CZY TO PRAWDA ZE NA WYJAZD DO POZNANIA NIE BĘDĄ POCZEBNY TE JE... CZIPY??? A JAK CZEBA TO MUSZE SOBIE WYROBIĆ!!:]
-
-
Wyjazd do Poznania!!!!
Dobrze radzę wyrobić!
eno chyba nie przesadzajcie.......
myślę że do Poznania nas pojedzie między 1 a 2 tyś
czy myslisz że wszyscy będą mieć c.ipy?
bo mi np. robić się nie chce....
Napewno Lech nam zalatwi ze wejdziemy bez cipow nic sie niemartwcie
ja nie wyrabiam narazie czipa a do Poznania jade - nie sadze zeby byly jakies problemy...
Wiadomość zmieniona (31-08-04 16:28)
Jeśli nie jedziesz do Poznania to oczywiście możesz być pewien, że nie będziesz miał żadnych problemów!
Krzysieksc-wypowiedź kandydująca do postu miesiąca!
Jadący do Poznania winni wyrobić sobie chipy - choć jak pokazał mecz na Łazienkowskiej to też nie daje gwarancji wejścia na stadion - podobnie jak zakupienie biletu...
ja mysle ze na lech bez problemow wejdziemy bez chipow !! bez paniki
po co niby czipy do Poznania ?
do klatki chcecie wchodzic ??
przeciez ci co pojada to wejda z lechem na ich trybuny
Dla tych co jeszcze nie wyrobili:
Sluchajta,dobrze Wam radze je sobie zalatwic,bo o ile jeszcze na Lecha nas moze wpuszcza bez,to pozniej na pewno juz tak dobrze nie bedzie.
Pamietajcie ze wyrobienie identyfikatora trwa,wiec radze juz w najblizszym tygodniu isc na Wielicka,zeby potem nie bylo ze sie nie ma identyfikatora na mecz derbowy(o ile naszych w ogole wpuszcza),na ktory na 100% beda wpusczone tylko osoby posiadajace ID.
hahaha
o to zem napisal hahahaha
jade oczywiscie mialo byc :)
czy mozemy pobic rekord frekwencji na wyjeżdzie mam nadziej że stanie się to na wyjeżdzie do poznania mobilizujcie kogo sie da
Brać chipa do Poznania to tak jakby brać go na mecz przy ul.Kałuży :)
JA POJADE JAK BEDZIE NIE DROGO :) BRAK FUNDUSZY!!!
Czy ktos juz wie ile bedzie kosztowal wyjazd do poznania?? Tzn koszty biletu na pociag, biletu na mecz??
no czy będzie pociąg to pewne nie jest chyba..?
mam nadzieję, że będzie...
pojedzie nas dużo to powinien sie zwrócić..
mnie bardziej interesuje spawa c.ipów..
jakieś oficjalne stanowisko Lecha ? np
a sa identyfikatory w Poznaniu? jak nie to kupi sie bilet w kasie i wejdzie.
Ludzie!! Bułgarska to wasz drugi dom!!! wiec nie wiem czym sie martwicie!!!
pozdrawiam.
Myślę,że jak pojedziemy do Lecha specjałem to pały i tak nas otoczą specjalną troską i u dupy im będzie wisiało czy mamy z Leszkiem zgodę.
Lech nad Wartą!
e piepszycie głupoty, na Leszka można wejść bez problemów wystarczy mieć bilet. Ja do Poznania mam zamiar przyjechać mocno wcześniej przed meczem bo to maksymalne miasto!!
P.S. jak ktoś będzie miał za dużo czasu przed meczem i nie będzie lewitować za bardzo, to polecam pare kroków od rynku :
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)