Informujemy , że mecz Lech Poznań - Cracovia Kraków na wniosek Canal + został przełożony z soboty 18 września na piątek 17 września na godzinę 20:00.
Za oficjalna strona Lecha.
Pozdrawiam
-
-
Z Lechem w piątek
kurrrrrrrrrrrr.... to sobie pojechalem
kurde niedobrze:-(
a tak fajnie zapowiadało sie w sobote:-(
ku.........a C+ zaczyna mnie już irytować. To będzie już trzeci mecz rozegrany przez naszą drużyne w piątek. Jak już tak bardzo chcieli przekładać mecz z soboty to mogli przełożyć na niedziele a nie znowu piątek
K...... mać . To porobione.
no to się wyłamię - dla mnie zmiana dobra....
Teraz nie myślimy o LECHU,teraz wazny mecz z Górnikiem!!!I trzeba go k...a wygrac,aby z wielką frajdą jechac do LECHA
Nawet połowa z tych co mieli jechać nie pojedzie :/
Przynajmniej w tv będzie na żywo, choć mogło być w niedzielę i też w tv i wszyscy chętni by pojechali :(
dla mnie też OK ale w tej sytuacji nie pojedziemy w 1000 osób:-(
misiekksc - masz racje to denerwuje kibica ...ale dla sponsora fenomenalna sprawa. Kolejny z rzędu tydzień ligowy i Pasy na żywo,
ogłądalność podobno między 1 a 2 mln...więc wypada się cieszyć;-)
no to po imprezce w Poznaniu :-( pozostaje liczyć że termin jednak zostanie przesunięty na sobotę lub niedzielę żeby w dniu wolnym od pracy móć przyjechać
ludzie ! jest do meczu prawie 2 tygodnie wiec urlopy sobie pozałatwiajcie i jazda na Bułgarska!
Poznan czeka My Czekamy....!
no ja pewnie też się wyłamie....ale mi to wsumie pasuje
No to jedziemy już w czwartek :))
Niechcacy dla mnie też kalendarzowo fenomenalna - przyjemne z pożytecznym połączę. Ale rozumiem smutek wielu i to, że szkoda, że nas nie pojedzie chmara.
pamiętajcie - zgodnie z kodeksem pracy pracownik ma prawo do zrobienia szefa 3 razy w roku w bambuko i "niezaplanowanego urlopu".wystarczy zadzwonić rano do pracodawcy i powiedzieć "mnie dziś w pracy nie ma"
idiotyczny przepis - mówię to jako pracodawca - ale obowiązujący
TD: a czy to co napisałeś odejmowane jest później z urlopu wypoczynkowego czy z jakiejś innej puli, bo ja już wypoczynkowy wykorzystałem... :(
Niech ich drzwi scisną w tym C+ zasranym. Bęe musiał wcześniej wyjechać jak by co.
TD, nie 3 a 4 - tako rzecze Kodeks pracy.
**** :/ a takie piękne były plany :-((( Czemu zawsze muszą wszystko zniszczyć???
Demek - oczywiście że w wypoczynkowy
Klaros - no to jeszcze gorzej... pod rządami łewycy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)