Na 1000 % bedzie 3 : 0 a bramki beda poprostu piekne :)
-
-
CRACOVIA-Górnik Zabrze jaki wynik?
na 1000 % bedzie 3 : 0 a bramki beda poprostu piekne :)
Cracovia - Górnik 2:0
Giza, Wawrzyczek
3-1 ( 1-1)
Aleksander
Giza
Citko
Bojar
Cracovia -Górnik Zabrze -4-3(3-2)
Węgrzyn,Bojarski ,Giza 2--Chałbiński,Piotr Stawowy,Popiela
Będzie 2-1! Citko i Bojarski
2:1 albo 2:2
klaros - tak mi sie tylko rzuciło bo przed poprzednimi meczami było podobnie. Naprawde jak najlepiej Wam życzę.
A ja jakoś dziwnie czuję, że tym razem bramek nie stracimy - nie pytajcie mnie dlaczego - po prostu tak czuję...
A wynik?
2-0 - pewne zwycięstwo - wbrew dotychczasowym wynikom Górnik Zabrze to naprawdę jedna z najsłabszych piłkarsko drużyn w lidze.
No nie wiem czy taka słaba,skoro wydarła punkcik Amice,pokonała Ptakowie i chyba remisik z Zagłębiem
Górnik to dobra firma,a jej "pracownicy" potrafią dobrze wykonywac swój zawód.Mają dobrego trenera i niezłych grajków na czele bodajże z Aleksandrem(Aleksander to taki typ zawodnika jak Szewczuk,który jak wiadomo strzelił pewnej druzynie 2 bramki....:(((((((... )
Pozdro
Cracovia - Górnik 2-0
3:2
Citko
Drumlak
Kazek
To że Górnik jest najsłabszy piłkarsko w lidze to gruba przesada. Ja typuje na remis 1-1 ze wskazaniem na drużyne gości :-D
Na wstępie zgadzam się w pełni z FIKUSem-coś czuję, że tym razem bramki nie stracimy... I nie pytajcie dlaczego...
A skoro nie stracimy, a mecz przecież wygramy, to znaczy, że musimy coś strzelić (brawo Marcio za logiczny wywód-nie ma to jak samouwielbienie :)))
A strzelimy przynajmniej trzy bramki!
Obstawiam więc wynik: Cracovia-KSG 3-0!
Na pewno wygramy bo ja wróciłem.
4:1 dla CRACOVII.
CRACOVIA PANY!!!!!
no, jak Jasiu wrocil to napewno Cracovia wygra ! tylko zwyciestwo !
CRACOVIA-Górnik 2:0
4:0 dla KSC
HAHAHAHHAHA
..i po co te napinki w stylu 4-0...macie przed sobą jeszcze dłuuuuuugą drogę żeby nie spaść z ligi....
umep nie naśmiewaj sie oni będą grali o puchary a te marne wyniki to tylko zasłona :D
Z całą pewnością Cracovia uspypia Wisłę przed derbami. Stulecia nie uczczą mistrzostwem to może chcą uczcic je awansem do ektraklasy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)