oto się nie boję a mam pytanie czy jest mozliwość zapisania się w dniu odjazdu pod pociągiem bo mieszkam troche od krakowa i nie dam rady się zapisać
-
-
Wyjazd do Poznania!!!!
Można zapłacić w pociągu...
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
no a co wreszcie z tymi czipami? czeba czy nie czeba? :) bo ja osobiscie nie mam a do Poznania planuje pojechać
nie pytajcie sie 100 razy co z cipami... tylko idz sobie wyrob... majatku nie kosztuje a napewno sie przyda i juz niebedzie problemow!!! ale mysle ze was(bez cip) wpuszcza a jak nie to na sektor Lecha!! ja osobisce mam cipa i bede na 100% :)
Wiadomość zmieniona (12-09-04 20:51)
no tak, ale piątek już niedługo a na czipa czeba czekać :)
Wejdziesz bez chipa
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Jesli jade na wlasna reke, musze sie zapisywac zeby wejsc za darmo??
Nawiąże kontakt z kibicem/ami Pasów w jakim celu powiem na privie :)))))))))))))))))))
GG: 1932307, zapraszam.
Lech Poznan!
co wy o te karty czipowe dajcie sobie spokuj przeciez to zgoda ludzie prosze was
orientuje sie ktoś ile będzie trwał przejazd tym pociągiem??
ja czekam na dokładną godzine odjazdu pociągu ... jak na wyrok ....
Soprano, zapewne ok 6-7 godzin
boję się, że dłużej - ekspres jedzie 6 godzin a pośpieszny ponad 7... a są i takie pospieszne, że jadą koło 8
aha thx :) no to fajowo będzie :D
Panie i Panowie. Przed chwilą wróciłem z klubu. Na wyjazdowej liście są aktualnie 32 osoby. Wszyscy , którzy pytają o możliwość zapisania się w dniu wyjazdy w pociągu niech mają świadomość , że jeśli do czwartku nie bedzie wystarczającej liczby osób , to pociągu po prostu NIE BĘDZIE. Nikt już więcej nie będzie dopłacał z własnej kieszeni. To tyle...
uuuuuuuuuuu no to nie zadużo osób to jakoś bende musiał się zapisać
nio to w srode ide zapisac dwie osoby :):):)
w czwartek do ktorej ?
acha Baylay Lipton byl w klubie i widzial na liscie ponad 100 osob.. czy Ty mowisz o liscie enigmatycznej ?
czy można sie jeszcze zapisać w czwartek czy tylko do środy??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)