Andrzej Sołtysik - http://www.cracovia.krakow.pl/zdjecia/2liga/2003_2004/jesien/crac-ruch_2003_08_17/images/8170096_jpg.jpg
Big Brother, TVN itp - dziennikarz.
To on się po nas przejechał w tv? bo nie oglądałem.
-
-
Co on robił na meczu?
hyy??
przeciez on jest za Pasami...
zresztą to ten czy nie ten ktorys z tvn jest :P
hehehe
No więc widziałem go i zastanawiam sie skąd sie wziął, o co chodziło
"przeciez on jest za Pasami..." tu sie mylisz Boola
wiem... se pomylilem z innym...
napisalem nizej.
Wiem,ze za Pasami jestl Grzegorz Miecugow :)
Widziałem ANDRZEJA S. na meczu - przyszedł ze znajomymi...siedzieli na trubunie i klaskali PASOM :)
...coż - ten mecz to był szlagier koleiki - więc pewnie pokazać się na nim było "TRENDY" :)
...a co do relacji TVN - on się tam takimi sprawami nie zajmuje - wiem po moi ziomkowie pracuję w tej stacji :)
on to jest od "Big Brothera", a z faktami nie ma nic wspolnego..a w KRK mieszka, to se na "Pasy" przyszedł..
on chodzi rowniez na wisle wiem to na 100%
MOŻLIWE...czyli należy go zaliczyć do kategorii "NIEZDECYDOWANY" ;)
Zawsze chodzil na Wisłę...
...i pewnie będzie chodził dalej - po niedzielnym meczu z RUCHEM niejeden już nie wróci na stadion CRAXY :/
a niech se chodzi gdzie chce. Moze to normalny chlop... co lubi pilke!??
NO RACJA...bo to pewnie jeden z tych co "kibicują wszystkim krakowskim drużynom" ;)
...ja takich ludzi nie rozumiem do końca, ale ich jest podobo najwięcej :)
TFFU: poprawka - najwięcej jest CRACOVII - 8500 na meczu z RUCHEM :) ..."neutralni piknicy" II miejsce :)
[url]http://republika.pl/jakobg/pasy/photos/Negative0-06-06(1).jpg[/url]
- tez jest tutaj.... :)
Jezu, no i co z tego, że on był na naszym meczu?
nie ma to już innych ciekwaszych kolesi na świecie?
ja spotkałem na meczach Pasów przez ostatni rok ludzi, o których bym w życiu nie pomyślał, że wogóle mają pojęcie o piłce.. i to w naszych koszulkach, szalikach, czapeczkach..
tym bardziej jest mi przykro, że banda idiotów niszczy dorobek kilkunastu Pasów z krwi i kości i powoduje, że Cracovia zamiast wracać do swych inteligenckich tradycji kojarzona jest z bandytyzmem i przemocą..
Cracovia to klub z wielkimi tradycjami inteligenckimi ale też z wpisaną wiele lat temu w statut tolerancją wyznaniową, rasową i "pochodzeniową"..
Wśród naszych kibiców jest i Gusta Holoubek i Stefan Friedman i Leszek Mazan i Jerzy Pilch nie wspominając już o postaciach typu wychowany na Prokocimiu Paweł Deląg..
Największym naszym kibicem jest papież Jan Paweł II i nikt temu zaprzeczyć nie może..
Jest to tak powszechnie wiadome, że kiedy przyjął On delegację Wisły na audiencji ( wczym nie widzę absolutnie nic zdrożnego) kibice tej drużyny domontowali do jego zdjęć wiślacki szalik i wklejają tą pseudofotkę na swoim forum lecząc swoje niezronumiałe komplexy..
Tak więc mnie to nie podnieca, że na Cracovię chodzi Andrzej Sołtysik bo są ludzie od niego znacznie ciekawsi i ze znacznie większym dorobkiem.. aczkolwiek to miłe, że coraz więcej ludzi kojarzonych medialnie odwiedza mecze Cracovii..
pozdrowienia..
qba : fajne zdjęcia
Jeśli był po prostu dla przyjemności , to cieszy.
inne zdjecia sa na [url]www.republika.pl/jakobg/pasy[/url]
sory, ale jak to na republice sa te chore limity czasowe, wiec moze cos byc nie tak, znaczy sie nie dzialac :( osoby zaintresowane publikacja zdjec moga to robic bez problemu
i jeszcze tutaj
[url]www.republika.pl/jakobg/1173[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)