Biało_Czerwony z wami wygramy na Reymonta
-
-
4 porazka z kim mamy wygrać !!
Ej no o co wam chodzi co z tego że wygraliśmy tylko 1 mecz skoro gramy ładnie i nasze mecze są w telewizji....po co nam punkty....A jeśli chodzi o tą młodą drużynę to już nie przesadzajcie...Drumlak, Bojarski, Węgrzyn, Nowak, Citko, Olszewski... Kiedy wg. was zaczniemy zdobywać pkt. ile mamy jeszcze czasu?
Zobaczcie na skład Katowic i porównajcie ich nazwiska do naszych..tam jest dopiero mloda drużyna albo Zabrze a nie my.. Jeśli mamy się równać do Katowic do gratuluję wam samopoczucia.....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Popatrzcie na Zagłębie :D Pierwszy mecz 5 bramek straconych a po 5 meczach tylko 7 czyli 2 stracone bramki w 4 meczach :D i zadnego przegranego meczu.
Nie wiem czy ktoś z was pamieta jak pisałem że my też strzeliliśmy 5 bramek w pierwszym meczu extraklasy 2 lata temu i spadliśmy.
Nie zycze wam tego ale jesteście głównymi kandydatami wraz z Łęczną Pogonią jak i Polonią. Kto spadnie tego nie wiadomo.
ZAGŁĘBIE - LECH 2:0 :piwo:
ZAGŁĘBIE LUBIN, ARKA GDYNIA, ODRA OPOLE, ZAWISZA BYDGOSZCZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma mozliwosci zebysmy spadli!!
sobi - zejdź na ziemie . Czeka nas twarda walka o utrzymanie. Dziś Płock (robiąc to co zrobił KSP:-( i Katowice roznosząc Łęczną pokazały ,że nie mają zamiaru spadać.
Będzie ciężka walka i im prędzej Pasy sobie to uświadomią tym lepiej dla klubu.
Napisałem już 2 kolejki temu by nie lekceważyc Katowic.
Dobry trener , dobrzy tani, młodzi piłkarze co chcą się pokazać...a do tego jak znajdą jakiegoś sponsora zimą?
Powtarzam im prędzej nasz Klub zacznie zakładać możliwość walki o utrzymanie tym dla nas lepiej.
Mimo mojego optymizmu, zgadzam się w 100% z Ickiem66. Trzeba sobie szybko uswiadomić że nie będziemy rządzić w tym sezonie. Trzeba zdobywać punkty bo na wiosnę zaczną się dziwne, niespodziewane wyniki. Pewnie jestem dziwny (hi, hi), ale nie wierzę w czystą grę w naszej lidze.
CRACOVIA PANY!!!!!
Jasiu - dziwny to nie jesteś na pewno...
Dzisiaj Polonia vs Oilers pokazało co znaczy załatwić sobie czarnego.
Ciekawe co jutro WG Żelazny powie na to wszystko?
"Że co prawda nie było karnego, ale interpretacja należy do sędziego i duuuuuuży uśmieszek:))) Zaczynają mnie te kontro-wersje wnerwiać.
Niedługo pojawi się też jakiś żyroskop i nas przewiezie.
W Katowicach poza tym kilku "amatorów" sobie pogrywa i jak widać nie mają ochoty umierać ot tak sobie.
W Łęcznej i z Wodzisławiem porażki a to chyba będą jedni z głównych kandydatów do wylotki. I chyba (niestety) Leszek, z którym zdaje się gramy mecz o 6 pkt!
Ludzie przestancie panikowac bo robicie zla robote Cracovii.Frycowe zawsze trzeba zaplacic.Dajcie w spokoju dalej pracowac p.Stawowemu.
Z ocenami poczekajcie przynajmniej do konca rundy jesiennej.
Te wszystkie glupie wypowiedzi plus texty dziennikarzy codziennie zwalniajace trenera Stawowego nie sa dobre dla nas i sa przez kogos inspirowane.Swiadczy to ze ten" ktos " widzi duze zagrozenie z naszej strony .Po prostu sie nas boja!
W Cracovii wykonano na przestrzeni ostatnich 3 lat ogrom pracy i dajmy trenerowi dalej w spokoju pracowac.
A dla tych z "goracymi glowami" mam rade.Przypomnijcie sobie druga lige jak awans byl zagrozony .Tez bylo wszystko zle i zadania zwolnic trenera....
jestescie smieszni z tymi prognozami
po pierwsze Lech I Cracovia maja mocne ekipy jak na dzien dzisiejszy obie sa w dołku ale juz nieddługo z nich wyjda!
po drugie sezon piłkarski składa sie z 2 rund wiec spokojnie nie od razu Krakow zbudowano:)
po trzecie przyjedzcie do Nas w mocnej sile i pomozcie Nam wyjsc z marazum....
pozdrawiam.
Sorki Wania ale jak przyjedziemy to raczej by was w tym marazmie pozostawimy albo wy nas - piłka jest okrutna. Do zobaczyska w piątek!
spokojnie nie jest zle ostatni mecz pokazal ,ze Cracovia zaczyna grac coraz lepiej jeszcze tylko poprawi gre w ataku i bedzie wszystko Ok,
Co prawda trzeba zapomniec w tym roku o pucharach tylko nastawic sie na budowaniu mocnej druzyna . A z tym ,ze "Stawowy musi odejsc" tu mysle ,ze Atis bardziej prowokuje niz w to wierzy.
Do "Cyfra w pasy" kto się was boi? Kontretnie nazwiska:-)
Skoro tu jesteś - to ja podam nazwisko: GTS
No nie wpadajcie w paranoje drodzy Panowie. Temat zwolnienia Stawowego wypływa (jak za każdym razem) z okolic trybuny honorowej,
gdzie kilku prawie zawsze podpitych starych kibiców (nie działaczy jak niefachowa prasa podaje) po każdym nieudanym meczu drze morde kogo by tu nie zwolnić (bo nie tylko na Woyteka Stawowego to pada).
Jakby ktoś to poważnie to traktował to dawno trenowałby Pasy (a raczej już może nie trenował) Broniszewski czy inny "stary specjalista".
Naprawdę Wojtek trenuje u nas ponad dwa lata i nikt nie może zarzucic Zarządowi Cracovii ,że pochopnie zwalnia trenera. Ja mam nadzieję ,że jak jesień WS-owi nie wyjdzie to przyjdzie do nas spec z górnej półki , ktos pokroju Liczki , Radolskiego , Kasperczaka co znowu dostanie szanse by kilka sezonów pracować(a nie jakis "Broniszewski")....ale najlepiej jakby Wojtkowi wyszło... a on sam wreszcie jakiegos napastnika se znalazł;-) Powodzenia Wojtek.
miłość -wiara- walka
prawdziwy kibic jest na dobre i na zle nie ma co panikowac to jest 1 liga panowie
Projo tak sie składa ze ja na PASY chodze od 27 lat prostaku moze ty jestes przezut z Rejmonta !!!!!!!!!!!!!!!1
hehe najlepein to zwolnic Filipiaka :P:P:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)