Ponieważ nikt nie podjął jeszcze tego na forum , jak sądzę, chciałem zwrócić uwagę na niebieski balon COMARCH. Bardzo fajny balonik i tak dalej tylko że siedząc na trybunie C praktycznie całkowicie nie widać zegara. Nie widać zatem która minuta meczu!!!! Wnoszę o przesunięcie tego balonu tak aby zegar był widoczny z każdego miejsca stadionu bo taka jest chyba jego funkcja?!
-
-
Balon COMARCH
zgadza sie rzeczywiscie zasłania zegar !!! przesunąć go !!!! albo go przebije czyms !!!
i tu masz racje bo sam chcialem ten temat poruszyc balon moglby byc przesuniety z drugiej strony zegara i nikomu by nie zaslanial zegara
ZASŁANIA !!! BALONIK W INNE MIEJSCE !!!
ktos juz to napisal ze balon na sektor buforowy
potwierdzam z C nie było widać zegara
podpisuje się obiema rękami!!!!!!!
uprzejmie pragnę zauważyć, ze temat balonu był juz omawiany
Maniex,omawiany byl,ale jakos przemknal bez wiekszego echa....
tez mi zaslanial, tez juz o tym pisalem chyba w 2 tematach jeden o organizacji
był i ustalilismy :)) ze balon won w inne miejsce
ja np zaproponowałem na strefe buforową, bop tam jest pusto
no, ale co mozemy zrobić?? maile napisać?
czemu nie, :) jakiego maila ma Pani Dyrektor Lenart?
napisze nawet zaraz :)
ja się tylko pod tym podpiszę... balon zasłaniał widoczność zegara... trza go wsadzić w inne miejsce... tyle w temacie...
Nie ma co do nikogo pisać. Takie wątki na pewno czytają w marketingu.
Zamiast szukać i myśleć co było nie tak, co poprawić w organizacji mają podane "na tacy" na forum.
Ponieważ mamy też tablicę świetlną do zmian, można jakiś mniejszy balonik przymocować do niej. A z balonem Comarchu to niezły chwyt zrobili. Ludzi się przyzwyczaja, że tam jest zegar i każdy odruchowo zerka w tą stronę, zwłaszcza w końcówce. Nikt reklamy nie przeoczy. Może to chodziło jednak o to, aby osoby siedzące na głównej wiedzieli dlaczego płacą więcej niż ci od Focha - oni mogą widzieć zegar.
balon moze byc dokladnie za młynem bardziej od strony wejscia z ,,nowymi" obrotowymi bramkami... tam by nie przeszkadzał
Mi na meczu nie przeszkadzał :-). Być może dlatego że jestem na D :P
A wlasnie,mamy wreszcie tablice swietlna:)
moim zdaniem balon trzeba przeniesc bo jak jeszcze raz przegramy to ktos na nim wyladuje swoje emocje :)
Minia... duza sygnaturka.. :| za duza (?)...
Wiadomość zmieniona (27-08-04 00:58)
Minia ja również proszę o zmianę sygnaturki na przeciętnych rozmiarów ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)