Moim skromnym zdaniem pasowalo by sie pokazac w warszawie w dobrej liczbie i pasowalo by zeby byl pociag!
-
-
CO z wyjazdem na Legie ???
ZAŁATW CHIPY I POCIĄG TO POJEDZIEMY !!!!
pasowało by, pasowało by-----niema pociągu !
kurwa chłopie wez zacznij nomalnie pisac bo piszesz do mnie jak bym byl wislackim psem napisz normalnie
mysle ze wyjazd bedzie slaby raz ze wzgledu na cipy ( bład bynajmniej nie przypadkiem ) a dwa ze wzgledu na brak pociagu
ten pociag juz jest przesadzony ze niebedzie ?
przesadzone jeszcze chyba nei jest
WKLEJAM Z INNEGO TEMATU:
Skonczmy lamentować po sobotnim meczu, a skupmy sie na Legii, nie wiem jak to ma wyglądać ten cały wyjazd, ale wiem jedno że jest 340 złożonych wniosków w firmie, a chipow wysłanych jest może 1/5 i napewno wszystkie nie dojdą przed Legią. Można użyć tego argumentu, że nie mamy kart, bo nam nie przysłali na czas, albo poprostu że by wydłuzyli czas wyrabiania kart o jedną kolejke (po Legii jest dwutygodniowa przerwa).
Strasznie blado mozemy wypaść nie jako kibice, ale jako drużyna na tym meczu... Legia zgubiła punkty i musi z nami wygrać by się liczyć jeszcze w walce o mistrzostwo... znowu zapłacimy frycowe??? prawdziwa I liga zaczyna się dopiero od meczu z Legią...
Wiadomość zmieniona (22-08-04 23:22)
Dem. ale my taz mamy coś do pokazania po ostatnich porażkach
moze być ciekawy mecz, i na to - oraz na zwycięstwo - liczę :)
hop
maniex: OBY !!!
w piatek przyzlo pismo z wawy odnosnie naszego wyjazdu na legie tzn staraja sie zeby wogule go nie bylo:(wiec lipa a co do c.ipow to jest jakos ok 400
Nasz wyjazd jest torpedowany -czipy pewnie przyjdą zaraz po meczu z legią.Czipów wyslanych było blisko 500 już dzień przed meczem jak bylem w klubie.
ja bylem dzisiaj i mowili w klubie ze jakos 400 czesc c.ip jest juz do odebrania...
Z chipami czy bez, powinniście pojechać wszyscy. Nie ma możliwości, żeby przy paru setkach kibiców, nie wpuścili dajmy na to 100-150 osób. Wejdą na pewno wszyscy. Wiem co mówię, bo sami jak jechaliśmy na Legia - LECH to weszliśmy bez problemów. Pozdrowienia!
to pytanie do starych wyjadaczy, jest szansa po takim meczu zerwać sie przy stadionie ??? musze wracać do pracy a ta niestety w W- ie, nie zdążę wrócić do Naszego Grodu, chodzi mi o to czy aby nie zapakują nas pałkami do pociągu....;) no i co z chipami bo jakby frekwencja na forum spadła po sobocie i temat sie urwał:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)