Hej...
Prszę wszystkich władnych, by umożliwili oglądanie meczu naszych ulubieńców w klubie pod Gruszką. Ostatnio (mecz z Zagłębiem) było super i atmosfera wspaniala. Może uda się to powtórzyć ? A jęsli powtórzy się wynik to będzie super....
-
-
LEGIA - CRACOVIA "Pod Gruszką"
jak będzie "Pod Gruszą " to sie wybiore:)
ja nie bo znowu zbankrutuje.jak na polkowicach
oglądne w domciu.... :)
W domciu to można oglądać "Północ Południe" ... ;)
Mecz tylko w dużym pasiackim gronie.
Craco i tu masz całkowitą rację w domu to można oglądnąć powtórkę z tego meczu.
Ja prawdopodobnie pójde do Irlandii, takiej fajnej knajpy na Prokocimiu Nowym, jest tam zajebioza telebim. Pozdro dla wszystkich kibiców CRACOVII!!!
moze byscie ruszyli dupy do w-wa kibice od siedmiu bolesci.....
słyszłem o irlandii.ponoc zajebista knajpa
Jak nie "Pod Gruszą" to gdzie??
Piszcie gdzie można zobaczyć Pasy na ryneczku!
HEJ HEJ CRACOVIA
co was pojebało???najwazniejszy wyjazd sezonu a wy chcecie go w tv oglądać???jak dla mnie zenada.wszyscy do wawy!!!
A puszczą ten mecz w Irlandii?
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/17_pasy.jpg[/img]
Miszaksc: sorry, ale nie kazdy ma chip i nie kazdy ma kase na wyjazd i dla takich zostaje tylko knajpka. Wiec prosze nie obrazaj tych kibicow ktorzy mimo ze bardzo by chcieli to nie beda mogli jechac do Warszawy.
no to wie ktos gdzie bedzie mozna oglądnąć meczyk??
Pytam sie, zamiast mi odpowiedziec to niektorzy zaczynają z dupy szczelać !!
HEJ HEJ CRACOVIA
Mecz można obejrzeć TYLKO na stadionie przy ulicy Łazienkowskiej !!!!!
no ja tez niemam teraz hajsu zeby jechac na LEgie! i tez pozostaje mi canal+ w knajpie
trzeba bylo zbierac ;)
JEST JUŻ INFO NA TERAZ PASY... KTO NIE JEDZIE TO POD GRUSZKĘ I DO ENIGMY !!!!
Jest oficjalna mozliwosc ogladania meczu pod grusza? Ile wstep? tyle co zawsze?
Bosche... LiPtOoN... Popatrz post wyżej... Nad Twoim...
Witam!
Czyniąc zadość oczekiwaniom Forumowiczów, zapraszamy "Pod Gruszkę" na wspólne oglądanie meczu Legła - Cracovia.
- Początek godzina 15.00.
- dwie sale, dwa duże ekrany
- 200 biletów w cenie 10 zł (w tym jedno piwo), które dostępne będą przy wejściu od 14.30.
- przed i w trakcie meczu działać będzie stoisko z pamiątkami
- będzie można także nabyć, drogą kupna, limitowaną edycję płyty z Hymnem Cracovii w wykonaniu Makino, przygotowaną przez Fundację "100 lat Cracovia".
Zapraszamy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)