Czy ktoś w ogóle dba jeszcze o www.cracovia.krakow.pl czy tylko my się tu bawimy na forum ? Ostatnia informacja na stronie głównej z 13 sierpnia !!!!!! Tyle się dzieje wokół Cracovii a w serwisie cisza. Ja rozumiem że są wakacje. Ale na cenzurowanie to jest czas...
Wiadomość zmieniona (24-08-04 17:56)
-
-
Co z aktualizacją naszego portalu ?
A wyniku meczy ze Skalnikiem nawet nie było, nie wspominając o jakieś relacji, żenada.
Najlepsza strona to www.teraz.pasy.prv.pl tam jest najwiencej informacj i czesta aktualizacja szkoda że tylko jedna :( czekam dalej z niecierpliwieniem na officialna stronke.
Slifer
Zgadzam się z Tobą, zdecydownie lepsza stronka, nawet mają rubrykę "Za miedzą", polecam:))))))))))
No właśnie... Wygląda na to że masz racje. Przegięciem jest to, że na stronie wisi drugoligowa tabela z 15 maja... Panowie redaktorzy - zróbcie coś z tym!
Dołączam sie do kolegów !!! AKTUALIZUJCE !! BIERZCIE PRZYKŁAD Z TERAZ.PASY... REDAKTORZY DO DZIEŁA !!!
A i jeszcze sklepik wisi z pół roku ... (Bez komentarza)!
Teraz Pasy! są z pewnością najlepszą i niestety jedyną dobrą stronką poświęconą Cracovii. Ale wiele innych portali też w sumie dba o nasz klubik. Bardzo starannie to wygląda na sportowefakty.pl Interia też zła nie jest
Jest pewien problem, tyle w tym temacie.
K A R V I N H E L P
"przed mezmeczowym weekendem.........." hehe ;-)))
www.teraz.pasy.net najlepszy serwis o PASACH
szybkie aktualizacje - na czasie - dużo zdjęc, tylko mogą pozazdrościc stronki które zatrzymały sie na poprzednim sezonie...
zgadzam sie z rosatrosem.. Teraz Pasy extra, ale sportowefakty.pl tez niczego sobie.. newsy na biezaco i calkiem duzo wywiadow - dla mnie to wazne i chyba najwzniejsze: gosciu ktory tam pisze sam stara sie szukac infosow i niekiedy nawet uda mu sie wyprzedzic gazety... ale do Teraz Pasy jeszcze im troche brakuje
ja tam najchetniej czytam wlasnie sportowefakty i nawet mam ta stronke ustawiona jako startowa na Teraz Pasy wchodze rzadko bo nie lubie czytac dziennika polskiego, a na biuletynie jest tego duzo
aha: official strona jest NIEZBEDNA!!!!!
niedawno tu pisalem o tym ze na sportowych faktach jest mnostwo wywiadow... vuala (nie wiem, jak to sie pisze):
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=42818
najsmieszniejsze to to ze wlascicielem i prezesem jest prof informatyki sam ma firme informatyczna a nasz strona-MASAKRA!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)