Przyszedłem na Pasy nie tylo na mecz, chciałem zobaczyć jak wyglada stadion. Co zrobiono i jak.
Szkoda że wszytsko było robione tak późno i bardzo chaotycznie, co zreszta odbiło się na warunkach w jakich przeprowdzono mecz. Piłkarze rezerwowi Odry siedzieli po kostki w wodzie, której zreszta było pełno w miejscu dawnego toru kolarskiego. To nie są warunki I ligowe. Dlaczego nie zrównano ziemi przy zakończeniach toru? kilka machnęć łopatą. trzeba czegoś więcej niż tylko licencji, zadbać o estetyke stadionu. No i sparwa mnie drażniąca. Dlaczego nie pomogli kibice. Jak tak bardzo kochający klub, dlaczego nikt nie zadzwonił i nie zapytał : "może pomóc bo mam dwie godziny wolne", wkońcu robimy to dla siebie i dla klubu. Wiem że takich osób było bardzo mało.
Może przykład zły ale jak Wisła grała z Lazio to kibice Białej Gwiazdy cały dzień i noc odsnieżali murawe.
-
-
stadion - dramat
co ty koles gadasz? rozumiem ze Ty byles i pmagales? Przeciez prace na stadionie nie sa jeszcze skonczone... zrobione zostaly rzeczy ktore byly wymagane do uzyskania licencji (jupitery, dach, brak toru to malo wg ciebie??) i nie bylo czasu myslec o kosmetyce i wykonczeniach... na to bedzie czas teraz.. nie uwazasz?
Tutaj miej pretensje nie do kibiców ale do pani Maczugowskiej.Byliśmy kilka razy w sile ok.30 osób ale ona mówiła że nie ma dzis dla nas pracy.A pracy było bardzo dużo jednak stwierdzili że są wynajęte firmy i muszą sie wywiązać z umowy.Tyle było gadania z jej strony.Więc podziękowałem bo ona łaski nie bedzie mi robić że POZWOLI MI POMÓC.Tyle w tym temacie
primo: kibice pomagali
secundo: jaki był Twój wkład w tę pomoc
terzio: jak na palące terminy, to i tak nieźle było a jest do zrobienia trochę i będzie zrobione
PS. W sumie to Jakub T. wywiązał się z "zobowiązań"
Autor: pegaz (---.gazeta.pl)
skocz do kolegi po piorze i mu sie poskarz, bedzie mial temat do swojego cyklu aferowego o stadionie Cracovii
[quote]No i sparwa mnie drażniąca. Dlaczego nie pomogli kibice. Jak tak bardzo kochający klub, dlaczego nikt nie zadzwonił i nie zapytał : "może pomóc bo mam dwie godziny wolne", wkońcu robimy to dla siebie i dla klubu. Wiem że takich osób było bardzo mało. [/quote]
Pierdzielisz Wasc glupoty, trza bylo z nami robic, a nie farmazony wypisywac.
Wiadomość zmieniona (23-08-04 11:54)
koles.. w dupie byles gowno widziales, zajmij sie pisaniem wyssanych z palca artykulikow do tego swojego szmatlawca a nie pouczaj kibicow
Pegaz, wypegazuj się na Reymonta bo cię tu nikt nie chce.
Jak to kibice nie pomagali ? Co ty pierdzielisz???
Proszę o wklejenie "Gówno Prawda"!!!!!!!!!
I na dodatek łobuz zrobił z tego nowy temat. Moja propozycja-zamknąć temat.
moja propozycja dac mu bana - upieczemy przy okazji kilka pieczeni na jednym ogniu ;)
Nie czytam Wyborczej nawet w Szabas
Wiadomość zmieniona (23-08-04 13:50)
Tutaj pisze że dramat a w innych tematach się udziela jakie flagi zrobić łobuz,i wandal na dodatek
Wyrównać do końca oczywiście można było. Mogli nawet tam trawę rozłożyć, a dzisiaj zapewne by to zwijali, bo tam będzie robiony murek oporowy. No ale można było, można dla estetyki na ten jeden mecz.
Poszukaj sobie czegoś innego do czepiania się. Balon zasłaniał zegar kibicom od Focha. Mało było bram otwartych i ochroniarze sobie nie radzili. Jest na co ponarzekać, ale z sensem proszę, z sensem.
Panowie
niejaki pegaz albo raczej p.gaz wrócił dopiero co z kosmosu i jest z niego niezly nemo
poczytaj koles inne posty a dopiero potem i to tez ewentualnie zakladaj taki absurdalny temat
moderatorom proponuje jednak wyslac p.gaza znow na orbite
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Chłop chyba nie wie co gada.Moze Tobie sie stadiony pomyliły????Pamiętaj to jest Pasiaste Forum,a nie.........!!!No kazdy wie o co chodzi
P.S
Stadion według mnie jest przepiękny,tak tak,przepiękny,bo to co widzieliśmy w 3 i 2 lidze,to był dramat!!!Brakuje jeszcze troche kosmetyki,ale teraz jest na to czas.Dla mnie stadion wywarł POZYTYWNE wrażenie
Jake Blues, kto jak kto ale ty powinieneś wiedzieć, że w necie nie używamy nazwisk, skasuj swój wpis ok?
ponadto mylisz się waść jeśli chodzi o rzeczonego jegomościa, nie jest on kibicem Wisełki tylko sympatyzuje z obiema jedenastkami..
pozdrawiam
Czy Pani Maczugowska jest odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu? Już kilkakroć się nad tym zastanawiałem!
kochani jest temat remont stadionu .....tam moza takie sprawy opisywac po co nowe tematy ?????????????????
Sam jestem lekkim pesymistą, ale tym razem stwierdziłem, ze przez wakacje nasz stadion zmienił się nie do poznania. No może tylko ten dach ciut nie pasuje - można sie było postarać bardziej i coś lepszego wymyśleć, ale wiadomo że należy się liczyć z kosztami. Nie narzekajmy - gdy Ziemia Święta wypełnia się kibicami jest najpiękniejsza
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)