Mam pytanie.
Dlaczego Pan Stawowy zrezygnował zawodnika Jagieloni Białystok,ktory zdobył tytuł Króla strzelców na Mistrzostwach Polski Juniorów?????
Czy mamy takie talenty wśród swoich wychowanków???
Chyba nie.....
-
-
Dlaczego odrzucamy Młode Talenty!?!?
A może dlatego że to Pan Mikulski go sprowadził do klubu,a z tego co wiem to nie darzy go sympatią Pan Stawowy.
Tylko czy taka rywalizacja miedzy Panami jest zdrowa dla drużyny????
Raczej nie......
Rany boskie.
Czuje sie jakby byl sezon ogorkowy....
a teraz dla odmiany ujawnili się wrogowie Stawowego, jak frakcja antyfilipiakowa ucichła :-)
Hahaha, no to już jest kabaret nie z tej ziemi :) :)
Przepraszam szanownych kolegow ze wogole poruszylem taki temat.
Nie chcialem nikogo urazic.
Wybaczcie!!!!!
W sumie to normalne ze takich zawodników sie odrzuca.Są nam przeciez niepotrzebni.
Pozdrawiam goraco!!!
"aki" sympatyk Cracovii i to jaki !!! hahahahahaha : ) : )
Widze ze Asik jestes dowcipny....
Ja cie nie obrazam wiec nie wyrywaj sie jak mnie nie znasz!!!!!!!!!!!!!
Bo chyba nieco dluzej od ciebie jestem sercem za tym klubem niz ty!!!!!!
Ciekawe na ilu wyjazdach byl kolega w swojej karierze????
Pozdrawiam
przepraszam aki to ja jestem prawdziwym autorem tego postu nie Asik_ !!!
A wracając do tematu odnoszę wrażenie, że niektórzy forumowicze są na usługach pewnych panów rywalizujących o względy mocodawców obecnej Cracovii. Dlatego takie tematy jak ten a w szczególności Twój drugi post mnie w.k.u.r.w.i.a.
Pozdrawiam.
P.S.
29.08.2004 Warszawa mój 72 wyjazd.
Czekałem na to 21 lat.
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.Za mlodzoana z Bialegostoku jego menago podobno chcial 30000 plus 40000 dla klubu za wyszkolenie.Podobno Filipiak nie chceal zaplacic tych 30000 wlasciwie nie wiadomo za co {to znaczy wiadomo,ale dlaczego tak duzo to nie wiadomo}.Czy to sluszna decyzja przekonamy sie za kilka lat,wtedy byc moze mlodzian bedzie warty duuuzo wiecej,albo utonie w ligowej szarzyznie i zawita na Ziemie Świetą np. ze Switem N.D.M. albo z innym jakims tworem.
Ale jak pewnie zauwazyliscie to wszystko tylko podobno mialo miejsce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)