Z tego co wiadomo 2 pażdziernika w Krakowie odbędą się derby, wedlug różnych źrodel Cracovia ma dostac 500 lub 1000 biletow(na sektor bliżej niewiadomy!!!!), co trzeba uznac za zniewage:)!!!! Jak beda rozprowadzone nie wiadomo(chyba ze ja nie wiem?),czy wiec pozostaje bo Canal+ bo na niego na szczescie napewno mozna liczyc....!!!!
2 Pażdziernika - ZA BÓJ,ZA KREW,ZA LATA ŁEZ,CRACOVII NADSZEDŁ CZAS!!!!
-
-
Jak w koncu z tymi derbami??!!
Ja bilecik zapewniony już mam :-))
3 października jak coś bo 30.09 Towarzystwo Sportowe z ulicy Reymonta rozgrywa mecz którejś rundy PUEFA czyli niemogą mieć jednego dnia przerwy wg regulaminu,
pzdrw
A jak sobie kolega Les wyobraza wpuszczenie na stadion Wisły (w obecnej formie) więcej niż 1000 kibiców gości?
wedle pzpn-u jest 300 biletow dla gości i ani jednego więcej.... i bajka skonczona
a ja idę na hokej 3 października :-)))
Ro Man: Faktycznie sorry masz racje,tak jest faktycznie,zapomnialem ze co niektorzy chca zawojowac Europe....Zaczeli od Madytu:)!!!!
Zgodnie z przepisami PZPN ( fujj ) kibicom gosciom na mecz przysluguje 5% biletow, no wiec powinno byc co najmniej 500!!!!No chyba że zle licze?? Nuki jezeli Wisla nas nie ma w planie wpuscic to my powinnismy zrobic to samo a u nas na 8tys. stadion(oficjalnie) wiec 400 wejsciowek dla psiarni...:)!! Kuxwa wielki klub,a dba o posiadaczy karnetow wylacznie,no to zalosne jest i tyle bo 10-12tys,i nikt inny na ten mecz nie wejdzie!!!...:(
Les nie ma już przepisu 5% ....teraz jest tak jak napisał TD...300 biletów dla gości.
Karv - skoro wtedy jest hokej - to może jeszcze teleBIM jakiś na halę?
Teraz jest chyba 300, ale jeśli gospodarz chce to może dać nawet 5%.
Na Wisłę nie dostaniemy więcej, bo musieli by przeprosić się z posiadaczami karnetów.
Osobiście uważam, że sukcesem będzie już jakikolwiek udział nas na trybunach.
Les napisał(a):
> Kuxwa wielki klub,a dba o posiadaczy karnetow wylacznie,no to
> zalosne jest i tyle bo 10-12tys,i nikt inny na ten mecz nie
> wejdzie!!!...:(
>
faktycznie!Co to za klub co dba o swoich.
za pzpn.pl
[quote][b]W zakresie przyjmowania zorganizowanych grup kibiców przyjezdnych[/b]
Zgodnie z obowiązującymi uregulowaniami związkowymi gospodarz zawodów zobowiązany jest zapewnić wydzielone miejsca dla kibiców przyjezdnych w ilości odpowiadającej 5% ogólnej liczby miejsc na stadionie. Mając na uwadze stanowisko Komendy Głównej Policji oraz przypadki zakłócenia porządku w sezonie 2003/2004 od rundy jesiennej sezonu 2004/2005 każdy z klubów zobowiązany będzie do przyjęcia do 300 widzów stanowiących zorganizowaną grupę kibiców przyjezdnych lub odpowiednio 5% na obiektach, których pojemność stanowi mniej niż 6000 osób.
Klub nie ma możliwości odmówić przyjęcia zorganizowanej grupy kibiców gości, w sytuacji, gdy spełnią oni wymagania i warunki, o których mowa poniżej. Odstępstwa od zasady przyjmowania kibiców gości mogą nastąpić jedynie w przypadku decyzji właściwych organów dyscyplinarnych PZPN lub decyzji władz administracyjnych, właściwych dla organizatora meczu.
Kibicom drużyny przyjezdnej musi być zapewniona możliwość korzystania z bufetu oraz toalet.
[b]Nie ma żadnych przeszkód formalnych, jeśli gospodarz zawodów wyrazi zgodę na przyjęcie większej liczby widzów przyjezdnych, niż wynika to z powyższego ograniczenia (300 osób lub 5% na obiektach, których pojemność stanowi mniej niż 6000 osób) przy uzyskaniu pozytywnej opinii Policji właściwej do miejsca rozgrywania meczu.[/b] W takim przypadku organizator zawodów zobowiązany jest powiadomić o wyrażeniu zgody Wydział ds. Bezpieczeństwa na Obiektach Piłkarskich PZPN i drużynę przeciwną.[/quote]
Czyli reasumując, jeśli Wisła będzie chciała, jeśli policja wyrazi zgodę to będzie więcej niż 300 osób, czyli nie będzie.
tekst źródłowy Hwata, jak mawiał mój nauczyciel rosyjskiego: "na izust'"
dodo64: No w porzadku dba,ale o te kilka tysiecy posiadaczy tych osranych karnetow...Oki! Tylko powiedz mi ku.wa jak zdabaja jak derby beda u nas?!Bo w ramach rewanzu my im dajmy 300biletow rowiez!! - Wtedy to psiarnia to zrobi afere,ze nie jestesmy ugodowi!! A jeszcze lepiej jak jakby Canal+ zrboil numer ( w co nie wierze ) to by milo bylo...No chcialbym wiedziec ile miejsc ma ten pierdolnik dla przyjezdnych na Wisle bo ja tam 300 to nie wiem czy jest tyle...
A kiedy bedzie wiadomo o dokladniej dacie i porze meczu???
2 pazdziernika moj przyjaciel ma slub i byloby glupio tak nagle sie ulotnic!!!
Wiadomość zmieniona (06-09-04 18:49)
3 paź to poprawiny ci uciekną ;)
Les napisał(a):
> dodo64: No w porzadku dba,ale o te kilka tysiecy posiadaczy
> tych osranych karnetow...Oki! Tylko powiedz mi ku.wa jak
> zdabaja jak derby beda u nas?!Bo w ramach rewanzu my im dajmy
> 300biletow rowiez!! - Wtedy to psiarnia to zrobi afere,ze nie
> jestesmy ugodowi!! A jeszcze lepiej jak jakby Canal+ zrboil
> numer ( w co nie wierze ) to by milo bylo...No chcialbym
> wiedziec ile miejsc ma ten pierdolnik dla przyjezdnych na Wisle
> bo ja tam 300 to nie wiem czy jest tyle...
>
Masz taki chaotyczny styl pisania czy w ogóle dopiero uczysz się pisać?Jaki numer ma zrobić Canal+ bo nie jarzę?A dlaczego te karnety(mój za 285 zł) są osrane?Trybuna dla gości na Wiśle ma pojemność 500 miejsc.Jak sobie wyobrażasz wpuszczenie większej ilości kibiców Cracovii jak sprzedanych jest 100% karnetów?Może ma Ci ktoś ustąpić miejsca?
Les napisał:
niektorzy chca zawojowac Europe....Zaczeli od Madytu:)!!!!
a ja na to:
Filipiak też chciał być w pucharach a:
zakończył na Skalniku Gracze :-))))))))))))))
to jest dopiero osiągnięcie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)