1.Barma na sekorze CD przed meczem otwarta bez ochrony dopiero po interwencji Kabanosika i Alka ochrona staneła i zaczeła sprawdzać bilety.
2.W drugiej lidze mówiono żeby klucz do kłutek był jeden było by mniej problemu.
3.Lajkonika brak.
4.Bramy po meczu nie otwarte efekt baram na sektorze BD wyłamana a dalsze bramy zamkięte a kibice wychodzili przez bramke.
5.Brak ochrony po meczu na stadionie a brama CD zamkięta.
6.Balon i stoisko z pamiatkami na trasie przejazdu samochodów dostawczych.
7.Wejscie na sektor C przez sektor D.
-
-
Organizacja do porawy
dobra nie bede sie czepial ale ja siedzac na sektorze C przez caly mecz nie widzialem zegara bo zaslanial go balon... a co do wejscia na sektor C przez sektor D (chodzi o brame numer 7?) to tam w ogole nie bylo kolejki wiec mi sie udalo ;-)
balon na sektor buforowy!
jeszcze na godzine przed meczem dwie bramy od Focha były zamknięte...
Wiadomość zmieniona (22-08-04 12:53)
Po mojej i kilkunastu innych ludzi interwencji dopiero ochrona na ok.15 minut przed meczem łaskawie brame nr 5 otwarla....
dobrze, że lajkonika brak
przecież to obciach
jaki obciach nie ma lajkonika i przegrywamy:(
to wszystko wina lajkonika a nie obrony!!!!!!!!:)
ok to lajkonik na obronę:)
cóż...... ja zapłaciłem 15 zł a siedziałem.....
coz .. ochrona hektor do wymiany .. przekupne CHUJE
ludzie wchodzili za free i na jeden bilet kilka osob !
a ja mam pytanie do karnetowców...czy wam tez zrobili dziure w karnecie ...?????
bo ja juz nie wiem czy on chcial mi zaznaczyc dlugopisem czy chcial zrobic dziure...????
a chcialem karnet zalaminowac ale widze ze raczej nie mozna.
tez mam dziurke od dlugopisu... to i tak lepiej bo w 2lidze robili dziurki dziurkaczem i czesto nie trafiali tam gdzie trzeba a raz mi skasowali 2 mecze do przodu i mialem obawy ze nie wejde :/
a mi wogóle nie robili dziurki :)
ja mam karnecik cały :)
Tez caly.
Poza tym,nawet mi nie sprawdzali.
A jakis dziad przede mna najebany w 3 dupy wszedl sobie caly szczesliwy bez biletu.
mi gość na karnecie tylko pokreślił troche herb Odry, ale jak coś będzie chciał rysować po herbie Polonii to mu połamie długopis (a potem on pawno mnie połamie)
Ja mam karnecik bez dziurki, cale szczescie ze nie dziurkowali bo i tak bym sie nie dal ;)
Ja tez mam karnet nie ruszony.... tylko pokazałem i weszłem...... moze nastepnym razem jak tak dalej beda sprawdzac wejdziemy w kilku na jeden ...hehehe...pozdro ......
Mi też nie ruszyli
Mój kanet też cały!
Już w II lidze ochrona puszczała znajomych... Wczoraj tylko jedna akcja ochrony była dobra, kiedy gościu chciał wskoczyś przez płot na stadion a tu z drugiej strony "mały" pieseczek... Ale dostał tempa powrotnego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)