Widze boola ze Ci sie udzielila piosenka Malenczuka w przerwie:)
-
-
Jest o.k.
Fikus, to bylo do mnie?
Jesli tak - to sprawię Ci radość. Nie ma takich.
Jeśli jednak chodzi Ci o takich, którzy warsztat mają porównywalny ze Słońcem Świątnik, ale za to sa większymi "cwaniakami" (to się też liczy) to:
Boguslaw Kaczmarek
Wojciech Borecki
Sławomir Jastrzębowski
Krzysztof Pawlak
Janusz Białek
a nawet Albin Mikulski (choć wcale nie uważam, że należałoby zmieniać TERAZ trenera. Trzeba to było zrobić [b]PRZED[/b] sezonem)
Znając Profesora - to jedyna szansa Szamana Trenerskiego - wygrać z Legią (co wbrew pozorom JEST możliwe, bo legła nas po tych 2 porażkach zlekceważy
"...w szatni podchodze do trenejro, daj szanse a zostane bohatejro.." ;-)
ludzie przestancie biadolic ;-)
EXTRAKLASA ZNOW JEST NASZA!!
"...Jeśli jednak chodzi Ci o takich, którzy warsztat mają porównywalny ze Słońcem Świątnik...."
O Boze.. ales mi tym Sloncem karpat tfu Swiatnik poprawil humor Misiu...
Ja ci też sprawię radość - nie mam pojęcia kim jest Sławomir Jastrzębowski.
Co do Kaczmarka i od bidy Białka się zgodzę. Borecki - nie sądzę.
Pawlak i Mikulski - raczysz żartować?
Mikulski ?
ile puynktow szczaxa wywalczyla w 2 lidze (wez pod uwage -10)
dla mnie nie jest ok, przegrywamy non-stop od 70 minuty meczu z Zaglebiem Lubin
wtedy to druzyna sie pogubila i jeszcze nie odnalazla drogi
szkoda ze nie bylo sparingu w Zakopanem z jakims IV ligowcem bo by nam spuscil wpierdol i byloby wiadome na czym stoimy a raczej nasza obrona
z ciekawszych rzeczy powiem ze za Skalniak Stawowy obwinia nie obrone a Dudzinskiego..
chcialbym wierzyc ze Stawowy przyjdzie po rozum do glowy i cos zmieni w skladzie na mecz z Legia bo ciemno widze jego zywot pomimo ze wcale mu zle nie zycze
co sie tyczy pilkarzy to szkoda mi troche Nowaka, chlopak ma sile walczy ale chyba nie o taka walke chodzi, nie w 1 lidze, bieganina i kiwanie sie z kim popadnie, a w dodatku niecelne dosrodkowania
obawiam sie jednak ze jego dobry wystep w Lubinie zmacil Stawowemu trzezwosc osadu..
Radwanskiego mam na oku od kilkunastu meczy i nie jest to odpowiednia osoba na te pozycje, tyle ze w 2 lidze nikogo innego nie bylo, zadaniem obroncy jest generalnie obrona, a nasi obroncy sa dobrzy w ofensywie a w obronie sa do dupy, trzeba na to trzezwo spojzec
Basterka bardzo lubie i zlego slowa nie powiem bo to nie jest jego wina ze gra na pozycji na ktorej nie powinien (wszyscy pamietamy jak wygladal mecz z Radomskiem)
podobala mi sie gra Drumlaka ale troche wysiadl kondycyjnie - niestety
nie ma co pieprzyc o dupie marynie, Citko i Swierczewski wchodza do skladu podobnie jak obroncy z brygady WW :) inaczej czlowiek tak apodyktyczny jak Filipiak wypieprzy Stawowego i wstawi Mikulskiego, a przegrana moze nie z Legia ale z Gornikiem Zabrze bedzie do tego doskonala okazja
Brawo KMP... Nie zgodzę się tylko z tym że Radwański jest niezły w ofensywie. Może gdyby grał na lewej stronie, wtedy jego coraz rzadsze wejścia ofesywne, kończyły by się celniejszymi wrzutkami(?). Trzeba pamiętać, że nie tylko obrońcy ponoszą winę za straty bramek, lecz także pomocnicy (A.B, P.G, K.P), którzy po prostu nie mogą tak wolno rozgrywać piłki (zwłaszca na własnej połowie), i tak łatwo jej tracić, gdy boczni obrońcy wychodzą do przodu!!! Jestem wielkim zwolennikiem nazsego trenera, ale rażący brak szybkości graczy (porównajcie Drumiego z Rockim!) i jak słusznie zauwazył "Maniex" - brak wiary w zwycięstwo - dają do myslenia!
Mimo wszystko mam nadzieję, że z każdym następnym meczem będzie lepiej i że Profesor będzie nieco bardziej wyrozumiały od niektórych forumowiczów...
Król Maciuś Pierwszy, popieram Cię w całej rozciągłości! Chciałbym, żeby to przeczytał Stawowy. Trudność jest tylko w tym, że nowi nie są jeszcze wkomponowani.
Wiadomość zmieniona (22-08-04 08:58)
Nie jestm taktyjiem piłki nżnej, ale uważam że Nasza obrona musi przejść generalny remont!!!!! Tak łatwo bramek tracić nie można!!!!!!!!!!! To były podobne sytuacje i podobne błędy!!!!! Jak któś atakuje nasza ramkę bokiem to często kończy sie to stratą bramki!!!! PO CO NAM PAN ŚWIERCZEWSKI?????? JA CHCE OBROŃCE!!!!!!! Każdą drużynę buduje się od obrony, pora o tym Stawowy pomyśleć!!!! Profesor wywali Stawowego i tak sie to skończy!!!!!!!
A ja myśle że nie jest źle !!!
Chłopaki może się trochę wystraszyli meczu, bo w końcu niektórzy z nich nie dawno grali w III Lidze, a tu debiut przed własną publicznością w ekstraklasie, a po za tym zabrakło szczęścia w tym meczu, tak samo jak z Łęczną
I nie można mówić że przegraliśmy z drużyną która przegrała 8 meczy pod rząd, bo w tym sezonie przegrała tylko 2 razy, a dzisiaj akurat udało jej się wygrać, bo nasza obrona troszkę zawaliła i mieli dobrą skuteczność
No, bracie usiu, mylisz się ! Drużynę buduje się od bramkarza! A jeśli chodzi o Świerczewskiego to powiedz - widziałeś go na treningu obok naszych piłkarzy trenującego pospołu, czy tylko swą wiedzę czerpiesz z gazet i telewizji? Otóż, ja go widziałem w Zakopane i muszę powiedzieć, że nasi są obok niego dużo słabsi. Jego rutyna ponadto bardzo by nam się przydała, bo naszym jej najzwyczajniej brak. Pozdro!
Wiadomość zmieniona (22-08-04 09:29)
Ja stwierdzam że nie Cracovia nie stoi na straconej pozycji. Myślę że 12 miejsce z wielką i ogromną walką zajmie! Ale będzie bardzo bardzo trudno!
Panowie, przestańcie pitolić że 2 lata temu grali w III lidze, bo teraz grają w I i albo są pierwszo ligowcami albo powinni wrócić do III. To w III lidze nie ma krycia, skracania pola gry ?
Sprawa jest prosta
W niższych ligach zespoły się głównie bronią, więc Pasy ich zajeżdżały tracąc mało bramek. W I lidze zespoły bronią i atakują. My dalej gramy swoje nie bacząc co się dzieje pod naszą bramką. Nikt się nie będzie przed nami tylko bronił !!! Cały czas będą nas atakować. Czy stać nas na wymianę ciosów ?
Pisałem już w innym temacie ale powtórzę to teraz nasza obrona jest słaba i trzeba to zmienić nie wiem jak wy ale ja wczoraj patrzyłem na kontry i widziałem tylko jak nasi patrzą na atakujących zawodników i odprowadzają ich pod naszą bramkę biegnąc za lub obok nich i nawet nie próbują im przeszkodzić.
To, ze w dwa lata temu grali w III, a teraz sa w pierwszej, to wcale nie jest pitolenie. Niejeden klub, majacy wielu oddanych kibicow, nigdy sie nie podniesie- cieszmy sie, ze nie pdzielilismy losu Zawiszy, Motoru Lublin, Zaglegia Walbrzych....
Panowie- wielu z Was widzialo wiecej meczow ode mnie, niektorzy pamietaja Pasy w pierwszej lidze. Wiek i doswiadczenie zobowiazuja Was chyba do siegania w swych ocenach poza ostatni mecz. Przypalac sie moga dzieci... ;)))))
Mamy pierwsza lige, gramy przy swiatlach, dziesiec tysiecy ludzi na meczu. Naprawde nie trzeba wiecej. Utrzymamy sie, nabierzemy cwaniactwa, a za pare lat to my pojedziemy do jakiegos beniaminka na otwarcie ich nowych jupiterow. I wybijemy im pilke z glowy, jak wczoraj zrobila z nammi Odra ;))
7 kotow-Miért szereti a kutya a korcsolyázást?
Ja wole narty.
ale statystycznie dobrze wyglada, przynajmniej nasz atak ;-)
Drużyna | Mecze | Bramki strzelone | Średnia |
Wisła Kraków 3 12 4,00
Cracovia 3 8 2,67
Lech Poznań 3 8 2,67
Dyskobolia Groclin 2 4 2,00
Zagłębie Lubin 2 4 2,00
Odra Wodzisław Śląski 3 5 1,67
Górnik Zabrze 3 5 1,67
Legia Warszawa 2 3 1,50
Górnik Łęczna 3 4 1,33
Pogoń Szczecin 3 4 1,33
Amica Wronki 3 4 1,33
Wisła Płock 3 2 0,67
GKS Katowice 3 2 0,67
Polonia Warszawa 2 1 0,50
Wszystko dobrze Ferencvaros, ale Odra nam chyba nie wybiła piłki z głowy :)
Szkoda, że oczywiste zmiany w składzie, jak zastąpienie Radwańskiegi i Bastera Wiśniewskim i Wawrzyczkiem nastąpią dopiero po tym jak straciliśmy 10 goli w 4 meczach ze słabymi drużynami, o których grając wjeszcze w II lidze mówiliśmy, że ogralibyśmy w ciemno. No chyba, że trener nie jest jeszcze przekonany, że przyszedł czas na zmiany i czeka aż stracimy łącznie 15 bramek. No a to może mieć miejsce juz za tydzień.
Szkoda, że na równie oczywiste zmiany, tym razem na pozycji bramkarza jest już za późno (okienko transferowe). Ciekawe kto wmówił Filipiakowi, że nie jest nam potrzbny Banaszyński z Polkowic.
Szkoda wreszcie, że według trenera Stawowego także napastników mamy pod dostatkiem i do konca rundy przyjdzie nam zamęczać biednego Banię (módlmy się o jego zdrowie), bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie myśli, że królem strzelców zostanie Szczoczarz.
Mis ty naprawde głupi jesteś ,mam nadzieje że się obrazisz i nie bedziesz tu pisał ale to moje prywatne zdanie co do szarlatana to ty jestes bardziej do niego podobny i jeszcze jedno co ty k.u.r.w.a w życiu osiagnąles ze jestes w stanie tak wszystko odgadnac bo ja byłem na paru spotkaniach z W.S. i uwazam ze ten gosc ma klase i wygląda na faceta z klasą co nie można powiedzieć o Tobie . Naciągane bez urazy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)