pieter- są bilety w enigmie ??
-
-
ZAPISY na Legie!
biletów niebyło
Jeśli bilety będą do kupienia to alboi w klubie albo w Enigmie ale może być też tak że bilety bedą w Warszwie w kasach Legii
Cena będzie 15 zł.
Jak bedzie pewne info to się pojawi tutaj.
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
skoro ich 300 tylko przyznali to lepiej żeby w cracovie sprzedawali a nie w w wawie bo jak pojedzie więcej luda to może być problem
ale i tak wszyscy jadą , nie 300 osob!!!!!!!!!!!
bilety beda do nabycia w pociagu, kazdy kto sie zapisze na pociag dostaje numer a puzniej z tym numerem po bilet, zapisywac sie szkoda czasu
Wiadomość zmieniona (27-08-04 11:51)
czekamy czekamy ostatnio u nas jest protest kibiców więc się nie zdziwcie jak tylko wy bedziecie dopingować.
Strasznie chory pomysł z tymi 300 biletami u nas na sektor gości moze wejść spokojnie 2000
Kto to wymyślił ? znacie jakieś uzasadnienie dlaczego tak mało biletów?
bylem w klubie nzapisanych bylo juz 250 osób.zamieszanie straszne ciekawe ilu nas pojedzie.
obstawiam że ilościowo będzie porównywalnie z ŁKS :)
czyżby nowy moderator?
To jest chore jak można wyznaczać limit ile osób może wejść barany z pzpn-u już nie wiedzą co wymyśleć za co buraki biorą kase ja z miłą chęcią rozpie...lił bym ten zwariowany pzpn-nik!!!
pieter----"bilety beda do nabycia w pociagu, kazdy kto sie zapisze na pociag dostaje numer a puzniej z tym numerem po bilet"
jeśli moge wiedzieć skąd masz takie bzdurne info ????
bilety wyjazdowe w pierwszej lidze śa "wirtualne"...
ILU WAS BĘDZIE W WARSZAWIE ILU WAS BĘDZIE NIECH WAS PRZYJEZDZA JAK NAJWIĘCEJ!
LEGIA MISTRZ!
tak,tylko,ze w Łodzi zrobili sobie jaja i nie zdazyli z chipami,nie wszyscy pojada !!! bo oni nawalili choc my zlozylismy papiery na czas!!!
co robic jechac czy nie jechac?????
Wszyscy na Legie!! Kto nie ma chipow to kupi bilety
o 5 ,10 pln, wiecej na miejscu. Nie robmy jaj!!! Tyle lat czekalismy na
zwyciestwo na Legii!
O 18.30 było zapisanych 50 osób na Wielickiej, nie wiem ile musi być osób żeby pociąg pojechał? Z tego co dowiedziałem się w klubie, wejście możliwe jest tylko z chipami, więc nie pojedzie nas dużo więcej niż 100-150 osób... Więc nasuwa się proste pytanie... czym jedziemy na Łazienkowską??? Znowu każdy na własną ręke? Jakoś kiepsko to widze...
czy mozna sie jeszcze zapisac w sobote albo zaraz przed wyjazdem pociagu ??
jak nie to i tak jade !
Nie wiem Boola czy o to Ci chodziło,ale przekleiłem wypowiedź:))))))
Jeżeli nie mam racji, wyprowadźcie mnie z błędu,ale niech zrobi to osoba kompetentna mające sprawdzone informacje... Z góry dzięki.
spoko spoko poprostu zamyka sie dublujace tematy a trzymajmy sie jednego ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)