ktora Karvin? :-)
-
-
Czy strona główna: www.cracovia.krakow.pl zawiesiła działalność???
no nie tą drugą...
no własnie, nikt nie chce zostac szefem i byc co jakis czas obsobaczanym :)
No dobra ja mogę zostać naczelnym - a raczej p.o. potem najwyżej ktoś przejmie pałeczkę...
czyli potrzeba tak:
grafika
programistę (php i bazy danych)
newsmanów
statystyka
fotografa
wszystko oczywiście może być w liczbie mnogiej...
czekam zatem na oferty na powyższe stanowiska...
Obecna strona nie wykorzystuje ani linijeczki kodu PHP ale co tam, zawsze się sprzyda dodatkowa wiedza.
bardzo chetnie poprowadze statystki, zwlaszcza bierzace. Gdyz i tak je juz mam w formie "zinformatyzowanej" :) [i](Karv, podeslac Ci mojego ltracka? ;) )[/i]
Nad zaszlymi caly czas pracuje, a jesli tylko bedzie chwila wraz ze osoba odpowiadzialna za "silnik" strony przygotujemy awtomata do tego :)
No i zdjeciami tez sluze ;-)
A forma stanowisk "wspolnych" jest dobrym rozwiazaniem, wiadomo, roznie sie zycie i czas uklada.
Kobian strona ma być budowana od nowa to raz
strona jest w php to dwa...
nie wiem jak to wygląda od strony technicznej ale mogłybm wziąźć na Siebie stworzenie angielskiej wersji strony..jeżeli oczywiście takowa zostanie uznana za potrzebną.
z w/w stanowisk to też mógłbym sie w statystyki pobawić..:)
Strona jest w html to raz, forum i newsy to skrypty php do nabycia na kazdej stronie o webmasterce to dwa - ale co ja sie tam znam ;)
P.S: cała strona to jedna mała tabelka i banner KKI...
Wiadomość zmieniona (01-09-04 17:09)
no chyba sie jednak znasz :)
Kobian oki oki niech Ci bedzie nie będę się kłócił - swoje wiem :-)
no to proszę do mnie na karvin@o2.pl przesyłać CV i będziemy to jakoś formować :-)
A może by tak zacząć od AKTUALIZACJI strony która już jest ? Praktycznie w każdym dziale są zaległości - a w międzyczasie budować nowy design strony ? W taki sposób bedą dwie pieczenie przy jednym ogniu - aktualna strona której wygląd moim zdaniem jest wystarczający narazie a "nowa" będzie powstawać (a stara funkcjonować jak należy)...
hmm ??? ....
no to dlatego mówię zbierzmy zespół i dogadajmy się co i jak...
Okej, odbierz mejla Karvinie :D
no to zbierac ekipe i tworzymy kolegium redakcyjne :)
Karv, możesz na mnie liczyć. Chodź coraz mniej czasu mam, to zawsze coś tam mogę napisać:).
Jak narazie cały "rząd" od Focha się zgłosił ;) Żony się zapytam czy felietonów "okiem Kobiety" niechce pisać ? :D ;)
no to fajnie,ze zaczyna sie cos dziac...bo na prawde ,przykre to i nie wesole,ze taki klub jak CRACOVIA nie ma na prawde oficjalnej stronki,z prawdziwego zdarzenia..
mam na karku ponad,trzydziestke..kiedy CRACOVIA grala z KATOWICAMI i wygrala 0 1,mialem wtedy zlamana noge w gipsie i sluchalem relacji,w radiu katowice.kiedy moja ukochana druzyna,spada do drugiej ligii..
pozniej,wyjechalem za chlebem.mieszkam w belgii od paru lat..teraz kiedy pasy w walczyly o awans z polkowicami,takze slychalem radia.tylko,ze przez internet,chociaz,prawie zawsze radio tym razem krakow zawsze sie zawieszalo i nie dzialalo..
wszystko to,co dzieje sie na CRACOVII,moge znac i poznac dzieki internetowi..wszystkie mecze sledze na chacie,pozniej czytam super nasze forum aby wiedziec jeszcze wiecej.
a w internecie..?jedyna strona..TERAZ PASY ,ktora probuje na biezaco,informowac kibicow ,rozsianych po calym swiecie,o tym co dzieje sie w klubie..orginalna stona,szkoda gadac...nie aktualna,sa inne z woli,prokocimia,ale tez sa nie aktualne,ale ciekawe i maja ladna szate graficzna..ale taki kibic jak ja,potrzebuje czegos wiecej.mamy przeciez piersza lige,na pe wno cos sie dzieje..jakie nowinki,zdjecia,inwencja nalezy do nas...przyklad,za przeproszeniem takiej legii?ile ona ma stron internetowych?i wszystkie sa na czasie...ale wiem,ze jestesmy nowicjuszami w ekstraklasie,wiec na internecie ,to sie musi odbic..trzymam za slowa,ta pania na motorku,ze bedzie ok.dobrze ,ze stronka hokejowa cos zmienila,bo nie chcialo sie czytac,czego kolwiek.
moze warto cos zmienic,chcialbym aby wam sie udalo..bo jezeli ktos nie ma czasu i nie moze wyzywic rodziny,to dajmy to tym,ktorzy takowych jeszcze nie posiadaja..i maja wolny czas ,dla slusznej sprawy..
i pamietajcie o nas,mieszkajacych gdzies tam..po za granicami kraju..
jezeli bedzie,taka mozliwosc ,to w jakis sposob chcialbym pomoc..
pozdrawiam wszystkich...
VOLKER : zamiast sluchac relacji w radiu internetowym nie lepiej kupic cyfrowy tuner satelitarny??
Obra, nie doczekałem się odpowiedzi narazie a na stronie jak była pyta tak jest... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)