A kto to jest ten Rydz?
Chetnie spotkalbym jego?
-
-
Dlaczego ??
chcesz spotkać rydza.............ic do lasu....najlepsze podsmażone na masełku
Pokus skad ty jestes z Gwatemaii?
"Zamiast zająć się dopingiem, zajmuje się sianiem fermentu.(ponoć Craco jesteś szefem Opravców?-przynajmniej tak Cię i Ty się tytułujesz!?).
Oj nieładnie, nieładnie- ale ty już taki jesteś...!!!- odkad Cie ludzie na Cracovii znają( nie tylko moje zdanie-ale szczere!!!)!
Zajmij się dopingiem(od meczu ze Szczakową jest monotematyczny!) tam będziesz miał większe pole do popisu, niz tu na forum zakładajac durne tematy!!!"
Szczerość cenię, chodź szkoda że wkładasz ją w usta innym. Twoja sprawa.
Odpowiem tylko - nie dla siebie ale dla grupy która zawsze była ci solą w oku:
Krytykujesz grupę która przez obiektwne grono ludzi (spoza Krakowa) jest widziana jako czwarta w Polsce !!! na swoim małym poletku. Twoja krytykaw tym przypadku jest na podobnym poziomie co opinie, że na Podbeskidziu mieliśmy fatalny doping, że do piłkarzy można mówić "wypierdalać" itp.
Wpisałem się tylko ze względu na Opravców. Jak już pisąłem moich wpisów wystarczy. I gdyby mnie tu ten czy ów kibic Comarchu obrażał i opluwał polemiki już nie będę podejmował. Chyba że w realu, bo się znamy bądź co bądź w wielu przypadkach lata całe.
PS. Moje opinie są moje a nie grupy tej czy innej, więc nie próbuj jej wciągać w takie rzeczy.
kibice Comarchu
kibice Filipiaka
kibice Stawowego
............................. ??
............................. ??
Generalnie najlepszym komentarzem będzie moja sygnaturka......
Wiadomość zmieniona (31-08-04 19:53)
To widać iż niektórzy kibicyją comarchowi.....
Ja jako kibic CRACOVII zawsze bronię osób które dają swoje pieniadze na klub i które pomogły mu się podnieść, takich osób jest oczywiście kilka.
A atakowanie JEDYNEGO SPONSORA w piłce od kilkudzuesięciu lat uważam za objaw absurdu, ale jak widać nie każdemu kibicowi podoba się iż w CRACOVIA się rozwija.
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Zubereg 100 % poparcia - dawcę krwi trza zawsze szanować - zwłaszcza w kraju, gdzie na piłce można "interes życia" zrobić.
klaros, mówiac o szacunku oczywiście mialeś na mysli honorowego dawcę krwi. Bo są też tacy, co za krew chcą dodatkowych czekoladek albo czasopism (tfu, terenów)
Zubereg popieram w pelni. Czytam kilku forumowiczow o kibicach Comarchu o tym ze Cracovia i tak by sobie poradzila. Przejzyjcie na oczy. Popatrzcie jak Lech klub calej Wielkopolski z trudem wiaze koniec z koncem. Jaka dziura bedzie w Pogoni jak skrzydlaty do Lodzi wroci. Co dzieje sie z poteznym kiedys GKS.
Mysleliscie sponsor wylozy miliony pozwali aby dalej Bohaterscy kibice rzadzili w klubie?
Zycia nie znacie?
Sponsor wspolwlasciciel rozbudowuje nasz klub niewyobrazalnie jeszcze kilka lat temu. Chce to robic po swojemu. Ma prawo. Natomiast publicznie w mediach zawsze okazuje kibicom Cracovii szacunek.
Wardar masz całkowitą rację! Natomiast co poniektórzy nie okazują Jemu szacunku! A gdzie byśmy dzisiaj byli gdyby nie Prof!? Przypuszczam ze nasze wyjazdy były by zaje.iste: Zabierzów, Wieliczka,NH, Czermno, Staszów,a moze nawet do zespołów o lige nizej! Przynajmniej co poniektórzy mieli by blizej! A u siebie było by nas ok 1000 os.! I Craco zpamiętaj raz na zwsze: Nie pije do OPRAVCÓW tylko do Ciebie bo po kilku Twoich wpisach na to Forum zauważam, że nie zawsze rozsądek idzie w parze...! Czyz nie tak Panie M.!?!
Więc zbastuj! A propos Podbeskidzia byłem i tam i u nas i aptropos dopingu nie wkładaj mi nie moich słów w usta! A do piłkarzy nigdy nie krzyczałem "wypierdalać!" no moze po sprzedanym meczu GTS-owi i Sandecji w Sączu!!! I nie nazywaj mnie kibicem Comarchu... choć wielki mam szacunek dla tej firmy za wkład finansowy w Cracovie (nie trawie Tabisza ale to juz inna historia)!
...a poza tym dlaczego ja sie Tobie tłumacze!???!
CIAO!!!
Ps. Uwazam dalej ze doping jest monotematyczny!!!!
Wiadomość zmieniona (01-09-04 09:24)
Ten i ów nie znaczy wcale że chodzi o ciebie, wręcz przeciwnie. Ale jak chcesz czytać tak czytasz, twja sprawa.
Craco, nie Tobie osadzac, kto jest kibicem Cracovii, a kto ComArchu. nie splynela na Ciebie laska nieomylnosci, tak mi sie wydaje przynajmniej.
Mam prośbę. Czy możecie pozwolić "umrzeć" temu wątkowi a nie ciągnąć i ciągnąć te farmazony?
Proszę.
NA MNIE ? CHYBA ŻARTUJESZ! To nie ja wypisuje bzdury o kibicach Cracovii, Stawowego czy Comarchu ... Śledzisz przecież wątki. Z mojej strony już naprawdę wystarczy.
Zamknąłbym ten wątek - ale potem znowu i tak będzie nowy, a na mnie będą najeżdżać
Ps. To nie ja zamknąłem poprzedni wątek dlaczego - tak dla jasności...
dobra ja zamknąłem poprzedni i zamykam ten oraz następne które będą miały w temacie słowo DLACZEGO... wystarczy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)