Myślałem ,że pismacy już się wyleczyli ale gdzie tam. Oto następny patałach (nazwiska nie wspomnę;-):
"Mecz odbył się wyjątkowo nie na stadionie Wawelu, ale na obiekcie przy ul. Reymonta. Nie chciano bowiem dopuścić do ewentualnych ekscesów z udziałem kibiców Sandecji i zaprzyjaźnionych z nimi fanów Cracovii (ci ostatni nie zjawili się z "braterską pomocą" na meczu)."
Po pierwsze jak już pisze takie bzdety , co wręcz brzmią jak prowokacja do przemocy stadionowej to powinien się najpierw poinformować ,że nie da się obecnie wejść z "bratnią pomocą" na stadion ani u nas ani u tamtych....
Rzecznika prasowego!!!!!!!!!!
Nie mówię ,żeby od razu coś pisał ale powinien zadzwonić i gościa zdrowo opier...lić!
Wiadomość zmieniona (06-09-04 17:57)
-
-
ech Ci dziennikarze...czyli jak podgrzewa się atmosfere przed derbami!!!!!
Jebus jakiś no, ja nie wiem co za palant, pszecież to jest ewidentna prowokacja!!!!
icek!!!!!!!!!
Ty masz z poniedziałkowego....
a nie wiesz co było w niedzielnym wydaniu PAPIEROWYM?
no to zacytuję:
"Mecz odbył się wyjątkowo nie na stadionie Wawelu, ale na obiekcie przy ul. Reymonta. Nie chciano bowiem dopuścić do ewentualnych ekscesów z udziałem kibiców Sandecji i zaprzyjaźnionych z nimi fanów Cracovii, [b] którzy mogliby wspólnie wystąpić przeciwko fanom Wisły[/b]"
I TO SĄ JAJA PANIE DZIENNIKARZYNO FILIPIUK!
Wiadomość zmieniona (06-09-04 17:43)
Nie to już jest GRANDA!!!!!!!!
Nie wiem kim jest ten Filipiuk ale powinien 1. dostać karę od redakcji DP
2. Klub powinien ZDECYDOWANIE INTERWENIOWAĆ na takie zachowanie jakiegoś pismaczyny!
Ps: nie wiem czy to debil czy łajdak ale na pewno na dziennikarza się nie nadaje!
to kolejny dowód na to jak bardzo w klubie potrzebny jest rzecznik prasowy. Ale po co nam on? O tym co przed i po meczu wspaniale opowie Trener, a na szczekanie kundelków z koszernej nie ma co reagować, bo skoro nawet forumowicze z GW w każdym takim przypadku siedzą cicho, to widać dodatek krakowski GW jest potęgą taką, że lepiej z nią nie zadzierać i w milczeniu znosć kolejne kalumnie
Zastanówcie się jednak, czy to pomysł dziennikarza, czy może to organizatorzy meczu (lub policja)wymyślili taki powód, a on jedynie to podaje do publicznej wiadomości, a Wy od razu jeździcie po nim jak po łysej kobyle.... :)
no to moze zrobmy jakiegos spolecznego rzecznika interesu kibicow i Klubu?
Jak sobie red-nacz dostanie kilkaset maili i faksow z protestami to moze sie nastepnym razem nauczy...
No to głosujmy - prosze o zgłaszanie kandydatów.
Ja proponuję dwóch:
Miś
Crac
a ja klarosa, bo gadane ma!
Dziękuję przedmówcy za zaufanie, ale nie wyrażam zgody.
Znowu mi ktoś jeszcze będzie wyjeżdżał potem z osiągnięciami zawodowymi i porównywał do osiągnięć Stawowego np.
a ja propnuje wysłać na rozmowy Świerczewskiego
klaros - ja już powiedzialem, ze ja sie nie nadaję. Crac jest lepszy - bo niezależny. On i imperatorowi przywali i fijałkowi
Misiek a jakbyś tak na spółę z Maaćkiem poszalał troche ;)
marci, ja sie nie nadaję. Maaciek natomiast to jest potęga (ekspercka) więc by sobie dał świetnie rade. Wystarczy tylko jakby pismakom dawał tak stanowczy odpór jak np. mnie, to zaden by się nie odważył więcej nic naskrobać. A jakby nie pomogło to by ich zbeczkował w samolocie albo ustrzelil z podwodnej kuszy.
Dzięki za podpowiedzenie najlepszej z możliwych kandydatur. Teraz nam już nie podskoczy żaden pismak z koszernej !!!!
Crac jest chyba juz troche zapracowany samym Teraz Pasy.
Misiu - FilipiUk wyjątkowo nie z GW jeno z DP jest.....
Wiadomość zmieniona (06-09-04 22:14)
eeee, stażysta pewnie
BTW Miś. na forum gw poza mną to jeno short bywa i jeszcze jeden pasiak (któren akurat w szkocji teraz baluje ;)
Taaaaaaa...... a ja czekam na tak zwanego riposta....od = RO MANA =
Głos z dna studni....... , wyroczni ... , ..beznamiętnej , nabrzmiałej ,
.......a ... .. .. ... i ....konsekwentnej.....
aczkolwiek...............
:0
:)
Co sie dziwicie, Cracovia - najbardziej medialny klub, kto tego nie potrafi wykorzystac ten cwok - tak to szlo? :-))
A cóż takiego bulwersującego znalazło się w tym artykule?
Kibice Cracovii wspomogli słabszych, aby ci nie zostali pobici i mogli w spokoju oglądnąć mecz swojej drużyny..
Pomagając słabszemu zyskuje się szacunek i uznanie.... dla mnie ten artykuł jest właśnie takim[b] uznaniem dla wzorowej postawy ,bezinteresownej pomocy ....[/b]
Co robisz jak widzisz że piesek usiłuje ugryźć małą dziewczynkę wracającą ze szkoły ?
Ja bym pogonił pieseczka ;-)
I jest mi obojętne, co na to powiedzieli by, wszelkiej maści zwolennicy zwierzątek....;-) czy jak ich tam zwą.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)