Tylko na zmiany personalne w pierwszym zespole!!!!!!!!!
Taktyka Pana Stawowego jest obiecujaca.Pod warunkiem ze ma pod reka odpowiedznich zawodnikow!!!!!!!
A jezeli w trzecim meczu z rzedu powtarzaja ci sami gracze te same bledy,to wniosek jest oczywisty!!!!!!!!!
Nie pasuja na tych pozycjach i trzeba cos zmienic a nie byc upartym w swoich przekonaniach.
Hitler tez byl i wyszedl na tym jak Zablocki na mydle!
Przeciez kazdy to widzi iz Baster i Radwanski na obroncow sie nie nadaja!!!!!!!!!!!
Dla mnie jest to tak logiczne jak 2x2=4 .
-
-
TU NIE CHODZI O ZMIANE TRENERA!!!!!!!!!!!
Fajne porównanie Stawowy = Adolf...
aki chcesz zaistnieć ? ja wiem że może miałeś fajne , zabawne przesłanie jeśli chodzi o Hitlera ale pogratulowałbym Ci tego porównania także w temacie który już istnieje ! dziękuje
Na temat taktyki dziś jest swietne zdanie w koszernej:
[i]Nie mam nic do taktyki trenera Janasa. Każda taktyka jest dobra jeśli jest [b]skuteczna[/b]. Zatem jesli wygramy z Irlandią to będzie dobra[/i]
Nieważne kto to powiedział. Podpisuję sie pod tym obiema rękami. A jesli wymienić Janasa na Stawowego a Irlandię na GZ - to przyPASi
to nie jest [b]kurna[/b] jazda figurowa na lodzie ani gimnastyka artystyczna. Chlopaki potrzebują sukcesu. Tak jak powiedzial przed meczem Boruc:
[i]musimy wygrać bez względu na styl[/i]
i wygrali grając KICHĘ. A Legia była w niedzielę [b]do ogrania[/b]. Z palcem w d*** do ogrania. Bajeczki o sędzim (wyjątkowo kiepskim, nie przeczę) czy o pechu możecie sobie opowiadać w przedszkolu. Wystarczyło zagrać z Odrą i Legią tak jak zagralo rozniesione przez nas Zagłębie.
Besek po tym meczu zauważył, że zbyt otwarta gra nie zawsze popłaca. Ciekawe ile jeszcze porazek trzeba, aby zauwazył to Geniusz Od Taktyki?
Jesli piękna taktyka Geniusza Trenerskiego będzie przynosic same porażki, chlopaki nie wytrzymają psychicznie i skończa jak Ankowski.
Tego chcecie lizodupcy [b]popełniającego kardynalne blędy[/b] Trenera?
Nie twierdzę, że nalezy go wywalić. Ale takie włażenie do tylka bez masla jakie uprawia większośc forumowiczów jeszcze bardziej oderwie go od rzeczywistosci.
Stawowego nalezy zostawić, ale i mocno op****, strzelic po kieszeni,a nawet profilaktycznie przesyunąć na 2 mecze do prowadzenia rezerw. Niech ich nauczy pięknej gry :). Trochę ławy nikomu jeszcze nie zaszkodzilo, a przeciwnie
1 dawno nie rozmawialiśmy na ten temat.
2 Fajnie, że podzieliłeś się z nami swoim spostrzeżeniami w nowym temacie.
3 Dobry przykład z tym Hitlerem. Zupełnie mnie przekonałeś.
4 sygnaturka:
Wiadomość zmieniona (30-08-04 22:44)
aki-swoim postem zasłużyłeś na to by porównać Cię z mistrzem propagandy-GEBELSEM!
Do Misia!
Za to co Wojtek Stawowy zrobił dla Cracovii-tak jestem gotów nawet polizać Go po dupie!
ps.
Żeby Cię uprzedzić - nie jestem sezonowym kibicem-na Pasy chodzę już od blisko 40 lat.
Tu nie chodzi o zakładanie 100 tematów na jeden temat.
Widze,że niektórzy naprawde nie śledzą FORUM,te samy tematy już mnie denerwuja,gdzie jest ADMIN???
Zamknąc ten WATĘK
nie zamknąc tylo WYJEBAĆ w kosmos
Misiu znowu Ty i znowu to samo...
Linia obrony musi być przebudowana. Mogłby trener dac sprobowac sil wawrzyczkowi. Niech on pokaze na co go stac. W koncu po cos go mikulski przyprowadzil do klubu.
taktyka trenera jest dobra, ale linia obrony jest slaba.
Atomizer - krótko kibicujesz. Znam trenerow którzy dla Cracovii zrobili więcej. Znacznie więcej. Nie sztuką jest awansować z takim zapleczem finansowym. Bardzo chętnie popatrzę (i moze nawet zaplacę za to), jak liżesz Trenera tam gdzie pan wisz, a ja rozumiem :)
Pozostalych uwag pod moim adresem nie chce mi sie komentować. Zaczynam rozumiec powody, dla ktorych niektórzy uwielbiają Trenera (to samo IQ:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)