Santo
Zapomnij Albo Czarni JAsło ale wcale!
Czarni Jasło & Cracovia!
-
-
Wyjazd do Poznania!!!!
hm... wszystko spoko... jutro maja byc zapisy ale ja chciałbym wiedzieć co, jak, gdzie, kiedy....
najbardziej mnie interesuje godzina odjazdu pociągu z Cracova..
bo do 10-11 musze tu byc i już...
czy w 10 zmiesci sie ta cena biletu czy ciezko bedzie??
no własnie prosił bym,zebyscie napsiali o której bedziecie w Ostrowie itd ;]
no to pojechane mam do 12.00 mam egz. w piątek...... :(((((((
A ile jest miejsc w pociagu?? Bo pewnie bezie z 1000 chetnych jak nie wiecej.
Jasło jedzie z Nami i tyle i jada w koszulkach
tylko najlepiej zapisywać sie wcześniej bo jak bedzie mało osób zapisane to podstawia nam jakis mały pociag a stac do poznania mi się nie chce oby pojechało nas wiecej niż tysiąc
Kebab , w sobotę jak najbardziej , ale w piątek wątpie. Miejsca siedzące będziemy mieli raczej bez problemu...
Witam mozecie napisac jak pojedzie pociag ?? czy pojedzie przez Ostrow Wlkp ?? zapewne dosiadzie sie tam do was grupa naszych fanow Pozdrowienia od chlopakow z Ostrovii To My Biało Czerwoni !!!!!
Ostrow zawsze z Lechem :)
www.ostrovia.wf.pl
Zadne czipy nie beda potrzebne,bo przecierz jedziemy do zgody.A co do zapisów to wlasnie najlepiej zapisac sie dzisiaj na meczu.Pozdrowionka i kibicowac mi tam dzisiaj ze wszystkich sił.Cracovia Kraków ponad wszystko.
to się jeszcze okaże jak bendą zapisy ile osób ma jechać ale napewno jak zawsze pod pociag podbije spora grópa osób co na tych zapisach nie była wogule i wtedy mogą być problemy
Można się jeszcze zapisywać, jeśli tak to gdzie???
Od poniedzialku na Wielickiej
Dzienx
chciałam tylko napisać że wczoraj po meczu zapisało sie 5 (słownie: pięć) osób( wiem bo sama zapisywałam)!!! radziłabym to zrobic jak najszybciej ( prawdopodobnie do środy można) na Wielickiej( potrzebny dokument jakiś o i płaci sie przy zapisie!) bo jak sie nie zbierze minimalna liczba osób to do Poznania wyruszymy samochodami........aha....godzina odjazdu z krakowa nie jest jeszcze znana ale prawdopodobnie bedzie to między 9 a 11 aby w poznaniu przed meczem pozwiedzać , wypić piwko itp:-)))).....wracamy okolo 24 w krakowie jesteśmy rano....
pozdrawiam
Zoya na meczu byłem na C i żeby się dostać do miejsca zapisów trzeba było długo czekać, jako że z natury leń jestem nie chciało mi sie czekać.
mam pytanie byłem na stronie teraz pasy i czemu tylko 600 osobób dopłacają w tygodniu jak ktoś będzie na zapisach to niech da informacje ile jest osob zapisanych
Kebab a myslisz że wiecej pojedzie ?? :))
Kebab nikt nie wierzy że pojedzie nas więcej ale jak sie zbierzemy w 800 to za darmo wejdzie 800.....sie nic nie bój
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)