a skąd można bramki z lubina i łęcznej ??
-
-
Bramki & Filmy & Ściaganie
Dinthalion napisał(a):
> Masakra ze sciaganiem jest. Nie dosc ze trzeba z IE to jeszcze
> wlecze sie kilkaset bajtow na sekunde. Po poltorej godz.
> sciagania przy 92% blad przy sciaganiu i od nowa ... grrrr.
>
ja sciagnelem wszystko w 5 min i jeszcze do tego obejrzalem bramki KSP i Groclinu... transfer mialem dooobry
Na tej stronce mozecie sciagac filmiki i zdjęcia zrobione przez fanów Odry
(z ich sektora ) :
http://www.odrawodzislaw.net/
mam pytanie czy unas wkoncu cos z filmikami sie ruszy
Witam serdecznie !!!
Czy tak wiele trzeba, żeby umieścić bramki Cracovii na jakimkolwiek serwerze. Przecież w tej właśnie chwili tworzy się historia, a tu taki "klops" i tak naprawdę wstyd. Mam dla Was link do konkurencji, proszę zobaczyć jak zostało to profesjonalnie zrealizowane [[url=http://www.wislakrakow.tv.pl/][b]link[/b][/url]]. Warto zauważyć, że bramki pojawiają w tym samym dniu co mecz.
Jeżeli chodzi o szczegóły. Prawda jest taka, że wcale dużo nie trzeba, aby cieszyć sie co tydzień bramkami Cracovii na swoim komputerze. Wystarczy Canal+, komputer z tunerem TV i wolny serwer [np. NeostaradyTP, czy DSL'a, który to w większości z Was pewnie leży odłogiem i nawet o tym nie wiecie :(] oraz najważniejsze - [b]CHĘCI[/b], których widzę, że NIE MA. :(
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
ja mam checi, kompa , serwer ale nie mam C+ i karty TV wiec sorry ... duzo osob ma ale sie nie zna i co zrobisz? Jak ktos jest w stanie zgrywac filmiki to daje miejsce na serwerze warunek wzgledne wielkosci plikow no bo az tyle miejsca to nie mam a do tego mnie scigaja o transfery ;-)
48 dni później
Niechętnie reklamuję strony konkurencji ale jeśli coś jest dobrze zrobione to czemu nie?
http://www.wisla-multi.com/ - do ściągnięcia były całe derby 1GB -superjakość (niestety już nie ma) - ktoś od nas z Canalem+ i kartą i przydałoby się mieć coś takiego
hmm nooo mysle ze damy_rade.pl ;) , karte z vivo mam C+ tez i wstepny plan coby mecze transmitowane przez c+ w tym sezonie pozrzocac z kaset ( niestety ) VHS . Tyle ze mysle raczej o skrotach t.z wycinac same najciekawsze momenty a nie jak leci .
Wiadomość zmieniona (12-10-04 18:12)
serwrerek tez?
Sluze pomocą coby na strone wrzucac do konkretnego dzialu a nie linki na forum ;-)
noo wiesz lata , mowi , spiewa full wypas ;) wlasnie bede testowo zrzocal mecz ze szczakowa z zeszlego sezonu bo taki akurat mi wpadl pierwszy w lapki zeby sprawdzic jak wyjdzie bo dawo tej karty nie urzywalem , lezala sobie ok roku na poleczce , wczorajszy mecz repry bo byla betka bo z karty DVB odrazu w mpgu przyjechalo :D . Miejsca mam hmm powiedzmy 20 GB na serwerze z tym ze bandwidth musial bym jakos sensownie rozlorzyc zeby sie mnie w fermie nie czepiali . Mysle ze trzeba by wzorem "sasiadow" hub-a postawic coby na pasmie serwera oszczedzic , ale strony robic nie bede nie chce mi sie :P
no wiec dlatego zapraszam do mnie na strone ;-).. na początek mozna zgrywac filmiki (wiekszosc juz jest z 2 i 1 ligi) a cale mecze na huba wystawiac narazie na huba KSP bo tam malo Pasiastych plikow... wiec jak dostane pierszenstwo brameczek na strefe?? ;-) a co do całych meczy to chetnie sciagne 8:1 ze szczakową ale jeszcze bardziej bym wolal oba mecze barażowe ;-))))))))
Mecz ze Szczakowianka widzialem na Emule ale nie chcialo mi sie sciagac bo 1,3 GB zajmuje i malo zrodel jest.
ja nie zamulam jakos mi ten program nie leży
spoko , najpierw testy , musze sobie przypomniec jak to lecialo bo rok albo i lepiej karta lezala na polce .
Na emule rownierz jest dostepny mecz z Lechem, tylko tak samo jak pisalem wyzej malo jest zrodel przez co bardzo dlugo to sie sciaga, a u mnie to juz wogole kosmos bo z takim transferem to moze za 4 miesiace by sie sciaglo
stary eeeeemule to sobie mozna eeee no ten tego , ftp roxx .
Musze zweryfikowac zrodlo ale wydaje mi sie ze bede mial dostep do wszystkich meczow transmitowanych przez C+ lub prawie wszystkich , barazowych obydow chyba tez ( jeden mam napewno ) , z tym ze ja mysle a skrocie czyli same ciekawe akcje , zagrania strzaly ew kontrowersyjne sytuacje a nie jak leci np 20 min kopaniny na srodku boiska bo wtedy to wyjdzie film o facecie w ludce , mozna robic pelne zrzoty ale to juz dla kolekconerow odrazu na np 2 CD .
Wiadomość zmieniona (12-10-04 19:12)
ja mam wszystkie mecze transmitowane przez Polsat Sport i C+ (niestety oprócz rewanżu w Polkowicach)
jakby Ci coś brakowało mogę podrzucić.
też próbowałem sie bawić w zgrywanie..niestety pojawiły sie problemy których chwilowo nie mogę przeskoczyć :(
Vikers no emule nie zachwyca, a jak masz jakies namiary na ftp z kibicowskimi mediami to daj namiary, wogole daj namiary na jakies ftp z filmami itp.
Pac-Man hmmm domyslam sie ze na VHS-ie ? tylko jaka jakos tasmy i wogle na jakim sprzecie nagrywales bo moj magnetowid dosc leciwy no i tasmy tez nie pierwszej jakosci .... , ja tam naszczescie problemow nie mam :D
kkk_84 daj daj daj no staryyy a czy wszyscy musza jezdzic odrazu ferrari ? , dostep do takich serwerow kolego jest scisle chroniony i nawet posiadanie loginu , hasla , ip i portu takiego serwera nic ci nie da bo weryfikacja jest tam po ip ... nie majac okreslonego ip przypisanego do danego konta nie wejdzietie .
btw testy zakonczone pelnym sukcesem t.z karta zgrywa 320 x 280 bez straty klatki przy pelnym palu niestety kleka chyba karta . Zara ew zapodam adres baaardzo wstepnej probki jak by to mogla wygladac
To po co wspominasz o ftp, ktory jest tylko dla wybrancow, tylko smaczka mi robisz i pewnie nie tylko mi.
Dawaj ten link z probka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)