Na 1000 % bedzie 3 : 0 a bramki beda poprostu piekne :)
-
-
CRACOVIA-Górnik Zabrze jaki wynik?
na 1000 % bedzie 3 : 0 a bramki beda poprostu piekne :)
Cracovia - Górnik 2:0
Giza, Wawrzyczek
3-1 ( 1-1)
Aleksander
Giza
Citko
Bojar
Cracovia -Górnik Zabrze -4-3(3-2)
Węgrzyn,Bojarski ,Giza 2--Chałbiński,Piotr Stawowy,Popiela
Będzie 2-1! Citko i Bojarski
2:1 albo 2:2
klaros - tak mi sie tylko rzuciło bo przed poprzednimi meczami było podobnie. Naprawde jak najlepiej Wam życzę.
A ja jakoś dziwnie czuję, że tym razem bramek nie stracimy - nie pytajcie mnie dlaczego - po prostu tak czuję...
A wynik?
2-0 - pewne zwycięstwo - wbrew dotychczasowym wynikom Górnik Zabrze to naprawdę jedna z najsłabszych piłkarsko drużyn w lidze.
No nie wiem czy taka słaba,skoro wydarła punkcik Amice,pokonała Ptakowie i chyba remisik z Zagłębiem
Górnik to dobra firma,a jej "pracownicy" potrafią dobrze wykonywac swój zawód.Mają dobrego trenera i niezłych grajków na czele bodajże z Aleksandrem(Aleksander to taki typ zawodnika jak Szewczuk,który jak wiadomo strzelił pewnej druzynie 2 bramki....:(((((((... )
Pozdro
Cracovia - Górnik 2-0
3:2
Citko
Drumlak
Kazek
To że Górnik jest najsłabszy piłkarsko w lidze to gruba przesada. Ja typuje na remis 1-1 ze wskazaniem na drużyne gości :-D
Na wstępie zgadzam się w pełni z FIKUSem-coś czuję, że tym razem bramki nie stracimy... I nie pytajcie dlaczego...
A skoro nie stracimy, a mecz przecież wygramy, to znaczy, że musimy coś strzelić (brawo Marcio za logiczny wywód-nie ma to jak samouwielbienie :)))
A strzelimy przynajmniej trzy bramki!
Obstawiam więc wynik: Cracovia-KSG 3-0!
Na pewno wygramy bo ja wróciłem.
4:1 dla CRACOVII.
CRACOVIA PANY!!!!!
no, jak Jasiu wrocil to napewno Cracovia wygra ! tylko zwyciestwo !
CRACOVIA-Górnik 2:0
4:0 dla KSC
HAHAHAHHAHA
..i po co te napinki w stylu 4-0...macie przed sobą jeszcze dłuuuuuugą drogę żeby nie spaść z ligi....
umep nie naśmiewaj sie oni będą grali o puchary a te marne wyniki to tylko zasłona :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)