Całość meczu. Zapraszam do ocen meczu po oglądnięciu "na spokojnie" i ewentualnie do korekt ocen poszczególnych graczy (mnie na przykład wszyscy tłumaczą ,że za wysoko Arka oceniłem)
-
-
W Canal+ o 20 tej dziś.
czy można gdzieś w Krakowie oglądnąc ten mecz przy piwku i w większym gronie ???
"Enigma" ? "Pod Gruszką" ?
dajcie proszę jakieś info...
Z góry dzięki !
Wiadomość zmieniona (23-08-04 16:03)
ja to wogole mam pytanie czysto techniczne odnoscie C+ czy przy zalozeniu C+ jak ma sie juz kablowke bede odbieral C+ niebieski czy tylko ten zwykly? ma ktos tak? kablowka UPC oraz ta osiedlowa na Oswiecenia zapomnialem nazwy...
Boola: jak zakładasz C+ przez kablówke to odbierasz wszystkie 3 canale. (tak jest w UPC).
ok dzieki a teraz druga czesc pytania...
jak jest z kablowka na oświecenia? ;-)
zaczyna sie
czy ktoś to nagrywa ??
czy polkowice i lubin ktoś nagrał ???
ja nie mam sprzeta do nagrywania...
ale ogladam i doping naprawde mamy swietny, slychac, ze caly stadion sie bawi, a nie jeden sektor.
I naprawde czasami oryginalny. Slicznie wygladamy w TV.
:)
Swietny doping?Bez przesady,poza rekacjami na akcje waszego zespolu(aaacchh,kkkuuuurwa) to nic wiecej nie slychac!
Idz do laryngologa, warto raz do roku (conajmniej) korek woskowy ze srodka usunac.
No chyba, ze to juz wada genetyczna. Rodzice dobrze slyszal?
A jak z glowa?
Wiadomość zmieniona (23-08-04 20:43)
druciku czy jak ci tam - a wiesz (i przyznają to nawet koleżanki z niewłaściwej strony Błoń), że dźwięk jest realizowany w C+ tak specjalnie z jednego stadionu a z innych inaczej?
ten wybrany stadion to sąsiedztwo Torwaru
Wiadomość zmieniona (23-08-04 20:53)
FACET PRAWDA - MASZ PIWO!
do do komentatora z C+
a co powiedzial ? (nie mam anala +)
tacy dwaj mowisz "o wioskach wokol Krakowa tradycyjnie kibicujacym Wisle i starym Krakowie, gdzie z pokolenia na pokolenie kultywuje sie tradycje kibicowania Cracovii"?
toz to byl miod na me (CZYSTE!) uszy.
mniej więcej tak: [i] w okolicznych miasteczkach i wioskach,dzięki swoim sukcesom więcej kibiców ma Wisła.Natomiast w samym Krakowie układ jest na korzyść Cracovii a conajmniej pół na pól"[/i]
o wlasnie, jeszcze o podzialach mowi :)
Karvin - oj dobrze że jesteś jutro ze mną umówiony, to Cię opieprzę:):):):)
”są w Krakowie całe dzielnice w których kibicuje się Cracovii..” ;)))
”w innych natomiast Wiśle..”
;)))
Radwański nie powinien stac w bramce aby wybijać niebezpieczne strzały po rzutach rożnych, przecież on jest za niski, nie wyskoczy tak wysoko jak pokazał to przy pierwszej bramce dla Odry w 45 minucie..
pzdrw
ja nagrywam.......
dochodzi już do tego że Baranek porównywany jest do Galaska :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)