maaciek
bylem na tym spotkaniu w Enigmie
zreszta z pilkarzami rozmawialem pare razy prywatnie w roznych klubach krakowskich i jakos mi sie wydaje ze psycholog na pewno by im nie zaszkodzil
-
-
APEL DO WŁADZ KLUBU
KMP to nie było spotkanie w Enigmie tylko na koronie stadionu ze wszystkimi piłkarzami i padło to pytanie ,oraz drugie pod Gruszką gdzie tez ktos takie same zadał . I do maniexa a o czym swiadczy ?
chyba coniektorzy myla psychologa z psychiatra no ale coz...
wydaje mi sie ze w naszym kraju istanieje taki stereotyp ze jak ktos korzysta z psychologa to od razu jest wariatem... moze nasi grajkowie sie wstydza powiedziec ze potrzebna jest im taka pomoc, albo po prostu nie zdaja sobie z tego sprawy bo nigdy nie koszystali z uslug psychologa i nie wiedza na ile moga one pomoc.
jak juz ktos napisal na zachodzie w kazdej wiekszej firmie sa psycholodzy...
nasi zawodnicy graja pod duza presja, kibicow, dzialczy, mediow. moga sobie zwyczajnie z tym nie radzic i z tego wlasnie powodu powinna byc osoba ktora im pomoze.
zgadzam sie z tym ze powinnien byc u nas specjalista tzn. psycholog ( nie mylic z psychiatria) ale troszke chyba nei na reke to naszemu trenerowi. Z caly szacunkiem do Wojtka Stawowego ale on chyba by sie nie zgodzil, gdyz jak wszyscy wiemy on potrafi rozmawiac tylko z naszymi zawodnikami.
hmmm,psycholog, taaa
cóż, chyba w Polsce nie ma zbyt wielu dobrych psychologow sportowych, bo to wciąż młody i mało popularny kierunek (a w światku psychologów wciąż rządzą bosssssssssowie z UJ)-co innego psychologia dotycząca problemów dzieci ;), ta ma wzięcie...
co do byłej pani psycholog: może Klub nie traktował poważnie jej pracy, skoro stać go było na płacenie, zdaje się, aż 300 (słownie: trzystu) pln za miesiąc
opinia psychologa (nie, nie moja, ja jestem normalny;): psycholog w klubie piłkarskim najbardziej potrzebny jest trenerowi... (co racja, to racja. szczególnie po kilku ostatnich spotkaniach naszych Ulubieńców)
... i kibicom
terapia zbiorowa
warsztaty zajęciowe: stadion Cracovii, ul. Kałuży
najbliższe spotkanie celem wyleczenia stresów: 10.09.2004
w roli pomocy naukowych (bez urazy) wystąpi zespół zabrskiego Górnika
no dobra, dość, po robocie, do domu czas, kończę męczenie klawiatury
pozdrawiam
zawsze Cracovia
Jak się zaczną zwycięstwa Cracovii tak wszyscy formułowicze zapomną o psychologu .narazie trzeba się zdać na wiedzę trenera Stawowego ,a wszystko będzie dobrze.Nie dajmy PANOWIE się ZWARIOWAĆ .Zaufajmy trenerowi i piłkarzom.
Kto tak ładnie gra to Cracovia !!!!!!
O psychologu mówiło się już po Koronie Kielce 0-1.
Potem jak przyszły sukcesy to się o nim zapomniało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)