To sa zarty :) do wszystkiego trzeba podchodzic z dystansem.
-
-
16-latek z Gambii w Cracovi??
Jakoś uważam że 16 murzynek nas nie zbawi.....A pozatym to żaden piłkarz z afryki się nieprzyjął a Polsce.
A na koniec napiszę tylko zamiast 16 murzynka wolę 16 Polaka.
Każdy ma swój kraj i niech tam sobie żyje....A już napewno na swoim kontynencie......
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
potworny rasista to niech go stawowy wezmie aby chociaż walizki za kolegami targal!!!!!
hmmm????? i co ty na to ????
Kupil go ktos za pare euro na targu, pewno malo robotny, i sie go chce pozbyc..
Dementor, a moze tys go z Egiptu przywiozl, i sie nie pucujesz???
a ja mam nadzieję, że wyrośnie z niego niezły pilkarz, że zamieszka w Krakowie, pozna sympatyczną dziewczynę, będą mieli trójke ślicznych czekoladowych dzieci, znajdzie tu przyjaciół, pokocha miasto Kraków, klub Cracovia i swoją nową ojczyznę, a rodzicom i rodzeństwu w afryce będzie wysyłał pieniązki. :)
pozdro dla Ksenofobów.
PS Oby tylko porządny Żyd z niego wyrósł...
Wiadomość zmieniona (27-08-04 01:33)
zuberek z tą "16" u czarnych jest różnie. Oni w większości nie mają metryk, i trzeba im wierzyć na słowo jak mówią o swoim wieku. Rownie dobrze może miec już 26
Zresztą, co do wieku - popatrzcie na Korzyma. Tez 16, a jakie piły daje
A poza tym jest to dyskusja akademicka. Jesli będzie, to w najlepszym przypadku będzie grał w rezerwach, albo grzał ławę. Trener nie przewiduje bowiem eksperymentow ze składem. Zwłaszcza, że to nie On go wynalazł
rebbe izaak ---:)))))))))))))))))))))))))))
"Kto Murzyna ma u tego Murzyn gra".
Zuberek:
[i]A pozatym to żaden piłkarz z afryki się nieprzyjął a Polsce.[/i]
jak Cię lubię to nie przesadzasz trochę?
Nie żebym nie miał w sobie czegoś z rasisty, ale nie przeczmy faktom - zawodnicy tacy jak Tetteh, Lambo, Yahaya, Olisadebe, czy nawet tfu tfu Kalu Uche naprawdę dobrze sobie radzili (radzą) w polskiej lidze...
Mis ma racje z metrykami. Moze byc juz ojcem czworki dzieci. U nich urodziny kojarzy sie z jakims niecodziennym wydarzeniem( przelot komety , deszcz meteorytow. pelnia itd.) nawet najwieksza gwikazda pilki za pare lat Freddy Adu tez jest podejrzewany , ze jest duzo straszy.
Sami kurwa rasiści!!!! Nikt kurwa nie pomyśli że on może niemiał żadnej szansy w tej zasranej afryce. A pieprzenie że każdy ma swój kraj i w nim powinien siedzieć to największa głupota jaką słyszałem!! A wy na wakacje niejeżdzicie za granice?!?! Zuberg ciekawe czy zdajesz sobie sprawe ilu polaków żyje dzięki tolerancji np. Amerykanów, jak sądzisz co by sie z stało z tymi wszystkimi polakami którzy w czasie wojny uciekali do USA gdyby im zamknięto granice. Ciekawe też czy wyznawałbyś tą swoją durną zasade gdyby Ci Niemcy hawire puścili z dymem i zabili połowe rodziny, ciekawe czy byś wtedy nie spierdalał za granice, a nawet morze na inny kurwa KONTYNENT!!
hmmm Twoje słownictwo nie przystoi Twojej tolerancyjnej naturze ;-)))
ja tylko wyjaśnię Akustykowi że w Egipcie murzynów ni mo! Są a i ofszem arabiszony o skórze ciemnawej, ale murzynów tam nie ma, więc to raczej nie moja murzina ;)
A tak zupełnie na poważnie: nie jestem rasistą i nie mam nic przeciwko by - jeżeli się sprawdzi - grał u nas młody Gambijczyk.
Wiadomość zmieniona (27-08-04 12:54)
Kto murzyna ma tego murzyn gra. Tak jak z Polakiem w NRF-u czy gdzie indziej
A jaka bedzie cena transferowa i w jakiej walucie?? (zlowtowki, dolary, euro, skrzynie bananow??) :)
Ludzie ale niektórzy mają kompleksy!
Cracovia kupiła kilku nastolatków (Skawina jkią z Dębicy i inni) i o żadnym nie bylo tematu a o murzynku jest!
Wszyscy grający murzyni w naszej lidze to gwiadki jednego sezonu a wiekszość jest żałosna...
Z takimi kompleksami jakie co poniektórzy mają wobec obcokrajowców to Polska długo bedzie za zachodem.....
Rebbve izaak
Ksenofob to osaba która obwia się inności...Ja murzynów się nie obawiam gdyż ŻADEN murzyn nie jest zagrożeniem dla białego.......
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
no to pozdro dla negrofagów
nie rozumiem
może negrofob?
albo negrofil?
ale negrofag? - to taki co żeruje na czarnych?
Murzyn dobrym zawsze być............może być to nasz Freddy Adu.....abo inny
:D
taki "neologizm" mi przyszedł do głowy. "Pożeracz murzynów" innymi słowy. Coś jak "Żydożerca". Słowa pożeracz nie należy brać dosłownie.
(osobiscie wolę Chińczyków - mają delikatniejsze mięso)
Pozdro dla wszystkich, którzy maja jakieś zdanie na temat murzynów.
i dla samych murzynów.
Ale zaśmiecam forum.
Glupio mi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)