....i Bogu dzieki ze zamknieto bo niby dlaczego(bardzo modne teraz slowo na forum) paru kibicow? ma prawic bzdety bez rzadnych konkretnych faktow.
Przypomina mi to jarmark w ktorym biora udzial emeryci zasiadajacy na swoim wiejskim stadionie i rozprawiajacy co wydarzylo u ich sasiadow rozdmuchujac te wydarzenia do niebotycznych rozmiarow
.....jak sie komus niepodoba moze zmienic otoczenie
-
-
Dlaczego ??
jako osoba niekumata moze nie powinienem sie wypowiadać, niemniej spróbuję
wydaje mi się, iż usunięty temat zniknął słusznie
kluczem, moim zdaniem jest fraza z postu Ani:
[i]czemu wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojęcia[/i]
otóż tematy z wydarzeń jakby nie było wewnętrznych
relacjonowane w postaci: "X to buc i co o tym myślicie" lub podobnie
nie nadają się do szerszej dyskusji, a skierowane sa jedynie do waskiej grupy ludzi "z klubu" i kibiców "bliskoklubowych"
a pozostałej, wiekszej grupie sa kompletnie obce i powodują jedynie ferment, irytację, wzajemne burczenie i inwektywy
mnie osobiście takie teksty niemożebnie wq...
bo co ja mogę myśleć?
prawda - nieprawda
prowokacja - nie prowokacja
wojna - nie wojna
namawiam usilnie "kumających, ze X to buc" do ewentualnego urządzenia sobie konferencji na gg w tym temacie
bo poza syfem to z takiej pisaniny w internecie nic nie wyniknie
Maniex - nic dodać nic ująć...
Właśnie Maniex trafiasz w sedno....albo się pisze całą prawdę albo nic się nie pisze! A nie jakieś pół prawdy, i niedomówienia...A potem tekst że "większośc i tak nic niewie bo ja mam rację...".
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
W takim razie porponuję znów zamknąc ten temat...
Tematu nie zamknę - przynajmniej ja - nie ja zamknąłem poprzedni temat dlaczego - ale znowu zaczyna się nagonka na moderatorów - którą ktoś z uporem maniaka stara się wywołać
oskarżenia typu - "Dlaczego usuwacie?", "macie czas na cenzurowanie", "dlaczego zamknięto jakimś tam temat?" itd. są naprawdę denerwujące - jeśli ktoś musi się użerać z ok. 1000 ludzi z których każdy ma inne poglądy i inaczej widzi jak powinno wyglądać moderowanie - jeśli temat nie zostałby zamknięty to zapewne za chwilę pojawiłyby się głosy - dlaczego temat dlaczego nie jest jeszcze zamknięty - i tak w kółko Macieju...
zubereq - 100% poparcia. niektorym chyba nie pasi, ze nie sa az tak wazni, jak chcieliby byc. no i ten dysonans staraja sie zmniejszyc rzucajac strzepy sensacji uslyszanych tu i tam - bo w koncu sa bywali i znaja tych, co trzeba.
Ojjjjjjjjjj chyba kolega Jake trafił w sedno. Nie pasi, nie pasi że się już nie jest kiblo-działaczem.
hehe: Autor: Jake Blues (---.comarch.pl) ;)
Ale to żarcik jest.
DareCki- jak to teraz mówią młodzi: rozpierdoliłeś mi konstrukcję :)
Jeden Rincewind próbował chociaż odpowiedzieć na proste pytanie.
Moich wpisów na tym forum w każdym razie już starczy.
Zostałem przekonany :)
a co Craco, przeszkadza Ci skad pisze? cos insynuujesz?
Wiesz Craco - osłabiłeś mnie. w poprzednim wątku:
"Faktcznie szkoda na ten temat tu dyskutować. Przynajmniej mnie się już nie chce. Bo za mało wiecie a za dużo się wam wydaje. I zarówno pierwsze jak i drugie raczej się nie zmieni."
przyznajesz więc ,że temat nie na forum.
a teraz:
"Dlaczego zamknięto temat dlaczego ???
Ale dajecie po jajach - niesamowite."
No po prostu dajesz po jajach - niesamowite!!!;-)))))
jedyny skutek tematu to taki ,że forumowi Pasiacy zaczynają warczeć na siebie. Gratulacje dla założyciela.
Zamiast zająć się dopingiem, zajmuje się sianiem fermentu.(ponoć Craco jesteś szefem Opravców?-przynajmniej tak Cię i Ty się tytułujesz!?).
Oj nieładnie, nieładnie- ale ty już taki jesteś...!!!- odkad Cie ludzie na Cracovii znają( nie tylko moje zdanie-ale szczere!!!)!
Zajmij się dopingiem(od meczu ze Szczakową jest monotematyczny!) tam będziesz miał większe pole do popisu, niz tu na forum zakładajac durne tematy!!!
no i tak wlasnie sie ciagnie temat ktorego nie bylo sensu trzymac... no cóż. Mam pytanie? Tak z ciekawosci. Jesli zostanie zamkniety ten temat czy znow pojawi sie kolejny pt "DLACZEGO???" ?
a jeśli już się pojawi to dlaczego się pojawi :D
Można by go zamknąc lub usunąć ale wtedy założyciel wyskoczy z kolejnym pytaniem "dlaczego?". Widze że nic ciekawego już się to nia znajdzie ale dopóki załozyciel tematu nie napisze by go usunąc to niech zostanie...
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
Kiedy temat jest bardzo fajny i nieźle się rozwija (choć nieco podupadł;) - pod jednym warunkiem - że usunie się z niego pierwszy post. Niestety tak się nie da, bo wtedy poleci calość ;(
na marginesie: w gts-ie dzieją się znacznie gorsze rzeczy niż u nas, ale (poza jedną czy dwiema aferami) od czasu objęcia waaadzy przez Cupiała poza gabinety nie wydostalo się [b]nic[/b]
ale my, musimy być zawsze "lepsi"
Nic się nie wydostało bo GTS działa w UBeckim stylu . Co złego jest w przeciekach ? Dzięki nim wiadomo np że Tabisz jest chamem i burakiem. A przykład idzie z góry !
....proponuje powiedzieć sakramentanie:
KONIEC Z TYM FERMENCKIM TEMATEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiem tak : nie wiem oco chodzi ale czuje oco biega .
Od daty pamietneo przewrotu w klubie Cracovii czesc kibiców jest przeciwna temu przewrotowi - Ja tam mam w dupie jestem kibicem Pasów duzo zawdzieczamy Pawłowi M i duzo zawdzieczamy Profesorowi .
Ale jednym to przeszkadza ze to juz nie M jest prezesem - nie wiem oco chodzi ale jak nie wiadomo oco chodzi to wiadomo oco chodzi
O SO CHOZI W TYM TEMACIE BO JA DOPIERO CO PRZYBYTY Z DALEKIEJ PODRÓŻY??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)