czy nie przyszedł czas na zmiane na bramce w Cracovii? moze warto dac szanse Cabajowi.... bo to co wyprawia Olszewski .... zwłaszcza w meczu z Legia to woła pomste do nieba....:)
pozdrawiam.
-
-
Zmiana na bramce???
reaktywacja ;-)
otwieram wątek bo nie mogę się dokopać tego o który Booli chodziło ;-)))
i pisze:
chyba trzeba mieć nierówno pod suftem żeby proponować wystawienie Cabaja w I lidze...
Cabaja to ja bym nie wystawił nawet w 3 lidze
Lepszy jednak Olszewski ,nawet w takiej dyspozycji jak jest obecnie ,niż nie grający prawie od dwóch lat w meczu oficjalnym Cabaj.
Szkoda ,że klub nie zainteresował się Banaszczyńskim, który teraz z powodzeniem broni bramki Polonii
Cabaja ??? musimy czuwac aby ten... bramkarz nie wystapil w oficjalnym meczu w lidze w barwach CRACOVII. Nie mam nic do niego osobiscie ale widzialem jego pare meczy i to mi wystarczy PROSZE TYLKO NIE ON W BRAMCE (chyba ze przeciwnika). A tak poza tym faktem jest ze Slawek tez zawodzi niestety :(((
Co wy chcecie od Olszewskiego??? Jest to wspanialy bramkarz, co udowodnił broniąc karnego w meczu z Legią. Jedyną jego wadą jest to że słabiej sobie radzi przy wyjsciach z bramki.
Cabaj na bramce ?dobry żart-chyba ktoś kto to pisał był wyraznie na gazie.Olszewski powinien wychodzic bardziej zdecydowanie do dosrodkowań i jest to dzialka dla naszego trenera bramkarzy .Tylko czy może go to ktoś nauczyć -co nigdy nie byl dobrym bramkarzem
No wlasnie a gra na przedpolu jest BARDZO wazna !!!
Olszewski słabo grał już pod koniec zeszłego sezonu, w tym sezonie widziałem go tylko raz w meczu z Odrą (akurat nie miał udziału w straconych golach). Proponowanie zmiany na Cabaja jest wg mnie pomyłką.
Bodajże we wczorajszej prasie Mazan coś o tym wspominał i widać kogoś tym natchnął ;-).
Kontynuując wątek bramkarski, czy ktoś wie co się dzieje z niejakim Brzeziańskim?
gra w Kmicie w pierwszym skladzie podobno prezentuje sie bardzo dobrze
Taaaaaaaaaaa szczególnie obrona karnego wola o pomste.
Jeszcze trzeba mieć pretensje o kańciaste poprzeczki (gdyby była okrągła to Kazek by strzelił) i nierówność boiska (bo Drumiemu piłka podskoczyła a byłoby 0-1) no chyba wszyscy widzieli, że było tak jak piszę
aaaaaaaaaaaaaa i jeszcze te komary na Odrze, cały czas rozpraszały naszych obrońców ciągłym bzykaniem, coś koniecznie trzeba z tym zrobić........
może wycofamy się z rozgrywek to 99 % problemów zniknie i co niektórzy zajmą się czymś sensownym, no chyba że tym 1 % ?
karnego nie broni bramkarz-tylko zawodnuik zle strzela...
Juz pisalem o tym wczesniej. Brzezianski prezentuje sie b. dobrze i powinien zastapic Cabajosa jako drugi. Tylko jest problem. Wtedy musial by grac w rezerwach . A lepiej dla jego rozwoju zeby gral w trzeciej lidze.
Nie ma konkurencji w bramce Pasow i Olszewski nie stara sie jak powinien. Patrzcie na legie. Kupili Krzysztalowicza i Boruc broni jak w transie.
Cabaj pierwszym blagam niiiiiieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masser za duzo wykrzyknikow!!! troszke poszezyles.. ja wiem ze z Moskwy daleka droga ale bez przesady ;) Twoj glos do nas dotarl ;)
nie no to jest pomylka z ta zmiana olszewskiego na cabaja. lepiej sie rozejrzec za kims nowym kto bedzie konkurencja dla olszewskiego. wtedy bedzie mial wieksza mobilizacje do treningow. jego usuniecie z bramki by sie tylko zle moglo skonczyc
a jeszcze niedawno ochrzaniano mnie na tym forum że nie wierzę w talent Cabaja...
a tak naprawdę to słabsza forma Olszewskiego może się brać z trenera bramkarzy...
W tamtam i w tamtym sezonie troche nie szło Cabajowi Jak przegraliśmy z Koroną nie chciałem go już więcej oglądać na boisku..hehe ale moze warto mu dać szanse nie widziałem jak broni w tym sezonie?
Cabaja to bym nie wystawił do sprzedawania bananów na plantacji żyro :/ ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)