNIKA,przyjezdzajcie
SZACUNEK dla Zabrza!!!!
Icek a nioe pamiętasz, jak naszą fanę wieszaliśmy na meczach z Legią - np. w PP?
My wtedy bylismy w III lidze (chyba).
Zawsze skandowali jak wchodziło nas tam kilku. I miejsce na srodku dla flagi odstepowali.
To tam się dowiedziałem, ze flaga to "fana".
To nie był mecz w PP tylko ligowy Górnik-Legia 3-4.
Lało tak ,że wykręcaliśmy potem wszystko w pociągu.
To był sezon kiedy ostatni raz Polonia Bytom w lidze grała.
czy wszystko co uslyszycie musi na forum wtrafic , chcecie pokazac ze tylko niby to wy wiecie , a wychodzi ze polowa o tym wie ale nikt nie wydurnia sie zakladajac takich tematow , znajdzie sie kilku ;))
no i co wlasnie wrocilem z meczu nie bylo zadnego szacunku dla zabrza,lecialy butelki i plyty chodnikowe wkurwialo mnie to bo ja pilem piwo z kolesiami z zabrza za alga przez ten mor i byl szacunek oni pamietali dawne czasy a nasi mlodzi nie.
Zabrze bylo wporzadku do nas wkurwiony jestem bo to fajni kolesie nic na nas nie jebali.
Zachowaliśmy się jak prostaki!
Przykre!
Kurwa a stary mi opowiadal jat to oni byli z nami bardziej niz lech i arka byli u nas na derbach i wielu z nas jezdzilo do nich wstyd mi teraz ale trudno szkoda i tyle.
Wstyd zachowalismy sie gorzej niz prostaki !!
tez mnie to wkurwiloo !!!!!!!! dajcie spokoj !!
wstyd !!!!
To juz pewnie z nimi nic nie bendzie beda po nas jebac jak przyjedziemy do nich ale huj trudno
Lech Arka Pasy
gorzej niz WSTYD!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)