Wydział Dyscypliny PZPN
My kibice KS Cracovia wyrażamy głębokie ubolewanie z powodu zajść jakie miały miejsce w ubiegłą niedzielę tj. 17. 08. 2003r. na stadionie przy ulicy Kałuży podczas meczu o mistrzostwo drugiej ligi pomiędzy KS Cracovia Kraków i Ruchem Chorzów. Pragniemy zapewnić wszystkich zainteresowanych, że potępiamy zachowanie kilkudziesięciu ludzi, którzy swoimi bezmyślnymi wybrykami doprowadzają do szargania dobrego imienia naszego zasłużonego klubu. Po latach kryzysu Cracovia staje wreszcie na nogi i wszystkim nam zależy, aby klub był dobrze postrzegany zarówno w Krakowie jak i w całej Polsce. Jednocześnie zwracamy się z prośbą do komisji dyscyplinarnej o niezamykanie naszego stadionu z powodu chuligańskich wybryków. Każdemu z nas, kibiców zależy na dobrym imieniu Cracovii, a zamknięcie stadionu byłoby klęską zarówno dla nas wiernych fanów jak również dla klubu. Sądzimy, że nie dojdzie już nigdy do podobnych wybryków na naszym stadionie, o co zarówno my jaki nasi działacze będziemy gorąco zabiegać. Mamy nadzieję, że nasz apel nie pozostanie bez echa i nie zostaniemy ukarani za to czemu sami jesteśmy przeciwni i co jest chorobą całego naszego piłkarstwa.
Z poważaniem,
Kibice KS Cracovia
-
-
APEL DO PZPN!!!
jesli popieracie ten apel to proszę o podpisy, postaramy się tez zorganizowac liste w klubie. Mamy bardzo malo czasu w czwartek zapadnie decyzja!!!
ja się podpisuję
ja oczywiscie takze
MNIE TEZ MACIE, DAJCIE ZNAC JAK BEDZIE LISTA
Witam...
Świetny pomysł...!!!
Za kilka, kilkanaście minut zrobię specjalny formularz z którego będzie można wysyłać Apel jednocześnie do PZPN-u i mediów...
Przejrzyjcie proszę w między czasie poniższą listę i uzupełnijcie ewentualnie o jakieś adresy, które powinny się tutaj znaleźć...
pzpn@pzpn.pl redakcja@tempo.krakow.pl redakcja@dziennik.krakow.pl krakow@naszemiasto.pl redakcja@pilkanozna.pl sport@agora.pl listy@rzeczpospolita.pl listy@superexpress.pl redakcja@przeglad.com.pl wydawnictwo@pap.pl widzowie@tvn.pl poczta@polsat.com.pl onet@onet.pl redakcja@rmf.fm radiozet@radiozet.com.pl jedynka@radio.com.pl dwojka@radio.com.pl trojka@radio.com.pl sport@tv4.pl sport@waw.tvp.pl
Myślę, że rozszerzenie Waszego pomysłu o akcję mailową nie przeszkodzi w tworzeniu tradycyjnych list...
Dario, czy mogę wykorzystać Twój tekst? A może ktoś zaproponuje inny?
Pozdrawiam
Crac
wszystko dla dobra klubu!!!!
Ja też się podpisuje
Tadek
mam nadzieje ze jednak bedzie poparcie, w takim przypadku jutro mógłbym przekazać Prezesowi list wraz z podpisami (sam nie wiem moze wystarczą nicki)
C raco, wpisz i mnie, prosze. Niestety nie moge sie podpisac bezposrednio:)
ja rowniez sie podpisuje
co z tym tekstem czekam!!!!!!!!!!!
W Biuletynie albo bezpośrednio pod tym linkiem:
[url]http://www.teraz.pasy.prv.pl/kolo/form-stadion.htm[/url]
jest formularz do PZPN-u i mediów...
Przetestujcie czy to działa, dajcie znać znajomym...
Bartek, Rustical, Boola - może dacie linka do formularza ze swoich stron, albo przeróbcie i wklejcie na swoje strony... OK?
Może ktoś zaproponuje inny tekst apelu?!
Pozdrawiam
Crac
PS. Muszę niestety wyjść na godzinę, dwie z domu... Gdyby były jakieś kłopoty z formularzem - dajcie znać...
moi znajomki poinformowani
Nie jestem kibicem Cracovi.
Nie jestem także za zamykaniem stadionu ze względu na "prawdziwych" sympatyków klubu, którzy są w znacznej większości.
Ale pragnę zauważyć, że Wasz klub nie radzi sobie z garstką pseudokibiców, którzy rzucają zły cień na Waszą drużynę.
Wiem, że wielu kibiców nie jeżdzi na wyjazdy ze swoimi ulubionymi drużynami do Krakowa na mecze z Cracovią bo boi się tej garstki.
I dlatego ponosicie teraz tego konsekwencje.
Jeśli Cracovia nie zrbi coś z tym problemem to kibice przyjezdni nie będa bezpieczni, a Wy nie będziecie oglądali meczów.
Sami zapewne widzieliście lub słyszeliście o meczu z Ruchem Chorzów.
Powtórze się
Nie jestem za zamykaniem, ale ktoś musi wziąść się naprawde do roboty (polepszyć bezpieczeństwo na Cracovi).
Pozdrawiam
Oczywiście też się podpisuje!
jestem z Wami (nami)!
A gdzie sie wyrabia indetyfikatory?? bo niemam
A przy okazji bym się wpisał aha i jeszcze od której do której jest tam otwarte??
Od której można przychodzić do klubu i podpisywać się pod apelem???????
mam prosbe, moze ktos wkleic liste adresatow tego apelu tutaj.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)