Faktycznie potencjał OGROMNY!!!!! Momentami doping - najlepszy w Polsce!! A co do koordynacji.. Na mniejszej trybunie, na przeciwko "Oświecenia", młynu nie słychać zbyt dobrze, kilkakrotnie nie wiedzieliśmy co jest klaskane czy śpiewane i dlatego były nieporozumienia.. Szkoda że w drugiej połowie młynek przygasał, ale wtedy dobrą robotę zrobili goście z "Oświecenia". Co do Świstaka - więcej urozmajcenia!!! Czemu nie było: "hej, HEJ, Cracovia, hej, HEJ!, Cracovia, hej.." - to świetnie wychodziło w tamtym sezonie!, "Jestem taki jak..." i kilku jeszce starych szlagierów, było nieco zbyt monotonnie! Po za tym SZACUNEK! A będzie tylko lepiej tak w dopingu jak i piłkarsko, i tylko szkoda że kilku naszych fanów niedługo opuści na jakiś czas nasz kraj (unf. me too)...
-
-
DOPING NA ODRZE /po meczu/
A jak nas było slychać ??
na młynie tak nie za bardzo ale na blizszych sektorach napewno cos bylo slychac
u nas w mlynie slyszalem was tylko 2 razy
Zamiast narzekać poczytajcie sobie posty na forum Odry. Na początku meczu byli w szoku jak poszedł doping całego naszego stadionu. Ale zawsze może być lepiej
No nie powiem jak weszlismy i zaczeliscie (cały stadion) klaskać i za chwile "hej hej Cracovia" to szczena mi opadła z wrażenia....:) a pozniej to bylo juz tak sobie ;)
Mi sie doping bardzo podobał bo momentami spiewal caly stadion chociaz byly momenty ze szlo kulawo... ale ogolnie zaje*** ! :)
PS:Macie linka do tematu o meczu na forum odry ??? :)
Wiadomość zmieniona (22-08-04 19:27)
A chciałem sie jeszcze kolegów zapytać czy jak dalej bedziemy przegrywać to w dalszym ciągu bedziemy klaskać i dziekowac za mecz bo może oni przegrywaja i myślą że tak własnie trzeba i że własnie my tego oczekujemy.A jak tak to może trzeba piłkarzy wyprowadzić z błedu.
maaciek ty chyba pojebany jesteś
vice versa cyrkowcu
cyrkowcu :)))))
maaciek a znasz to:
Dumni po zwycięstwie , wierni po porażce , albo
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie...
przy takiej ilości publiki nik nie jest w stanie zapanować w 100% nad dopingiem. szkoda tylko że było duzo "przestojów", zbyt duzo głuchych przerw, a lokomotywa - totalny czad!!!! Kibicom z Odry mało mowy nie odjęło. Jak na ekstraklasowy debiut, bardzo ok.
słabe bo slabe ale jest... nagranie klaskania znajdziecie na w dziale Multimedia ;-)
Wielki plus za cały śpiewający stadion. Myślę że jesteśmy już w ścisłej czołówce Polski. Pozatym to wszystko aż kipi. Mała Marakana. Atmosfera na najwyższm poziomie.
Chodź zabawne tak przy okazji jak to się nagle wodzirejów narobiło na Cracovii. Kiedś doprosić się nie można było jednego z drugim. Teraz? Aż się palą do konkurowania z młynem ... Ale jak jest sukces to zawsze jest łatwo. Gorzej z pracą organiczną co? Na szczęście szybko młyn pokazał kto tu prowadzi doping.
Wielki minus za zdewaluowanie lokomotywy na rzecz pasy z kaskaniem. To był duży błąd. Ale do naprawienia.
Szkoda tylko wyniku...
ZAKAZ ŚPIEWANIA "CAŁY STADION" NA NASTEPNYCH MECZACH
(świstak to do ciebie!!!)
jak ktos nie zna innych piosenek poza "hej hej..." czy "hej Pasy gol'' (choć to raczej okrzyki a nie piosenki) to niech słucha i uczy się tekstów !
Może w "PASACH" albo w gazetce Opravców (a taka ponoc ma sie ukazac) ktoś powinien napisać teksty piosenek
Dawno na meczach nie było
"JESTEM TAKI JAK INNI..."
"MAM MŁODZIEŃCZĄ I NIEWINNA TWARZ..."
"NASZA (a nie "MOJA"!!!!) JEDYNA MIŁOŚĆ..."
"NAPRZÓD CRACOVIO..."
i wiele wiele innych!
Trzeba je na meczach śpiewać i choć część młodych nie zna to inaczej się nie nauczą! Kilka razy nie wyjdzie a później bedzie zajebisty doping!!!
Mam pytanie do RYBNIK-a!
Dlaczego nie przyłączyliście się do fali?
Atmosferę na stadionie powinni tworzyć wszyscy kibice, także przyjezdnii!
Pozdrowienia!
Doping był dobry, bardzo dobry (na C siedziałem), to że czasem było nie równo, bywa. Lokomotywa fajna, co ja mowie zajebista, ale faktycznie brakowalo czasem starych przyspiewek. Choć jak młyn ciągnoł "jej oddałem serce swe..." a reszta powtarzała to było git. A jak chodzi o podziekowania po meczu sorry ale miałem czasem czarne myśli żeby wyjść przed gwizdkiem. Jednak zostałem i gardło zdziarałem. Jeszcze dziś nie bardzo mogę głoś podnosić bo troche boli. Hej Pasy gol jest dobre ale żeby było tak jak w 2 lidze przez 15 minut bez przerwy i wymiękania.
"JESTEM TAKI JAK INNI..." - tego stadion chyba nigdy nie śpiewał. Knajpiana bardziej piosenka i mierna. Nikt nie jest w stanie podać jednej właściwej wersji tekstu!
"MAM MŁODZIEŃCZĄ I NIEWINNA TWARZ..."- pierwszą zwrotkęspopularyzował wogóle właśnie Świstak żeb było śmiesznie. Zawsze śpiewa się drugą (jej oddałem..) i trzecią (dziś Cracovio) zwrotkę... I bły śpiewane na meczu.
"NASZA (a nie "MOJA"!!!!) JEDYNA MIŁOŚĆ..."- kiedy ty słyszałeś "nasza" na stadionie w wkonaniu więcej niż jednej osoby? Zmienianie takich starych zasiedziałych w głowach szlagierów to SAMOBÓJSTWO!
"NAPRZÓD CRACOVIO..."-tego i owszem, zawsze brakuje NIESWTETY.
Sam mam kilka uwag do Świstaka, ALE NA PEWNO NIE ZARZUCĘ MU MAŁEGO REPERTUARU. Stać przed 8.000 ludzmi też nie jest łatwo a przypomnijmy że młyn tu gdzie był był pierwszy raz od hohoho!
Ja jestem zdania zeby na nastepnym meczu doping prowadzilo wiecej opravcow ktorzy powinni stac tak:
dwie osoby na sektorze C
dwie osoby na sektorze D
dwie osoby na sektorze B po jednej i po drugiej stronie
kazdy powinien miec chocby glupie krotkofalowki i wtedy mozna by prowadzic rowny i glosny doping bo wstawali by nawet ci ktorym sie nie chce. bo jak wszyscy staja to nawet samemu glupio siedziec
Zrobcie tak i bedzie dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)